Fibaks Huawei T3 10 Kılıf Dönebilen Standlı Pu Deri Koruyucu Kapak Tablet Kilifi Değerlendirmeleri
2015
30 Ocak 2023, Pazartesi |
M**** A****
Bahsedildiği gibi köşeler tam olarak oturmuyor hissi verse de yerinden çıkmıyor. Tableti diklediğinizde tablet bazen kayabiliyor. Neden bilmiyorum ama bazen ekran kilidini tetikliyor. Kendi kendine ekran kilitleniyor. Manyetiklikle alakalı bir şey olabilir. Tableti biraz oynatınca düzeliyor. Bunların dışında görünümü hiç de fena değil, siyah modeli benim oldukça hoşuma gitti. Belki bir kademe daha dik durması için bir oyuk daha olabilirdi. Hediye için de teşekkürler.
AÖ
AÖ
08 Nisan 2023, Cumartesi |
Ali Ö****
Kılıfa göre yanlış ekran koruyucu aldığımı gören satıcı iletişime geçerek hatamı düzeltmeye yardımcı oldu. Çok ilgili bir yer çalışan ise kibardı. Kargo güzel paketlenmiş ve gayet hızlı idi. 2 gün içinde ulaştı.
Ürünlere gelince, kılıf ideal, sağlam, ekranı tam sarıyor, kadifesi güzel.
Eksiği ise kenar tutucu köşeler bazen bırakıyor, yerine oturtmak için baskı uygulamak gerek, kapağı tutan lastik çapraz dikilmiş eğri bir hat şeklinde görünüyor, kalem yeri için arkada bırakılan boş yer kaleme göre geniş her ne kadar mıknatıs olsa da düşme olasılığı çok yüksek, bunun yerine kılıfın uygun bir yerine daha sağlam kalem gözü güzel olurdu.
Ekran koruyucu kamerayı tam ortaya almıyor, her ne kadar kamerayı kapatmada hoş görüntü oluşturmuyor ekranda, hava kalmaması için çok iyi bir uygulama yaptırmalısınız.
Sonuç olarak bu satıcıdan güvenle ürün alabilirsiniz. Yukarıda bahsettiğim eksikler satıcının değil üreticinin eksiği umarım görür ve haberdar olur da daha güzel ürünler yapar. Fiyatları ise günümüz şartların da çok uygun. Teşekkürler Hepsiburada
UA
UA
24 Ekim 2023, Salı |
uğur a****
iPad 5.nesil 7.9 inç ekran uygundur. Başaralı 1ürün nihayetinde ücretine mukabil kıyasla itinalı kullanım yapılırsa orta vade kullanılabilir.
Hediyeleri için teşekkür ederim.
SeçenekiPad Mini 4/5
DU
DU
10 Mart 2022, Perşembe |
Doston U****
Ürün beklediğim gibiydi. Tam olarak eşleşti. Malların kalitesi de çok iyi. Tabletime tam oturdu. Kamera da kapalı değildi. Ben tavsiye ediyorum.
SeçenekHw T5.10inch
RenkAçık Pembe
06 Ağustos, Sal |
D**** K****
Tablete tam oturdu, kapağı kapatmak için olan lastiği daha sıkı ve sağlam olsa iyi olurdu ama gayet de iş görüyor. Ayrıca ayaklık olarak kullanılması da çok iyi
SeçenekHw Hnr Pad 8
RenkMor
FŞ
FŞ
05 Eylül, Per |
F**** Ş****
Kılıf göründüğü gibi iPad 10 nesil için aldım tam oturdu kılıfı hem yan hem düz kullanabiliyorsunuz gövdesinde döner aparat sayesinde tavsiye edilir
SeçenekiPad 10.Nesil
02 Nisan, Sal |
d**** k****
Pazar akşam sipariş verdik 2 günde geldi çok hızlı teslimat. Rengi beklentiminde üzerinde çok güzel geldi cırt pembe değil. Tam oturdu içerisine. Yanında kablo koruyucu da hediye etmişler teşekkür ederim. Herkese de tavsiye ederim.
SeçenekiPad 10.Nesil
RenkAçık Pembe
01 Ekim 2020, Perşembe |
M**** A****
Ürün üç gün içerisinde elime ulaştı teslimat için jetkargoya teşekkürler teşekkürler,güzel paketlenmiş,kaliteli bir ürün samsung tab s6 lite ile uyumlu fiyatı da muadillerine göre uygun
Kullanıcı bu ürünü GoGo satıcısından aldı.
SeçenekGlx S6 Lite
AM
AM
06 Ekim 2021, Çarşamba |
A**** M****
Eh işte ufak tefek hataları var.Plastik kokusu inşallah geçer diye ümit ediyorum.Güzel ürün.
SeçenekiPad 10.2
BA
BA
11 Mayıs 2022, Çarşamba |
B**** A****
ürün gayet güzel tablet yerleştirirken biraz zorluk çektim ama genel olarak iyi