Catplus Aktif Karbon Kedi Kumu 10 Lt x 2 Adet Değerlendirmeleri
AY
AY
17 Aralık 2022, Cumartesi |
A**** Y****
Ürünü daha kullanmadım yeni geldi paketlemesi ve hediyesi için firmaya teşekkür ederim
SÖ
SÖ
30 Kasım 2022, Çarşamba |
S*** Ö****
Ürün bugün elime ulaştı paketleme özenliydi hediye mama içinde ayrıca teşekkür ederim. Ürünü kızımla beraber hemen test ettik halen önce ki kumu duruyordu kabında onun üzerine ekleme yaptım koku hapsetmesi oldukça başarılı. Proline markasını kullanıyordum 1 yıldır artık favorim aktif karbon Satıcıya ve Lider markasına 🌟🌟🌟🌟🌟
05 Ocak, Per |
Gülşah K****
Kumu henüz kullanmadık ilk defa aldık memnun kalırsak koku vs. Olmazsa hep alacağım satıcı olur 🥰 mama hediyeniz için teşekkür ediyor kızım 😍
EA
EA
27 Aralık 2022, Salı |
E**** A****
Ürüne beş yıldız verme sebebim hediye gönderdikleri mama. Ürün patlamış ve yarım paket boşa gitti. Bu konuda firmanın yardımcı olacağını düşünüyorum
YA
YA
09 Aralık 2022, Cuma |
Y**** A****
Paketleme çok zarif özenli şekilde hazırlanmış, ve mama hediyesi için de çok teşekkür ederim, lakin kedim kısır kedi değil kendi kedime kullanamicagim, bu konuda uzgunum
BD
BD
31 Aralık 2022, Cumartesi |
B**** D****
Ürünü henüz kullanmadım yeni geldi kullanınca paylaşıcam yanlız paket yırtık geldi kum kutuya akmıştı bence kolinin içinde yırtlmamştır yırtık konmuştur daha dkkatli olunmasını rica ediyorum
22 Aralık 2022, Perşembe |
G**** K**
Mama hediyesi için teşekkürler. Biraz tozutuyor maalesef
UÇ
UÇ
08 Ekim 2022, Cumartesi |
U**** Ç****
Actifcarbon tek kelimeyle muhteşem koku önlemede tam bir kurtarıcı oldu bana. Evime girdiğim de kum kokusu artık almıyorum. MamaPlus ürünlerini yıllardır kedilerim için severek ve güvenerek kullanıyorum. Hiç bir sorun şikayetim olmadı. Çok teşekkür ederim MamaPlus ailesine.
HC
HC
10 Kasım 2022, Perşembe |
H**** C****
Uzun süredir kullandığım kedi kumlarına nazaran çok daha iyi, topaklanması hızlı ve dağılmıyor evin için deki koku oranı yarı yarıya azaldı. Kış aylarında camları çok açamadığım için bu durum sürekli canımı sıkıyordu fiyatı muadil firmalara göre biraz yüksek olabilir ama kesinlikle hak ediyor.
NY
NY
11 Kasım 2022, Cuma |
N**** Y****
Suzionline’da görerek aldım. Ve İYİ Kİ ALMIŞIM. Şimdiye kadar kullandığım hiçbir kumda bu performansı bulamamıştım. Koku yok, topaklanma iyi. Çok memnunum bu kumdan. Kumlarla birlikte gelen hediye mama için de ayrıca teşekkür ederim. Hemen sahiplerini buldu mamalar 🥰