Versace Eros Edt 100 Ml Erkek Parfüm Değerlendirmeleri
BK
BK
04 Nisan 2020, Cumartesi |
B**** K***** (35) - Muğla
Öncelikle satıcıya özenli paketleme ve hızlı gönderi için teşekkür ederim. Batch Code'dan kontrol ettim; ürün %100 orjinal ve 2018 üretimi. Parfümler için 5 sene tazeliğini koruyacağı düşünüldüğünde yeterli bir süre. Ancak şunu belirtmeliyim kargoyu teslim almaya şubeye gittim, Arkamdan bir kişi de kargo göndermeye dükkan dışında sıra bekliyordu malum sosyal mesafe olayından en az 2,5-3 metre uzaktan parfümü geldi burnuma maskenin altından. Arkadaşlar adamın parfümü Versace Eros'tu. Yani belediye dağıtmış gibi, ilk defa koklayanlar için şunu söyleyeyim berberde saç traşı sonrası üzerinize sıkılan doldurma parfümlerde muhakkak Versace Eros imitasyonu denk gelmiştir. Berberlerin bayıldığı bir parfüm zaten. Kadınların beğenisi için şunu söyleyebilirim: 25 yaş altı kadınlar genelde beğeniyorlar ama daha önce çok erkekte kokladıkları için muhtemelen eski erkek arkadaşlarını hatırlatacaksınız ve hiç kimse size parfümün ne diye sormayacak çünkü herkesin bildiği bir parfüm, adının ne olduğunu bilmiyorlardır sadece.
Koku: Açılışta, Nane yağı(mentollü nane gibi), sentetik limon ve geride sentetik yeşil elma. 5-10 dk. sonra arkadan tatlı Tonka Fasülyesi, Vanilya ve Ambroxan kokusu belirginleşmeye başlıyor. Koku bu noktada bana Paco Rabanne Invictus'u anımsatmaya başladı. Ama Eros daha elmamsı ve tatlı. Genel olarak ferah ve tatlı bir parfüm. Çok toy bir koku aslında ve oldukça sentetik gerçekten.
Kalıcılık: Eskiden daha kalıcı olan parfüm artık 5-6 saatte gücünü yitiriyor. 5-6 fıs yeterli olur bence.
Farkedilebilirlik: 3-4 metreden bile kokunuz algılanıyor. Yaz akşamları beach club'ta yan bistrodakiler kokunuzu alacaktır. Memnun kalcaklar mı onu bilemem.
Yorum: Genel olarak 30 yaş altı, 4 mevsim kullanılabilir. Gündüz kullanımda asansör vb. yakınlık gerektiren yerlerde bulunacaksanız 2-3 fıs kullanın, çok aşmayın. Gece için serin ve mesafeli bir mekan için abartabilirsiniz. Zaten parfüm bağırıyor. Yüzeysel, sentetik, yoğun, ferah ve tatlı.
Kullanıcı bu ürünü BYZBARGELLO satıcısından aldı.
HD
HD
02 Temmuz 2019, Salı |
Hüseyin D******* (31)
Versace Eros genel beğeniye uygun çok güzel bir parfümdür.Ben parfüm istiyorum kalıcı olsun hemde uzaktan hissedilsin istiyorsanız tavsiye ederim.Başlangıcı nane limon ve elma olan bu parfüm ambroksan ve vanilya ile fresh ısırılası bir hal alıyor.
Performans 9/10
Kalıcılık 8/10
Yayılım 9/10
EK
EK
12 Haziran 2020, Cuma |
E*** K**** (43) - Kocaeli
Parfüm zevk işidir. Kişinin imzası gibi karakteri yansıtır. Parfüm almak isteyenlerin burada yazan yorumlara göre değil, kozmetik mağazalarındaki ürünlerden bire bir deneyerek almalarını tavsiye ederim. Daha önce kullandıysanız bu şekilde bir alım yapın. Bazı arkadaşlar parfümör gibi analiz yorumları yapmışlar. Bu iş bu kadar mı basit. Ne kadar yorum yazılırsa yazılsın hiç biri objektif değildir. Ayakkabıyı bile deneyerek alıyoruz, parfümü yoruma bakarak almak çok komik. Unutmayalım ki kimya sanayi ilerledikçe, parfüm aromalarının kaliteside buna göre değişir. Belki 15 sene önceki kullandığı aroma, doğala daha yakındı. Şimdi ise daha sentetik, daha ucuz. Toparlamak gerekirse; parfüm işi zevk işidir. Gidersin ,koklarsın. Sana güzel duygular çağrıştırıyorsa alırsın. Yok efendim berbat kokuyor, yok efendim kalıcı değil, yok efendim ürün çakma. Gereksiz yorumlara girmeye gerek yok. Sonuçta hepimiz tüketiciyiz. Bu ürünü satan da tüketici. Gerek sağlık, gerekse kokunun yeterliliği açısından bu fiyata makul. Yazında kullanırsın kışında. Yazın biraz daha az sıkarsın olur biter. Kalıcılığı yeterli, hangi notası kalan :) bilemem ancak yeterli.
Kullanıcı bu ürünü cosmoworld satıcısından aldı.
AB
AB
01 Nisan, Cum |
Ahmet B**** - Konya
Tek yorumum şu ürün Orijinal. Almak isteyenler araştıranlar için detaylı fotolar atıyorum. Orijinal ile sahtesi arasında ki fark edilecek bölümler. Parfüm kapağı içi, yazı fontları, dış şeffaf jelatin düzeni, parfümün sıkma yerinin siyah olması iç kısmı ( ilk fotoda kapak içi ve sıkma yeri belli.) İkinci fotosa üst açma kapağının arkasında ki versace kabartması, üçüncü foto üst jelatin düzeni ve versace yazı fontu düzgünlüğü, dördüncü foto arka yazılar ve fontu, beşinci alt düzen ve batch kodu. Ürün 2018 üretimi.
Kullanıcı bu ürünü Scent satıcısından aldı.
SF
SF
16 Mart, Çar |
s****** F***** (41) - Ankara
Çok beğendim .Kalitesiyle,kokusuyla,kalıcılığıyla.Şuan tam 8 saat oldu bir fıs sıktım denemek için ve hala çok etkili kokuyor. Çok teşekkür ederim satıcıya ve hepsi burada ya. 2020 üretim.Sadece kargodan memnun kalmadım .Çok geç geldi.
Kullanıcı bu ürünü Fragrance satıcısından aldı.
ÜD
ÜD
03 Kasım 2021, Çarşamba |
Ü*** D**** (36) - Denizli
Ürünün kalitesi muhteşem kokusu harika almadan önce şüphelerim mevcuttu ancak kokusu şişesi ambalajı orginal iyiki almışım uzun süre kullanıcağım tek koku olucak teşekkürler hepsiburada ve nil kozmetik
Kullanıcı bu ürünü kokukrem satıcısından aldı.
FT
FT
09 Kasım 2021, Salı |
fatih t******* (27) - Van
Hızlı kargo ve orijinalliğinden şüphe ederek almıştım 2.ürün 1₺ kampanyasıyla. Sınırlı bir süre içindi lakin iyi ki almışım ürün orjinal batch kodu haricinde de orjinalliğini koku dahil teyit ettim tavsiye ederim 🤙🏻
Kullanıcı bu ürünü kozmetik rüyası satıcısından aldı.
FS
FS
23 Kasım 2020, Pazartesi |
fatih yener s***** (41) - Edirne
Teşekkür ederim, koduna gçre 2018 imalat, ama edt olduğundanmıdor çok kalıco değil günü çıkartmıyor asla. Koku malzeme orjinal fakat kalıcılık az
Kullanıcı bu ürünü Cosmopera satıcısından aldı.
18 Kasım 2020, Çarşamba |
e**** s****** (30) - İstanbul
Oncelikle hepsijet ozellikle bu pandemi doneminde gosterdikleri ekstra caba icin kendilerine tesekkurlerimi sunuyorum. Kargolarimizi yetistirmek icin aksam 10’lara kadar calisiyorlar. Kolay is degil Allah yardim etsin hepsine. Urune gelince koku oldukca unlu ve genelde cok satan kokular arasinda. Batch code una baktigimda uretim yili 2018 olarak gosteriyor. Koku isi de biraz kisisel bir deneyim. Cok satiyor diye aldim ama pek begenmedim ben. Alacak arkadaslarin kafalarinda cok buyutmemesini tavsiye ederim. Koku almak icin gidip deneyerek almak en mantikli sey sanirim.
Kullanıcı bu ürünü Cosmopera satıcısından aldı.
26 Nisan, Sal |
E*** S**** (28) - Trabzon
Ürün hızlı ve güvenilir şekilde tarafıma ulaştı. Koku sportif kesime daha çok hitap ediyor gibi.
Kullanıcı bu ürünü Fragrance satıcısından aldı.