Yenilenmiş Apple iPhone x 64 GB (12 Ay Garantili) - B Grade Değerlendirmeleri
ÖÖ
ÖÖ
18 Mayıs 2021, Salı |
Ö**** Ö***
Ürün paketlemesi çok iyiydi. Pil seviyesi %100. Memnun kaldığım bir süreç oldu. Teşekkürn ederim.
Değerlendirilen özellikler
Kullanıcı bu ürünü senatech satıcısından aldı.
MB
MB
03 Kasım 2021, Çarşamba |
M**** B****
Ürünü yakın zamanda aldım. Satıcı çok güzel bir şekilde özel kutusunda paketleme yapmış ve İstanbul içi 2 gün sonra elimize ulaştı. Paket içerisinde şarj aleti, şarj kablosu, kablolu kulaklık, sim iğnesi ve telefon mevcut. Ayrıca 1 yıllık garanti belgesi ve fatura ile birlikte aldığınız telefona özel yapılan işlemleri içeren bir rapor (ekran ve pil tamamen orijinaliyle değiştirilmiş) ve uzun bir kontrol listesi (hangi özelliklerin bakım ve kontrolü yapıldığı) mevcut. Telefonun pil sağlığı %100, yazılımı tamamen sıfırlanmış ve çerçevesi ile camı tamamen yenilenmiş şekilde geldi. Yani telefonu elinize aldığınızda sanki Apple mağazasından sıfır ürün almış gibisiniz. Sonuç olarak hem satıcıyı hem de yenilenmiş ürün satın almanızı kesinlikle tavsiye ederim. İkinci el alacağınıza yenilenmiş alın, son model alacağınıza bir alt modeli yenilenmiş alın ve elektronik atığın önüne geçin, doğayı koruyun, ekonomiyi koruyun, enflasyonun artmasına ve dış ticaret açığına engel olun. Selamlar.
Değerlendirilen özellikler
Kullanıcı bu ürünü hbbilisim1 satıcısından aldı.
AÜ
AÜ
25 Ocak 2021, Pazartesi |
a**** ü****
Düşünmeden alın çiziksiz ve pil%100 geldi hiçbir problem yok hepsiburada ya teşekkürler
10 Mart 2021, Çarşamba |
Muhammet A****
Ürünü biraz çekinerek eşim için aldım 1 aya yakındır kullanımda çok memnun kaldık hiç bir sıkıntı fark yok. Kutu içeriği arkadaşların yazdıkları gibi ama bu fiyata bu cihazı görünce başka kulaklık falan umrunuzda olmuyor. Şimdi de iPhone 8 siparişi vermeyi düşünüyorum kendim için umarım o cihaz da bu şekilde gayet temiz ve sıkıntısız çıkar.
FD
FD
06 Ağustos 2022, Cumartesi |
f**** D****
Gerçekten sıfır ötesi zerre çizik yok korkarak almıştım ama şaşırtıcı derecede mükemmel hatta aynısından bir tane daha aldım, bir istek bir öneri olarak söyle bir şey var kulaklık yazıyordu o gelmedi, hattı değişme iğnesi gelmedi birde 20 bin TL alışverişe keşke kargo bedava olsa bunun dışında tlf gerçekten kusursuz zaten faturada değişim yerleri söylüyor ekran kasa batarya, teşekkür ederim
04 Eylül 2022, Pazar |
G**** S****
Cihaz o kadar güzel ki iPhone kalitesi biraz tereddütlerim vardı ama beni yanılttılar kesinlikle tavsiye ederim sıfır birebir
Değerlendirilen özellikler
Kullanıcı bu ürünü EasyCep satıcısından aldı.
UK
UK
28 Nisan 2021, Çarşamba |
U*** K****
Gelen ürünün sıfırdan farkı yok. Batarya %100 geldi. Kasada en ufak deformasyon bulunmuyor. Orjinal sıfır şarj başlığı ve kablosu ile yan sanayi ama iyi çalışan kulaklığı ile geldi. Mastekbilisim'e teşekkürlerimi sunarım.
HY
HY
04 Ağustos 2022, Perşembe |
Halil Y****
Ürün herşeyiyle güzel geldi hiç bir sıkıntısı yok almak isteyenler gönül rahatlıyla alabilirler.
Değerlendirilen özellikler
Kullanıcı bu ürünü EasyCep satıcısından aldı.
18 Ağustos 2022, Perşembe |
M**** A****
1 haftadır kullanıyorum. Şuana kadar bir problem yaşamadım. Hızlı kargolama yapıldı.
YD
YD
13 Ekim 2022, Perşembe |
Y**** D****
İlk alışverişimdi. Çok memnun kaldım batarya ekran kasa hepsi çok iyi hediye için teşekkürler