L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Yoğun Yaşlanma Karşıtı Gece Bakım Kremi Değerlendirmeleri
FB
FB
03 Eylül 2016, Cumartesi |
Fatma Şükran B****
CİLDİME TAM UYUMLU BİR BAKIM KREMİ YILLARDIR KULLANIYORUM..TABİKİ ÇOK MEMNUNUM..HİÇ BİR YAN ETKİSİ OLMADIĞI GİBİ YILLAR ÖNCESİNDEN KULLANMAYA BAŞLADIĞIM GÜNKİ GİBİ KALDI CİLDİM....TEŞEKKÜRLER LOREAL VE SAYIN SATICILARI.......F.Ş. BAYKUL
HZ
HZ
26 Kasım 2020, Perşembe |
Hüseyin Z****
Etkisini merak ettik, annem için alıp denedik ama sıradan bir nemlendirici kremden farkı yok. Açıkcası kırışıklığa etki etmiyor. Narın suyunu sıkın, kalan çekirdekleri güneşte iyice kurutun. Ardından kuruttuğunuz çekirdekleri havanda dövün (mümkün olduğunca metal kullanmamaya özen gösterin) dövüp ufaladığınız yaklaşık 2 buçuk bardak çekirdeği 1 litre kavanoza ekleyin, ardından doğal zeytin yağını kavanoza doldurun (soğuk sıkım kullanırsanız daha iyi olur). Elde ettiğiniz karışımı güneş ışığına maruz kalmayan serin bir yerde 20 gün saklayınız ve her gün bir tahta kaşık yardımı ile karıştırın. 20 gün sonunda oluşan sıvıyı elinize, yüzünüze, kırışıklıklarınıza günlük olarak masaj yaparak yedirin. Cildinizin hacim ve parlaklık kazandığını, gerginlik sayesinde kırışıklığınızın azaldığını göreceksiniz :)
İK
İK
18 Temmuz 2022, Pazartesi |
İ**** K**
Sürekli Kullandığım Bir Marka. Cilt Bakımında Vazgeçemedin Bir Ürün.Paketleme Süper. 4 Yıldız Verme Nedenim Geç Teslimat. Onun Haricinde Süper
Kullanıcı bu ürünü TEKNOPLUS GRUP MAĞAZACILIK satıcısından aldı.
ZB
ZB
03 Kasım 2022, Perşembe |
Z**** B****
Satıcıya ve hepsijet e teşekkür ederim hızlı ve özenli kargo
TS
TS
03 Temmuz 2018, Salı |
T**** S****
Yeni kullanmaya başladım, ürün açıklamasında 2 ay sonra etkisinin görüleceği bilgisi var. Simdilik sadece sabahleyin oluşan yüz şişliğinin oluşmadığını ve sivilcelerin iyileştiğini fark ettim.
Mİ
Mİ
08 Ekim 2022, Cumartesi |
MEHMET KEREM İ****
Ürün çok üstün özelliğe sahip, başarılı bir çalışma, 5 yıla yakındır kullanmaktayız. Sağlam ambalaj ve ürünü, en uygun fiyata ve hızlı sevk teslim aldık, teşekkür ederiz
EK
EK
18 Kasım 2022, Cuma |
E**** K****
Ürün Zamanında Geldi paketleme gerçekten çok iyidi her zamanki gibi özenle paketlenmiş zarar görmemesi için zaten bu firmadan devamlı alış veriş yapıyorum çok memnunum gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..
AF
AF
12 Ekim 2022, Çarşamba |
A**** F****
Özenli kargo ve hızlı teslimat.Loreal yıllardır kullandığım bir ürun.tesekkurler
Kullanıcı bu ürünü Madam10 satıcısından aldı.
AK
AK
29 Kasım 2022, Salı |
a**** k****
devamlı kullandığım beğendiğim ürün
hızlı kargo paketleme sorunsuz teşekkürler
SK
SK
08 Ağustos 2022, Pazartesi |
s**** k****
Vaz geçilmezim oldu. Bir Dior kullanıcısı olarak malum dior ve diğerleri çok pahali. Fiyat iyi gerçektende toparlıyor.