Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakolu Fındık Ezmesi 330 gr Değerlendirmeleri
EB
EB
06 Mayıs 2021, Perşembe |
E**** B****
Ulan cok iyi bee 😀 normalde aldigim urunlere dönüp yorum yazmak eziyet gelir ama bunu elimin cikolatasiyla yazıyorum. Diger en iyi dediginiz bilindik markalarin cok onunde. Bir kere cikolata onlara gore daha akiskan. Findigin cikolatanin tadini aliyorsun. Yuzde 35 findik. Alin bir de tarif vereyim. Lavasin icine surup durun. Coko-dürüm 😀 tek korkum talep artti diye fiyatini zamlamalari. Insallah sisirmezler fiyati
Kullanıcı bu ürünü dogalhomeconcept satıcısından aldı.
BB
BB
03 Aralık 2021, Cuma |
B**** B****
Tadı şahane güzel her zaman tercih edeceğim bir ürün.
Kargolama da hızlıydı ancak paket korunaklı olmasına rağmen 3 üründen 2 tanesinin kapağı kırık bir şekilde geldi daha farklı bir paketlemeye gidilmelidir. Patpata sarılıp koli parçasını rulo gibi koyup sarmışlar ama ağır bir darbede korumaya yetmiyor demekki bizzat kutuya konulmalı koli parçasına sarılmamalı çok iyi sarılmış ama yeterli değil bilgilerinize
Kullanıcı bu ürünü Günaysa satıcısından aldı.
ŞT
ŞT
29 Ocak, Paz |
ş**** t***
Ürünün tadı ve şeker oranı gayet güzel, fındık tadı, akışkanlığı gayet güzel ancak paketleme de bir problem olduğu aşıkar, ürünü bir streçe sarıp gönderseniz taşmayacak, biraz da paketlemeye dikkat edersek her şey mükemmel olacak.
Kullanıcı bu ürünü AlEveGelsin satıcısından aldı.
DE
DE
08 Nisan 2022, Cuma |
d**** e****
İki kavanoz aldım,ikisi de böyle kırık kapaklı geldi
Kullanıcı bu ürünü PEYNİR SEPETİN satıcısından aldı.
FA
FA
20 Mart 2022, Pazar |
F**** a****
Efsane diyorum. Nutella dan çok çok daha iyi . Birincisi yerli üretim. Katkı yok . Donmuyor. Fındık tadını sonuna kadar tadiyosunuz. Çikolata tadı da harika kalite de . Sonuna kadar tavsiye ederim. 1 koli olsa yenir :) çok iyi tadibu . Cok iyi Abdurrahman tatlıci :)
Kullanıcı bu ürünü karatay market satıcısından aldı.
FÇ
FÇ
09 Aralık 2022, Cuma |
F**** Ç****
Şeker ve guzel notunuz icin tesekkurler
Kullanıcı bu ürünü İpekTicaret23 satıcısından aldı.
AS
AS
02 Nisan, Paz |
A**** S****
Lezzet olarak memnun kaldım hemen bitirdik farklı bir aroması var ben beğendim fiyat biraz yüksek kampanya olsa daha iyi olur
Kullanıcı bu ürünü HESAPLI E-GROSS satıcısından aldı.
GA
GA
04 Ocak, Çar |
G**** A****
10 yıldız verebilirim o kadar nefis. Fındık yiyorsun dolu dolu. Cocugum için içeriği temiz bi kahvaltılık çikolata arıyordum artık adres belli.
Kullanıcı bu ürünü AlEveGelsin satıcısından aldı.
ŞF
ŞF
15 Kasım 2022, Salı |
Ş**** F****
Ürün aşırı lezzetli. Biraz önce geldi şişme pakete satmışlar kırılması imkansız. Doğal olması ve katki maddesi içermemesi alma sebebim oldu. Kampanya zamanı almıştım keşke daha fazla alsaydim.
Kullanıcı bu ürünü HESAPLI E-GROSS satıcısından aldı.
ŞS
ŞS
14 Aralık 2022, Çarşamba |
Ş**** S***
Hayatımda yediğim en güzel, en lezzetli, en güzel kıvamlı fındık ezmesi diyebilirim.. Kardeşimin tavsiyesi üzerine denemek istedim. İyi ki de denedim efsane güzel, efsane lezzetli.. Buram Buram fındık kokuyor.. Kesinlikle nutella çokokrem falan hikaye.. Akşam yemeğinden sonra aldım kaşığı elime yarısını yedim. Lezzeti aşırı bağımlılık yapıyor zar zor bıraktım elimden.. Bundan sonraki tercihim net TADIBU’dur.
Satıcıya gelince çok memnun kaldım paketleme çok iyi ve özenliydi.. Yani bi satıcı en fazla ne kadar özenebilirse o kadar özenmiş.. Çok iyi paketlemiş. Kapağında çok küçük bir çatlak vardı ama kapağın kalitesizliğinden. Bu kadar kaliteli bi lezzeti de neden bu kadar ince kapakla kapatmış üretici anlam. Veremedim.Koruma jelatini olduğu için herhangi bi dökülme olmamış. Ayrıca mini şekerler ve bu kadar özenli paketlemeniz için de tedarikçim İPEK TİCARET’ e çok teşekkür ederim..
Kullanıcı bu ürünü İpekTicaret23 satıcısından aldı.