Heyner Kids Infiny Twist 0 - 36 kg Isofix Oto Koltuğu 360° Dönebilir Değerlendirmeleri
HY
HY
12 Mart 2021, Cuma |
Hasan Y****
Ürünü alıp uzun yolda kullanma fırsatımız oldu bebeğimiz 6 aylık koltuğu şoför arkasına monte ettik geriye doğru isofix girişlerini kolayca takıp koltuğun kendi kemerini de Aracımda bulunan top tether bağlantısını da yaptıktan sonra baya bi sağlam ve güvenli hissi verdi ürün kumaşı pedleri gayet kaliteli ve güzel ( ben siyah renk aldım ama gri almak daha mantıklı renk atması olabilir zamanla)360 derece özelliği çok kullanmadık ama güzel bu özelliği rahat kullanabilmek için oto koltuğu bence şoför arkasına monte edilmeli çünkü top tether bağlanan kemeri gevşetmek ancak koltuk şoför arkasındayken kolay olabiliyor yatış açıları 3 kademe çok yatmıyor standart zaten hemen hemen hepsi ben ayrıca e bebekten baby jam havlu oto koltuk kılıfı,emniyet kemeri kılıfı, birde baby plus güvenlik aynası aldım böylece bebeği dikiz aynasından takip edebiliyorum.bu koltuk bence doğumdan sonra hemen alınmalı ana kucağı çok güvenli değil bence son olarak adac testine girmemiş olsa da heynerin başka modellerinde. Adaca girenler olduğundan kaliteli ve güvenli olacağından tercih ettim yetkili satıcı kayseride oldukça ilgili ve güvenilir alacaklara tavsiye ederim
07 Eylül 2020, Pazartesi |
Yiğit E****
Yaklaşık 1 ay araştırdım, yurtdışındaki ürün yorumlarını,formları okudum, sipariş vermeye karar verdim. Okuduğum haberlerdede yurtdışında yaşanan kazalarda bir çok çocuğun hayatı kurtulmuş. Almamdaki en önemli etken de Alman markası olması ve kazalardaki başarısı. Güvenlik olarak kendini ispat etmiş bir marka olduğuna kanaat getirdim ancak çekincem hem güvenli hem de konforlu olmayabilir yönündeydi. Koltuk gelince aracıma monte ettim ve bütün çekincelerim gitti. Koltuk kılıfı çok şık ve kaliteli, kademe yatışı var ama koltuk zaten tasarımı gereği açılı duruyor ve birde 3 kademe yatınca harika oluyor. Dönme olayı çok basit önde ayar mekanizması var ve rahatlıkla koltuğu dönderebiliyorsunuz ancak top tether takılıyken dönme fonksiyonunu kullanamıyorsunuz, bu kez ekstra bir güvenlik oluyor. Açıkcası o kadar araştırdım ki beynim yandı diyebilirim ama kuruşuna kadar helal olsun harika Premium bir koltuk.
SY
SY
26 Mayıs 2021, Çarşamba |
sezer y****
Uzun süre araştırıp almak isteyen illa 360 derece dönsün biraz kaliteli olsun ama ucuz da olsun diyenler için. Çok kaliteli markalara 2 tane asgari ücret verip almak isteyen var ise bu ürünü alabilir. Çünkü kalitesi fiyatına göre güzel. Aracım D segment daha önce bir kaç tane aldım iade ettim çünkü 360 derece dönerken kapıya ve koltuğa çarpıp dönmüyordu, fakat bu ürün dönüyor.
Olumsuz yanları şunlar
1. Sabitlediğim halde tıkırdıyor elinizle salladığınızda ses yapıyor bu da 360 derece dönen bu fiyat olan ürünlerin hepsinde yapısı gereği maalesef oluyor.
2. Çok az da olsa çevirirken aracın kendi koltuğuna sürtüyor ama pek sorun çıkarmaz.
3.Tamamen yarış pozisyonuna geçtiğinde pek birşey beklemeyin bu da güvenlik gerekçesiyle hemen hepsinde zaten az yatıyor.
Alınır mı? Alınır.
Çalışır mı? Çalışır.
28 Ekim 2020, Çarşamba |
Y**** E****
Yaklaşık 1 aydır stoklara girmesini bekliyordum, Almanya'da üretici firmanın sitesinde modeli inceledim ve ithalatcı firmadan bilgi alınca ürünün stoklara girmesini bekledim. Kargo biraz yavaştı ama sorunsuz teslim aldım. Koltuk tek kelime ile üst sınıf ve oldukça başarılı. Güvenlik olarak 2 isofix bağlantı yeri ve birde top tether bağlantı yerini takıyorsunuz, bu sayede üçgen şeklinde bir bağlantı oluyor, yerinden çıkması imkansız. Konfor olarak ise yatış açısı gayet yeterli ama mutlaka başlık pedinin çıkartılması lazım. Biz bebeğimiz küçük olmasına rağmen başlık ve oturma pedlerini çıkarttık. Dönme fonksiyonu, yatış pozisyonu ayarı basit. Arkadaşlar ben çok araştırdım ve koltuğu kullanınca doğru karar verdiğimi gördüm, kesinlikle tavsiye ediyorum...
AY
AY
20 Ocak, Cum |
A**** Y****
Sağlam bir ürüne benziyor. Kargo özenle kutusunda çabuk geldi. Bakalım henüz kurmadım. Kurduktan sonra güncellerim yorumumu.
SH
SH
14 Mart, Sal |
S**** H****
Oto koltuğu alacaklar icin önce deneyimlemek sonra yorum yapmak istedim. Koltuk cok kaliteli ve saglam. Bebek icerisinde rahat duruyor yuksekligi iyi. Sağa-sola dönüşler kolay ve yumuşak. Yan darbe emiciler cocugun boyun ve baş kısmını koruyor. Kemer ayari gayet guzel. İnanin baska markalara okadar para vermenize veya daha ucuz olsun diye sacma markalara para odemenize gerek kalmayacak kalitede ürün. Kullanim suresi icinde cok memnun kaldik. Tavsiye ederim.
EB
EB
08 Kasım 2022, Salı |
e*** b****
Ürün gerçekten kaliteli duruyor, kumaşı güzel minderler gayet konforlu, ilk izlenimim güvenlik konusunda da oldukça iyi olduğu yönünde, kutudan çıkan sarı isofix soketleri ile bağladığımda oynama yok denecek kadar az, çocukların da sessiz yolculuğundan rahatlarının yerinde olduğunu anlayabiliyorum. Çocuklar küçük olduğundan 360 derece dönebilen bir ürün arıyordum, ürünü aldığına gayet memnunum.
Ayrıca bizden kaynaklı bir durumu anlayışla karşılayıp yardımcı olan ve zaman ayırıp epey ilgilenen firma sahibi Mustafa Bey'e çok teşekkürler. Gayet makul ve iyi niyetli bir insan, ürünün arkasında duracağını belli ediyor, satıcının bu tavrından da çok memnun kaldık.
TU
TU
20 Ocak 2022, Perşembe |
tolgahan u****
Arkadaşlar ürünü gerçekten uzun araştırmalar sonucu aldık. Marka vermeyeceğim ama bilinen emsallerine göre oldukça kaliteli ve sağlam. Güvenlik konusunda uzun araştırmalar yaptık ve bunu tercih ettik. Kalite konusunda da gerçekten çok memnunuz özellikle kumaş konusunda kesinlikle emsallerinden 1-0 hatta 2-0 önde. 2.5 aydır kullanıyoruz. Kış ayı için söylüyorum kesinlikle terleme sorunu yaşamadık. Ama yaz ayı için ne olur denemeden bilemeyiz. Ki emsallerinin kışın bile terlettiği yorumlarını okumuştuk. Yükseklik seviyesi 15 aylık çocuğumuz için yeterli olduğunu düşünüyoruz. Tam cam seviyesinde değil ama yeterli. Zaten tam cam seviyesinde olmasını da istemeyiz. Dışarıyı izleme konusunda yeterli olduğunu düşünüyoruz. Olumsuz yönlerine gelecek olursak, her 360 derece koltukta olduğu gibi boş durumda bozuk yollarda bir miktar ses yapıyor ama çokta abartılı değil. Çünkü bütün 360 larda bu sorun var. Normal yani. Yatış durumu yeterli, çok üst seviye değil ama en azından uyurken çocuğumuzun kafası çok fazla öne düşmüyor. Rahat rahat uyuyor. Kısacası memnun kaldık. Kumaş konusunda özellikle. Umarım yazın da terleme yapmaz ve tekrardan değerlendirme güncellemesi yapmam.
OT
OT
23 Haziran 2022, Perşembe |
orhan T****
Ürünü, dönebilen koltuklar arasından eleyerek uzun araştırmalar sonucu aldım. Kısa sürede elime ulaştı. Derhal deneme sürüşüne çıktık. Yorumlarda biraz tıkırdama sesinden bahsediliyordu bunu bilerek almıştım ama özellikle kötü köy yoluna girdim. kızım üstündeyken ve boştayken de özellikle gözlemledim ve tık ses yok. Yine dönüş esnasında satıcı sadece arka ve öne dönükken kitlenebildiğini yazmıştı sanırım. Onu da demedim 4 pozisyonda da kilitleniyor. Kumaş ve malzeme kalitesi beni fazlasıyla memnun etti. Kızım da kısa mesafeli deneme turumuzda gayet hoşnut gibiydi inşaallah uzun yıllar güven ve konforla kullanmak nasip olur. Özellikle benim gibi ince eleyip sık dokuyanlar için söyleyeyim gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.
ST
ST
04 Aralık 2020, Cuma |
s**** T****
Kullanmadan yorum yazmak istemedim ki faydalı olması amacı ile. Öncelikle bildiğim bir marakaydı, bir yakınım bir kaç yıldır kullanıyordu ama o başka bir modeli kullanıyordu ve memnundu. Görsel olarak heybetli ve şık olduğu için zaten hoşuma gidiyordu yakınımında tavsiyesi üzerine aldım. Koli orjinal ve sağlam ama kargoda koli kötü duruma gelmiş. İlanda yazan özellikler ve görsel ile gelen ürün aynı. Resimde biraz küçük ama görünenden daha geniş ve büyükmüş. Yatış pozisyonunu ayarlamak kolay,tek elle yapabiliyorsunuz, yatış açısı ideal, böyle büyük koltuklarda zaten fazla olmuyormuş ama bu üründe iyi, öyle ki bebeğimiz koltuğa oturunca hemen uykuya dalıyor. Başlık ayarında sorun yaşadık o da yöntemine dikkat etmemişiz, elinizle başlığı aşağı doğru bastırıp diğer ilinizle başlık ayar kayışını yukarı çekiyorsunuz. Kemerlerin çelik olması hoşuma gitti. Oturma alanı geniş ama başlık ve oturma pedlerini çıkartmak lazım, kılıf geniş altında bir yumuşatıcı malzeme var. Montajında eşim sıkıntı yaşar diye düşündüm ama hiçbir karışık ve zor tarafı yok. Güvenlik olarak ithaşlatcı firması ile de görüştüm ve özellikle güvenlik testlerinin Avrupada yapılması ve ciddi testlere girmesi beni ikna etti, bu test bilgilerinede ulaşabiliyorsunuz. Eksi yön düşündüğüm zaman sadece 1 kişilik yer kaplıyor ve ona da yapacak bir şey yok. Bebeğimiz yıllarca kullanacak ve 1 kere alıp bebeğimizin güvende olduğunu bilmemiz önemli bu nedenle iyi araştırmanızı tavsiye ediyorum, şahsıma fiyat ve performans olarak kesinlikle tavsiye ederim...