Mano Avadanlık Siyah Yorumları
(18 Yorum)-
ucuz ve kaliteli
(17.01.2018)
kaliteli gerçekten, port-bag duvar paneline asılabiliyor ayrıca.
rıdvan altun -
(30.12.2017)
KALİTELİ,MODÜLER YAPISI ÇOK İYİ.
BİRGİ ÇAKIR -
KALİTELİ
(15.06.2017)
ÜRÜN SAĞLAM, KALİTELİ. İHTİYACIMI YETERİNCE GÖRÜYOR. TAVSİYE EDERİM.
Onu numara Beş yıldız
(18.05.2017)
performans/fiyat on numara beş yıldız.
ömer külahcı (53) - İstanbul - Türkiye -
(16.05.2017)
Fiyatına göre kıyasla gayet iyi ve kaliteli bir ürün
(21.04.2017)
Kaliteli.
Erkek (34) - İstanbul - Türkiye -
Harika
(12.04.2017)
Bu fiyata bu ürün harika çok güzel kullanışlı
haydar koca (27) - Aksaray - Türkiye -
Bu fiyata çok iyi.
(08.04.2017)
Üst, üste takılabiliyorlar. Boş iken de iç içe geçerek fazla yer kaplamıyorlar. Küçük eşyaları sınıflandırmak için çok iyi. İhtiyacınız var ise bu fiyata kaçırmayın.
Erciyes Hacıalioğlu (35) MERKEZ - Denizli - Türkiye -
(30.03.2017)
Yoruma bile gerek olmayan ürünlerden biri. Markası kalitesi 10 numara tavsiye ederim.
Ali Ağun (34) -
Dört Yıldız
(25.03.2017)
ÜST ÜSTE KOYUNCA AYIRMASI ZOR AMA ÜRÜN ÇOK GÜZEL
halil ibrahim özcan (40) - Afyon - Türkiye -
(06.03.2017)
istediğim gibi,teşekkürler
(28.02.2017)
ucuz olması yanıltmasın. bir yapı marketin kendi markası ile 2 katına sattığı ürünler ile aynı kalitede. sağlam görünüyor.
Erkek (44) - İstanbul - Türkiye -
(03.01.2017)
Teşekkürler,beklediğim gibi kaliteli ürün.Hızlı teslimat için teşekkürler.
Dört Yıldız
(02.01.2017)
fiyatına göre çok iyi
mahmut özuysal (60) - Afyon - Türkiye -
Bedeli de Kendisi de Olumlu
(12.12.2016)
Teşekkürler Beklediğimden daha nitelikli imiş. Herşey olması gerektiği gibi gelişti. Sorun yok...
Osman Kodalak (47) - Kocaeli - Türkiye -
dusunecek bir sey yok
(10.12.2016)
bu fiyata ne alabilirsiniz ki dusunmeden alin
hasan hüseyin çelik (28) - Nevşehir - Türkiye -
Bu fiyata bu kalite
(14.09.2016)
en kucuk boyunu aldim. beklentim fiyati nedeniyle oldukca dusuktu ancak urun cok kaliteli. bir sonraki siparisime bu urunu tekrar sepetime ekledim
Mustafa Kara (32) KADIKÖY - İstanbul - Türkiye -
mükemmel
(13.02.2016)
hepsi burada.com tşkler ürün sorunsuz gelmiştir
hakan sebzecili (34) - Düzce - Türkiye
Ürünle ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için müşterilerimiz adına teşekkür ederiz.
Hepsiburada’da yer alan ürün yorumları, müşterilerimizin satın aldıkları veya kullandıkları ürünlere dair değerlendirmelerini içerir.
Ürün veya markayla ilgili bilgi veren, ürüne ve kullanımına dair artı ya da eksi özellikleri yazan, tedarik ve teslimat sürecini değerlendiren yorumlar onaylanarak ürün sayfasında yer alır.
Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-2 kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır.
Bu kriterlere göre incelenen yorumlar, kısa bir değerlendirme sürecinden geçer, uygunsa onaylanarak ilgili ürün sayfasında yer alır. Değerlendirme süresi, yorumların geliş sıralamasına göre değişkenlik gösterebilir.