AMD Ryzen 5 1500X 3.70GHz/3.60GHz 16MB Cache Soket AM4 İşlemci Değerlendirmeleri
Öne çıkan özellikler
HK
HK
03 Kasım 2018, Cumartesi |
Hasan Berke K****
Bu ürünü en altta belirttiğim sistem için tercih ettim. Fiyatları uygun olduğu için sistemimin tüm parçaları Hepsiburada üzerinden temin ettim. Kargom belirtildiği tarihte yola çıktı fakat elime tahmini teslim süresinden 2 gün sonra ulaştı. Burada ne satıcımın (Tekramarket) ne de Hepsiburada'nın suçu olmadığını biliyorum. Bu durumdan kargo şirketim (Yurtiçi Kargo) sorumludur. Zaten ürünün 2 gün gecikmesi beni çok etkilemedi (sebebi lazım değil).
Üründen memnunum. Şu anda bu ürünü kullanmaktayım. Kutudan çıkan stok fan gayet yeterli, üzerine birazcık da termal macun sürülmüş bir şekilde elime geçti. Herhangi bir sorunum yok. Teşekkürler Hepsiburada, teşekkürler Tekramarket, teşekkürler Yurtiçi Kargo...
Sistem:
İşlemci: AMD Ryzen 5 1500X 3.70GHz/3.60GHz 16MB Cache Soket AM4
Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4G 4GB 128 bit GDDR5 DX(12) PCI-E 3.0 (GTX 1050 TI Gaming X 4G)
RAM Bellek: Kingston HyperX 8GB DDR4 3000MHz Ram
Anakart: MSI A320M PRO-VH PLUS AM4 AMD Ryzen DDR4 Soket 3200+MHz USB 3.1
SSD: SanDisk Ultra II 240GB 550MB-500MB/s Sata 3 (SDSSDHII-240G-G25)
Güç Kaynağı: Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze 12V 45A Aktif PFC (AE-KCAS600)
Kasa: Deep Cool Tesseract BF 1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, 1x120mm Fanlı ATX Siyah
Kullanıcı bu ürünü Tekramarket satıcısından aldı.
HP
asus B350 prime plus
Gigabyte 1060 3gb
8gb 3000mhz gskill ram
ryzen 5 1500x
Taş gibi işlemci daha beni yarı yolda bıraktığını görmedim
CB
CB
03 Ocak 2018, Çarşamba |
Cumhur B***
i5 işlemcili laptopdan sonra oğlum için topladığım msı GTX1050 ti 4 gb ekran kartlı sistemde güncel oyunların hepsini kasmadan son hızda oynayabiliyor. bunun dışında 8 ürün daha sipariş etmiştim. hepsi 2 günde elime ulaştı. siparişim ertesi günde teslim edilebillirdi ancak yüklü miktarda sipariş olunca Hepsi burada müşteri güvenliği nedeniyle telefonla arayarak siparişin benim tarafımdan verilip verilmediği konusunda teyit almak istemiş. Alışverişin ertesi günü teyit alarak siparişimi kargoya verdiler. Bu hassasiyetinden dolayı Hepsi Burada ya teşekkür ederim. firma bir kez daha güvenilirliğini ispat etmiş oldu.
GA
GA
10 Ocak 2020, Cuma |
göktuğ a****
İlk İş gününde kargoya verildi. Sorunsuz ve güzel paketlenmiş.
Kullanıcı bu ürünü GÜZEY satıcısından aldı.
MA
MA
22 Ekim 2018, Pazartesi |
Metin A****
İntel i5 son nesil alacağınıza alın bunu kafanızı dinleyin hem ucuz hem performanslı. Stok fan gayet yeterli boşuna ekstra para vermeyin. GTA 5 PUBG falan game moduna alınca deli gibi soğutuyor.
GY
TE
TE
21 Mayıs 2019, Salı |
Tolga E****
Fiyat performans açısından bu fiyat aralığındaki intel işlemcilerden daha başarılı. Stok fanı gayet iyi. Üzerinde termal macunu da vardı. Kargo çok hızlı ulaştı elime.
BÜ
BÜ
25 Aralık 2017, Pazartesi |
Batuhan Ü****
10 senelik amd tecrübemden sonra yine ryzen serisi hem enerji tüketimi hemde sıcaklık olarak intelden aşağı kalır yanı olmadığını görünce bu işlemciyi aldım ve gtx 1050ti ile birlikte 1080p de performansı çok iyi bu işlemci x uzantılı olduğu için overclock mümkün buna uygun anakart alırsanız daha uzun süre götürür kutusundan çıkan wraith fanı güzel soğutuyor biraz termal macun ekleyebilirsiniz fabrikadan ince bir katman sürülerek geliyor. işkence testinde tam yükte 65 dereceyi geçmedi. Tavsiye ediyorum indirme girdiğinde kaçırmayın.
SS
SS
13 Haziran 2018, Çarşamba |
serdar s**
16 senedir AMD kullanmaya devam ediyorum. bu işlemcide de memnun kalacağıma eminim. asus prime b350 plus anakartta kullanacağım.
MD
MD
20 Ocak 2020, Pazartesi |
mehmetmahsum d****
Baya iyi
Kullanıcı bu ürünü GÜZEY satıcısından aldı.