Goldmaser GM-7912B Nemo Ultrasonik Hava Nemlendirme Makinesi Değerlendirmeleri
AY
AY
22 Ekim 2022, Cumartesi |
A*** Y****
2 gecedir kullanıyorum içine konulan şu sıcaklığında buhar veriyor yani soğuksa soğuk üflüyor. İçinde su olmasına rağmen hazne şu almayıp kırmızı ışık yanıp sönüyordu. Umarım altın çıkartmaz bana daha 2. Kullanımda onun dışında şu haznesi büyük ve güzel buhar veriyor.Klima ile ısındığımızdan faydasını göreceğimizi düşünüyorum
PE
PE
30 Eylül 2022, Cuma |
P**** E****
Sıfır ses en iyi özelliği bu olabilir.
Bunun dışında baya yoğun buhar veriyor.
MD
MD
10 Kasım 2022, Perşembe |
M**** D****
Ürün ilk geldiğinde içinde buhar taneleri vardı ve kutu açılmış gibiydi, üzerine bir de kırmızı ışık yapıp çalışmayınca iade kodu bile oluşturdum.
Akşam tekrardan denedim ve aslında su alma kısmında hızlı su alamadığı için ışık yaktığını fark ettim. Üzerindeki haznesini alet çalışırken çok hafif kaldırır gibi yapıp oturtunca su almaya başladı içine. Neyse dedik iade etmeyelim ve böyle su bittikçe oynatırız haznesini.
Sonraki gün alet çalışırken kırmızı ışık yandı buhar vermesi kesildi ama bulunduğum noktadan yakınına gidemedim ve birkaç dakika sonra makina kendi kendine suyunu aldı ve çalışmaya geri döndü.
Şu an kusursuz çalışıyor kendi halinde, bebeğimizin ve bizim burunlarımız tıkanmıyor çok şükür, ailecek rahatladık.
Kırmızı ışık problemi yaşayanlar bizim gibi deneme yapabilirler
MÖ
MÖ
10 Kasım 2022, Perşembe |
M**** Ö****
Diğer ultrasonik hava nemlendiricilerine nazaran çok daha başarılı. En önemlisi suyun bitip bitmediğini görebiliyoruz. Bundan önce kullandığım üründe, suyun bitip çalışmaya devam etmesinden sebep iç plastik aksamı erimiş çatlamış bozulmuştu. Bu ürün o konuda çok başarılı. Bu arada hızlı kargo için çok teşekkür ederim, 24 saatte elime ulaştı
SK
SK
10 Ocak, Sal |
S**** K****
Burun kuruluğu çok yaşayan birisi olarak bebeğimi de düşünerek aldım ve ilk kullanımda bile o kdr fark etti ki rahat rahat uyudum uyandım sessiz çalışması extra olarak güzel düşünmeden alabilirsiniz
CO
CO
21 Kasım 2022, Pazartesi |
C**** O****
Buhar miktarı iyi ama yeterince sessiz değil ve minik de olsa kırmızı ışıgı var gece uyurken kullanılan bişeye niye boyle bişi yaparlar cok karanlık odada gozıkur hayır bide su bitip kapanınca ışık kırmızıya donuyor kalkıp off yapmassanız ısık acık yanı
MK
MK
22 Ekim 2022, Cumartesi |
M**** K**
Buhar seviyesi ayarlanabiliyor sessiz çalışıyor gayet verimli bir alet
RÇ
RÇ
29 Kasım 2022, Salı |
RAMAZAN Ç****
Kaliteli haznesi büyük akıtma yapmıyor .buharı fulde acık 8 saat gitti.süper benim için
FU
NB
NB
02 Nisan 2022, Cumartesi |
n**** b****
Sessiz çalışıyor ancak biraz büyük bu kapasiteye ihtiyaç olur mu bilmiyorum ancak ben hic su tankı tam dolu kullanmadım.daha küçük bir model tercih edilebilir