Philips Avent Bebek Telsizi SCD501/00 Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (427)
Fotoğraflı değerlendirmeler (2)
MY
MY
27 Şubat 2018, Salı |
mehmet y******* (34) - İzmir
Şimdi güzel bir değerlendirme yapalım.
Artıları
1) Ses çok net geliyor hışırtı cızıltıdan eser yok
2) Cihazı bebeğin ağzına sokmanıza gerek yok 3 metre uzağa bıraktım o zaman bile gıklaması bile duyuluyor.
3) Bağlantı gittiğinde uyarı veriyor.
4) evebeyn cihazı hem şarjlı pille hemde elektrik ile kullanabiliyorsunuz.
5) Ürün tasarımı şık ve kaliteli ürün elinize aldığınızda belli ediyor kendini
Eksileri
1) Bana göre en büyük eksikliği evebeyn cihazında klips(tutturgaç) olmaması kötü iş yaparken yanınızda taşımak için mutlaka gerekli
2) Bebek cihazının sadece elektrik ile çalışması şarjlı olması yada pili de desteklemesi gerekirdi elektrik giderse yada bir yere gittiniz de sıkıntı olacak
3) Çok önemli olmamakla beraber bas konuş olması iyi olabilirdi
EB
EB
15 Aralık 2019, Pazar |
emre b**** (34) - Sakarya
Bu yorumu 10 ay kullandıktan sonra yapıyorum arkadaşlar.Ürün çok güzel kullanışlı büyükte değil küçükte değil,olması gerektiği boyda.Bebek odasında bulması gereken parçasıyla sizin yanınızda olan parçaların boyu aynı.Bebeğim yanındakinde gece lambası var ama aydınlatma beklemeyin loş sarı bi ışık veriyor ben bu lambasını çalışıp çalışmadığını anlamak için açıyorum bence tek işlevi bu ve bu parçada sabit kablo var elektriğe bağlı elektirik gidince kapanıyor içinde bir batarya yok bu olumsuz gibi görünsede iki cihaz arasında bunun gibi veya başka bir nedenle bağlantı koptuğunda sizde ki parçası bağlantının koptuğunu uyarıyor size ve bu uyarıyı duymamanız mümkün değil.Sizin yanınızda bulunması gereken ikinci parça hem kalem pille hemde elektrikle çalışabiliyor elektriğe taktığınızda piller dinlenmede kalıyor.Bebeğiniz uyandığı anda çıkardığı keyifli seslerden tutunda aldığı nefese kadar duyabilirsiniz hatta dışardan geçen arabaların sesini bile alabilirsiniz bu anlamda süper. Bu ürünün belkide tek kötü yanı ebeveyn parçası pillede çalışıyor olması çünkü pillerle çok fazla çalışmıyor pilleri hemen tüketiyor yeterli gelmiyor piller sabit bir bataryası olsaymış daha iyi olabilirmiş
08 Aralık 2020, Salı |
Eren A*** (38) - İstanbul
Ben telsizi ev büyük olduğu için ve sadece gece kullanımı için aldım, gündüz pek ihtiyacımız olmuyor. Telsiz oldukça başarılı... 175 metre kare evde menzil konusunda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Ses seviyesi de oldukça tatmin edici, ses seviyesi belli bir dB'nin altına indiğinde oda atmosferini filtreliyor ve bu da eğer pille kullanıyorsanız şarjdan tasarruf sağlıyor ama ufakcık bi' hareket ya da derin bir nefeste hemen devreye giriyor(baya hassas) ve sesi duyabiliyorsunuz. Pencere kapalı olsa bile dışarıdan hızlı bir araba geçtiğinde bunu duymanız mümkün. Ayrıca telsizin odada kalan parçasını çocuğun burnunun dibine kadar da sokmanıza gerek yok, isterseniz odanın bir ucuna koyun yine de sesi başarılı bir şekilde alıyor. Telsizin odada kalan parçasına pil takılamıyor, enerjisini prizden alıyor ama bu bence bir sorun değil, hatta avantaj bile. O pil bitebilir, telsiz kapanabilir bla bla, gerek yok bence. Telsizin sizde kalan parçası ise hem pille hem prizle çalışabiliyor. Başta da dediğim gibi telsizi akşam 8-9'dan sonra kullanmaya başlıyorum genellikle, 2500mAh'lık şarj edilebilir pille hiç prize takmadan 2 gece dayanıyor fakat benim ufaklık 4 yaşında, açıkçası akşam oturur vaziyette oluyoruz hep ve bu şekilde prizde kullanımda içindeki pil 3-4 gün gidiyor. Eğer çocuğunuz henüz bir yeni doğansa mutlaka şarj edilebilir pil ve şarj cihazı alın, zira gündüz de uykuda olacak ve siz o esnada ev içinde mobil olacağınız için( ev işleri vs) telsiz yanınızda ve pille çalışıyor olacak, bu sebepten en az 4 tane yüksek mAh’lı pil şart. Son olarak telsizin bir takma klipsi yok, bu durum bizi rahatsız etmedi ama bebekli ebeveynleri rahatsız edebilir.
BS
BS
23 Ekim 2020, Cuma |
bilal s*** (30) - Samsun
Yorum yapabilmek için biraz kullanmayı bekledim.
Öncelikle bu ürün bir telsiz ve böyle bir üründen ne beklediğiniz çok önemli ben kesintisiz bir bağlantı ve iyi bir ses kalitesi bekledim ve 1 aydır kullanıyorum 1 kez olsun bağlantı gitmedi ayrıca oğlumun odasına koyacağım telsizi biraz uzak mesafeye de koysam rahat bir şekilde sesini duyabiliyorum.
* Ürünün mesafesini test ettim ebeveyn telsizi 1 kat aşağıda kesintisiz sesleri alıyor.2 kat aşağıya gittiğimde de kesintiler oLmaya başlıyor yani bir evin içerisinDe gayet rahat kullanabileceğiniz bir ürün.
*Eksilerine interkom(bas konuş) ve odaya koyacağınız telsizde keşke pil olsaydı diyenler olmuş interkom gerekli bir özellik benim için değildi zaten bebeğiniz ağlayınca doğru odaya geçeceksiniz muhabbet edecek zaman olmuyor :) Pilli olsa evet daha güzel olabilirmiş ama şuanda bir sorun teşkil etmiyor
Eğer beklentiniz ben bebeğim ağladığımda duyayım rahat bir şekilde görüntüsü olmasada olur diyorsanız düşünmeden alın derim 1 aylık bir kullanıcı olarak çok memnunuz tavsiye ederim :)
EŞ
EŞ
15 Ekim 2020, Perşembe |
erkan ş** (30) - İzmir
Bebeğiniz için yaptığınız ihtiyaç listesinin üst sıralarında olması gerektiğini düşünüyorum. Telsiz mesafesi gayet iyi ve mikrofon hassaslığı çok çok güzel. Şiddetle tavsiye edebileceğim bir ürün.

AÖ
AÖ
16 Şubat 2019, Cumartesi |
Arslan Ö**** (39) - İstanbul
Öncelikle satıcıya teşekkür ederim hizli teslimati için. Ürünün ozelliklerine bakacak olursam şunları söyleyebilirim; telsiz kendini eko moduna alıyor ve en ufak bir ses olduğu zaman devreye giriyor. Mesela yan odanin kapisini actigimiz zaman o sesi algılayıp devreye giriyor. Bebegin beşiğinde uyku melodisini acıyoruz ve melodinin tonlamasi ayni şekilde ise onu bile anliyor ve sürekli açık kalmıyor. Bebek odasina konulan ünite sadece elektrik ile çalışmaktadır. Ebeveyn ünitesi hem pille hem 220 v elektrik ile çalışmaktadır. Ben bir markanin 2500 mah şarjlı pili aldim ve ebeveyn unitesi neredeyse 24 saat açık oluncan bir günde pili azaldi uyarisini veriyor. Kisacasi net sesi her an cızırtılı sesi duyurmamasi ve pil ile kullanilmasi artilar arasında. Eksi diyebileceğimiz tarafi bebek ünitesindeki dekin hem pille hem elektrikle çalışması gerekirdi. Son olarak 1 veya 1.5 metre uzağına koymalisiniz bebek telsizini
DB
DB
12 Aralık 2020, Cumartesi |
D**** b**** (34) - Diyarbakır
Ürünü henüz deneme şansımız olmadı inşallah bebişimiz geldikten sonra kuracağız..Ürünü kullananlardan edindiği ve bizzat şahit olduğum için istedim philips avent kalitesi zaten tartışılmaz..Ürün kullananlarda cızırtı veya benzeri sesler yapmıyordu umarım biz kullanınca da karşılaşmayız..tek sorun kargo paketiydi.. Çok ince bir kutuya konuşmuştu..elime ulaştığında ezikti.. Kargo firmaları malum fırlattığı için hepsiburada paketlemeye özen gösterilebilir..Malum elektronik eşyalar daha hassas..paketleme dışında bir sorun yoktu ürünlerimde..uygun fiyat için teşekkürler hepsiburada..
10 Şubat 2020, Pazartesi |
akay a************* (37) - Hatay
Eşimle uzun süre araştırdıktan sonra, bu ürünü almaya karar verdik. O kadar hassas ve o kadar güven veriyor ki, neredeyse bebeğimizin nefesini duyacağız. Ancak rutin sesleri bir süre sonra kesiyor olması ve en ufak harekette aktif hale gelmesi çok güzel. Kapsama dışı olunca, pil bitmek üzere olunca ve bebeğin baş ucundaki telsiz (elektrikler gidip gelince kapandığı için) pasif kalınca sinyal veriyor. Birde bebek başucu telsizi hiçbir şekilde sinyal vermiyor, bu da güzel. Ne diyim biz pişman olmadık tavsiye ediyorum.
IA
IA
15 Ekim 2020, Perşembe |
ibrahim a*** (28) - Kayseri
Ürünü uzun süredir kullanıyoruz . Avantajı da dezavantajı da var . Alan bunları bilerek alsın . Öncelikle ses kalitesi çok iyi . Ses hassasiyet i de çok güzel . Çocuk yerinde dönse bile duyuyorsunuz. Ses aldığı an çalışmaya başlıyor yani sürekli bir dipses yok. Kendi kendine kapanma gibi sürprizler yapmıyor . Yani kısacası güven veriyor. Dezavantajı ise bebek yanında ki ses alan telsizin illa ki fişe takılması gerekmesi . Elektrik gittiğinde bağ da bahçede çadır kurduğumda keşke bunun da pili olsaydı dedim açıkçası. Son olarak ses alan telsiz herhangi bir nedenle kapanırsa diğer telsiz sesli olarak uyarıyor bu da güzel bir özellik.
MÇ
MÇ
25 Ekim 2020, Pazar |
M****** Ç***** - Batman
beklentimizi %100 karşıladı.bebeginizin nefesinden tutunda alt üst kattan normalde sizin bulunduğunuz yere gelmeyen minik tıkırtılara kadar algılıyor ama size her zaman bu tıkırtıları dinletmiyor bu çok iyi bir özellik. Tek sorun ebeveyn telsizi evet pille de çalışıyor ama çok hızlı bitiyor. o yüzden şarjda kullanmaya mahkum gibi bişeysiniz . Bas konuş özellikleri içerisinde olmadığını bilerek almıştık zaten. Ürün ne taahhüt ediyorsa fazlasıyla karşılamış. Bizim gibi yorumları tek tek inceleyip öyle alanlar için yazıyorum. telsiz arayışındaysaniz kaçırmayın alın derim
Gİ
Gİ
17 Şubat, Çar |
G**** İ*** (34) - İstanbul
Ürün gerçekten çok kaliteli. 2-3 saniyede vericiye bağlanıyor. Biz şimdiye kadar hiç kopma yaşamadık. Bebek ünitesi sadece kablolu (1m civarı), ebeveyn ünitesi ise hem kablolu hem de pilli. Eğer bir ses gelirse alıcı çalışmaya başlıyor ve ses gidince pil koruması için kapanıyor. Yani sürekli bir ses iletimi olmadığından pil kullanalar için faydalı olacaktır. Malzeme kalitesi yüksek. Zaten bu markanın tüm bebek ürünlerini kullanıyoruz. Bundan da memnun kaldık.
02 Mayıs 2020, Cumartesi |
a**** a************* (37) - Hatay
Üründen çok memnun kaldık, ancak 1 yıl dolmadan bir gün sebebini bilmiyorum bir anda çalışmadı... Ancak Hepsiburada o kadar ilgilendi ki, kargo ile garanti kapsamında tamir için yolladım. Tamir olmadı sanırım sıfır paketinde yenisini yolladılar. Bu hizmeti almayalı çok uzun zaman olmuştu. Hem hepsiburadaya hemde servise teşekkür ederim. Ürün ayrıca çok hassas ve tamamen beklentini karşılıyor. tavsiye ederim.
ZK
ZK
14 Ocak, Per |
Z**** K****** (34) - İstanbul
Mükemmel, kesinlikle mükemmel, her kıpırdamada ses geliyor, hiçbir cızırtı yok, çekişi çok iyi, pil bittiğinde, çekmediğinde ve bebek telsizini açmadığınızda anne telsizi sinyal veriyor. Bununla birlikte duracell şarjlı pil de alırsanız hiçbir sorun yaşamazsınız. Hiç düşünmeden alın
NŞ
NŞ
06 Nisan 2020, Pazartesi |
nadide Ş**** (31) - Bursa
Son derece gerekli bir ürün.ürünü uzun zamandır kullanmaktayız.aktif olarak 15 saat kullanmaktayız.ses hassasiyeti gayet güzel.alıcı frekansı dubleks bir evde üst kattan alt kata çok net ve sorunsuz çekmekte.ciddi bir pil tüketimi var uzun süre kullanılmasından kaynaklı.ürünü satın alacaklara beraberinde şarjlı pil ve şarj cihazı almalarını tavsiye ederim.bu sayede kablolardan kurtulabilirsiniz.hızlı kargo paketleme gayet özenliydi
05 Haziran 2020, Cuma |
e*** a**** (27) - Kayseri
Bars bebe yi tercih ederek aldık üründe memnunuz yanlız kutu içerinde piller yoktu çok sıkıntı yaşıyoruz pil yüzünden yardımcı olursanız seviniriz

SY
SY
12 Aralık 2020, Cumartesi |
S**** Y***** (23) - Ankara
En ufak bir sesi dahi iletiyor. Örneğin bebeğimin ağlamasını geçtim hareket ederken çıkardığı sesi bile geliyor. Ebeveyn yanında bulanan telsizi sürekli şarjda tutmanıza gerek yok. Ben bebeğim uyandığında kapattım uyuduğu sırada açtım 4 gün gitti şarjı ayrıca pilde takıyorsunuz. Uzun vadeli bir ürün olduğunu düşünüyorum.
HÖ
HÖ
23 Kasım 2020, Pazartesi |
H************ Ö****** (37) - Kayseri
uzun araştırmalar sonucu weewell ile bu ürün arasında kaldım. yorumlarda herkes weewele pil sorunu yazıyordu avent almaya karar verdim. 1 aydır kullanıyoruz harika bir cihaz en ufak sesi dahi alıyor. hatta geçenlerde çocuk odasının dışında çalışan çamaşır makinasının sesini aldığını farkettim. mikrofonu çok iyi. ses olmadığı zamanlarda da uykuya yatıyor.
19 Ekim 2020, Pazartesi |
E*** A*** (30) - Bursa
Ürünü daha önce ablam kullandığından biliyorum. Biraz daha ucuza motoralanın ürününü almıştım. Onu iade edip bunu sipariş ettim. Durumunuz varsa kesinlikle bu ürünü tavsiye ederim. Gerçekten diğerleriyle arasından klasman farkı var. Kargolama iyiydi ve hızlıydı. Teşekkürler.
ST
ST
01 Temmuz 2019, Pazartesi |
sait t**** (27) - Antalya
Ürün kullanım amacına yönelik gayet iyi bir ürün eleştirmem gereken bir iki ufak noktası var bu durumlar bizim için sorun değil ama alacak kişiler için ön bilgi olabilir. Öncelikle biz ürünü sadece kabloda kullanmak için aldık o yüzden pil durumunu değerlendirme fırsatımız olmadı. Ürün çok hafif olduğu için ve kablosu uzun olduğu için kablo boşluğa sarktığı zaman üründen ağır geliyor ve ayakta durmakta zorlanıyor bu yüzden biraz sinir bozucu olabiliyor. Bebek ünitesinin gece ışığı öylesine konulmuş bir işlev çünkü ortamda ufakta olsa bir aydınlatma sağlamıyor biz ayrıca bir ışıklandırma kullandığımız için buda bizim için bir sorun teşkil etmiyor. Onun haricinde ses kalitesi çok iyi evimizin balkonunda otururken evin diğer ucundaki yatak odasında yatan bebeğimizin en ufak sesini dahi çok net bir şekilde duyabiliyoruz.
ŞA
ŞA
16 Mayıs 2019, Perşembe |
Şervan Adar A**** (39) - İstanbul
Cihaz oldukça sade ve ihtiyacınız olan temel özelliklerin hepsini karşılıyor. Ses hassasiyeti mükemmel. Aklınız bebeğinizde kalmıyor. Bebeğiniz biraz sesli bile nefes almaya başlasa cihaz aktif oluyor. Üzerindeki gece lambası açılıp kapatılabiliyor. Ebeveyn ünitesi hem elektrikle hem de pille çalışabiliyor. Bebek ünitesi sadece elektrikle çalışıyor. Bebekle uzaktan konuşma ve uzaktan ninni dinletme gibi özellikleri yok. Ama aslında böyle özelliklere ihtiyacınız da yok. Ayrıca cihazlar arası bağlantı koparsa uyarı veriyor.