Singer 3342 Ev Tipi Dikiş Makinesi Değerlendirmeleri
HM
HM
10 Ekim 2022, Pazartesi |
h**** m****
Hic makine kullanmayan biri olarak fazla bile.Gayet basarili +siyla olan bir makine.Tereddut etmeden alinabilir.Bende terzi olaylarindan sıkıldım ,ilk babamin esofaninda gozunun onunde denedim boyunu al basit overlok yap ve boy ölçüsüne gore dik 10dakika( bana göre ) şahane....Her evde,her hanım da olmalı.Ses rahatsiz edici değil heleki ben ses hassasiyeti olan biri olarak,gece ışık açma, işığı yeterli dikim için.Kullanım icin her video yu izlemeyin derim parcalarin ne ise yarayan bilmeden cekenler var sacmalik yorumları dikkatli okuyun!!! Önüne gelen yorum yapıyor,kullanmayı başaramıyor ve bu makineyi kötulüyor. Sıkıntı ürünlerde değil biraz arastirma (dogru yorumlar ve videolu ayrıntılı ,tecrubeli birilerinden olsun) yapın. Kullananlar yanlis kullaniyor ,yorumuda ona gore yapıyor...Biraz arastirmaci olun ve okuduğunuzu anlayin.Kitapcigi yönlendirme basit. Zorlanmazsınız.Oyle kutusu felan yok resimde görüldügü gibi tela gibi bez parcasi var,bana gelen de.Teşekkürler,saygılar...
VM
VM
13 Mayıs 2022, Cuma |
V**** M****
Hiçbir yerinde sıkıntı yaşamadan kargoyla hızlı bir şekilde makinam geldi. Kullandım ve şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor. Otomatik iplik takma kısmında birkaç denedikten sonra rahatlıkla yapılabiliyor. Faturası gelmemişti. Onu da mesaj atarak çözdüm. Hatta benden sonra kayınvalidem de sipariş edip aldı. Teşekkürler Yunusoğlu Home Teşekkürler Singer :)
SK
SK
16 Nisan 2022, Cumartesi |
S**** K***
Anneme aldım yüzündeki sevinci gördüm ya herşeye bedel. Ancak şunu belirtmek isterim Ürün gayet güzel ama kalın kumaslarda zorlanacağıni düşünüyorum umarım ben yanıyorum. Satıcıya gelince gerçekten hızlı ve zamanından önce gönderdi ellerine emeğine sağlık.
OA
OA
22 Eylül 2022, Perşembe |
O**** A****
Ürün sıfır sıkıntısız teslim edildi garanti belgesi yok zaten gerekte yok rahatlıkla sipariş verebilirsiniz kullanımı güzel
HK
HK
25 Aralık 2022, Pazar |
h**** k****
Çok kullanışli çok sevdim.
MC
MC