Buratti Slim Fit Suni Kürklü Peluş Astarlı Çıkarılabilir Kapüşonlu Şişme Mont Erkek Mont 5761080 B Değerlendirmeleri
İB
İB
12 Ekim 2022, Çarşamba |
İ*** B****
Eşime aldım çok aradım çok mont baktım en son bu montta karar kıldık. 168 boyunda ve 84 kilo L beden tam oldu.Ürün evet pahalı ama şu dönemde pahalı olmayan bir şeyde kalmadı.Ürün parasını hak eden bir ürün.Kumaşı çok güzel.İçi kürklü olsun istiyordum tam istediğim gibi sıcacık tutacak cinsten.Şapkasının içi de kürklü ve şapka çıkıyor.Ayrıca şapkanın tüy kısmı da çıkıyor bu bizi sevindirdi eşim çok o kısmını sevmedi çünkü.Onun dışında yan kısımlarına fermuar konulmuş açılıp biraz daha genişletilebilir.Biz montu çok beğendik.Bir ağırlığı var.Ayrıca satıcıya çok teşekkür ederim.Pazartesi gece sipariş verdim salı kargolandı çarşamba elimdeydi.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
RenkLacivert
LK
LK
21 Aralık 2022, Çarşamba |
L**** K***
Ürün kalite olarak çok iyi. almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. fiyatlar genel olarak yüksek ama bu fiyatlara alınacak en iyi mont diyebilirim. 175 boy 87 kg xl cuk oturdu. faturasını da içinde göndermişler. gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
KK
KK
11 Mayıs, Per |
Kübra K****
Ürünü babama hediye aldım. Rengi, kumaşı çok güzel. Tam kışlık. Babam da çok beğendi. Kargolama, paketleme çok güzeldi. Bu alışverişten çok memnun kaldım.
EY
EY
11 Kasım 2022, Cuma |
E**** Y****
L beden Taş rengini aldım. Kargolama hızlı paketleme güzeldi. Ürün çok güzel ve kaliteli. Bu kadar kaliteli beklemiyordum. Kalıbı slimfit gibi kilonuz varsa bir beden büyüğünü almanızı tavsiye ederim. Tereddütsüz alınacak bir ürün. Mağaza ve Hepsiburadaya teşekkür ederim.
RenkTaş
HG
HG
16 Kasım 2022, Çarşamba |
H**** G****
Ürün gerçekten çok kaliteli ve duruşu çok güzel kalıp biraz dar o yüzden bi beden büyük alınabilir rahatlık açısından
RenkTaş
DE
DE
14 Nisan, Cum |
Demirhan Fahri E****
Ürün gerçekten kaliteli ve güzel, soğuktan koruması için montun içine bol miktarda elyaf malzeme doldurulmuş. Yani kabarık dolgun bir mont. Eğer göğüz kafesiniz geniş yapıdaysa, normal bedeninizin bir beden büyüğünü almanızda yarar var, çünkü dar kesim modelde. üretilmiş. Ben öyle yapım gayet güzel oldu. bu markanın başka ürünlerini de aldım hepsi de M beden tam oldu. Ama sliim fit ibaresi bulunan ürünlerde L daha iyi oluyor gibi..
ÖH
ÖH
17 Ağustos 2022, Çarşamba |
Ö*** H****
Ürün çok güzel ancak bedeni dar olduğu için iade isteyeceğim. Fakat kargo poşeti yırtık geldi.
BedenM
FG
FG
07 Aralık 2022, Çarşamba |
F**** G****
Oglum icin aldim Guzel sıcacik tuttuğunu söyledi uzunluğu bel hizasınin altinda olması kollarinin lastikli olmasi tüylerinin ve şapkasınin çikarilabilinir olmasi ve astarinin peluş olması artı avantaj biz beyendik tavsiye ederiz ayrica kargoda hizliydi 174 boy 58 kg m beden aldık
BedenM
MC
MC
15 Kasım 2021, Pazartesi |
M**** C****
Tam kışlık içi kürklü 10 numara 5 yıldız bir mont 1.72 boy 65 kg. S beden tam oldu kaliteli ürün kaliteli satıcı 👍👍
BedenS