Case 4u Karaoke Mikrofon Bluetooth Hoparlör Aux USB Mikro Sd Kart Girişli Değerlendirmeleri
SU
SU
10 Ekim 2019, Perşembe |
S**** U****
Mikrofon bugün elimize ulaştı yorumları okuyunca çok korkmuştum kötü birşey gelecek diye ama tam da hayal ettiğim gibi bi ürün geldi iç içe 2 kutunun içinde sıkıca paketlenmiş ara şarj kablosu var.Oglum 5 yaşında down sendromu konuşamıyor onu konuşmaya teşvik etmek için aldim arada bende şarkı soylerim mini konserler bizi bekliyor😉
OÇ
OÇ
15 Kasım 2022, Salı |
Orhan Ç****
Ürün gayet güzel . Kargolamasıda iyi. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Piyasada 2 katı fiyat ama hepsiburadada uygun. Teşekkür ederim. Oğlum baya eğleniyor.
AY
AY
16 Aralık 2022, Cuma |
a**** y****
Oğlum oynasın diye aldım . Ama benim bile ilgimi çekti. Üzerindeki hoparlör sayesinde telefonu bağlayıp müzik bile dinleyebiliyorsun. Tam fiyat performans diyebiliri Çünkü dışarıda daha pahalı. Sadece giriş kısımlarının olduğu yerdeki bantlar kalkıyor. Alır almaz yapıştırmakta fayda var.
KŞ
KŞ
07 Aralık 2022, Çarşamba |
K**** Ş**
Gelen marka farklı bir marka paketleme çok özensiz.iyice ağza degdirilmezse ses çıkmıyor..çok kötü...
CT
CT
22 Aralık 2022, Perşembe |
C**** T****
Çok uygun fiyata aldım çocugumuz çok güzel şarkılar söylüyor.Herkese tavsiye ediyorum.Bol kazançlar dilerim.
CE
CE
28 Haziran 2022, Salı |
C**** E**
5 yıldız vermwmin sebebi uste görünsün yorumun 5 para etmez bir k
kere değişime yoladim gelen ilkinden daha kötü cikti şimdi birdaha yoliyacam umarim bu sefer saglam bisey gelir yoksa iyade edecem
RenkRose Gold
LA
LA
05 Nisan 2022, Salı |
L**** A***
Görünen marka yerine asonic markalı ürün geldiği için 1 yıldız kırdım, fakat ürün güzel olduğu için iade etmedim. Sadece şarjlı pil yuvası farklı ve Araştırmalar sonucu başka efekt ayarları yok. Sadece eko ayarı var
II
II
23 Mart 2022, Çarşamba |
ibrahim i***
Fiyat performans ürünü ilk aldığım ürünün sesi biraz sıkıntılıydı sağolsunlar değiştirdiler şimdilik sıkıntı yok teşekkür ederim
VS
VS
28 Temmuz 2022, Perşembe |
V**** S****
Ürün çok iyi bir ambalajla sağlam olarak geldi. İlk actigimizda sağa sola hafif sallaninca kapanıyordu. Anladım ki bataryada temassizlik var. Bataryaya temas eden yayı biraz öne doğru verince düzeldi. Çocuklarım çok memnunlar. Kullanımı da gayet kolay. Tam bir fiyat performans ürünü.
HÖ
HÖ
21 Mart, Sal |
H**** Ö****
Rengide şeklide ses kalitesi de çok güzel. Herkesin almasını tavsiye ederim. Ayrıca ses değiştirme özelliğinin olması çok güzel.
RenkRose Gold