Acer E5-575G-51PV Intel Core i5 7200U 8GB 1TB GT940MX Windows 10 Home 15.6" Taşınabilir Bilgisayar NX.GDWEY.012 Değerlendirmeleri
Öne çıkan özellikler
OA
OA
29 Ağustos 2017, Salı |
Oğuzhan A***
Alalı bir ay oldu neredeyse, performansından oldukça memnunum. Hem günlük kullanımda hem oyunlarda gerçekten oldukça iyi bir performansa sahip. Ayrıca tasarımı ve malzeme kalitesi de iyi sayılır. Aynı fiyattaki rakiplerine göre çok daha iyi, örneğin bir çoğunun hava tahliye fanı monitörün altında yer almakta ve bu durumda ısınmadan kaynaklı donanımsal arızalara neden olmaktadır fakat Acer bu modelde bu fanı, bilgisayarın solunda bulundurarak buna çözüm getirmiştir diyebilirim. Isınma problemi kesinlikle yoktur. (Tabi ki oyunlarda ısınmaktadır ama bu ısınma anormal derecede değil.) Ek olarak, ilk geldiğinde Windows'u temiz 'UEFI' kurulum yaptım, (Normal kurulum Windows'a göre daha hızlı boot ediyor kendini.) Son olarak oyun performansıyla ilgili detaylandırma yaparsam, GT940MX bir giriş seviyesi gpu olmasına rağmen oyunlarda şaşırtıcı bir performans gösteriyor, bunun yanında 8GB RAM'e sahip olması da bilgisayarın gücüne ayrı bir etki kazandırmıştır. Rainbow 6, CSGO, LoL, Rocket League gibi oyunlarda hemen hemen 60-65 FPS'nin altına düşmeden akıcı bir şekilde oyunları oynayabiliyorsunuz. Grafik ayarları Medium, Low, hatta yer yer iyi optimize edilmiş oyunlarda dokuları High ayarlara dahi çekebilirsiniz bir sorun olmaz. Sadece tek olumsuz yanı, aslında tüm laptoplarda olduğu gibi 5400 RPM güç değerine sahip bir HDD'ye sahip olmasıdır, bu durum ise oyunlarda loading (bekleme, yüklenme vs.), program açılış-kapanış gibi işlemlerde bekleme süresinin uzamasına neden olabiliyor fakat bu durum çokta can sıkıcı değildir, çünkü HDD yerine bilgisayarınıza bir SSD takabilme imkanınız vardır eğer isterseniz.
FB
FB
18 Ocak 2017, Çarşamba |
F**** B****
Merhabalar, bu ürünü 200 TL sepet indirimi ile aldım, öyle olunca daha uyguna geldi. Ürünün kendisine gelince f/p ürünü diyebilirim. Kasası kaliteli, ısınma problemi yok, diskten rahatsız edici bir ses gelmiyor. Neredeyse sessiz çalışıyor. Windows 10 Home yüklü olarak geliyor. Bazen açılışta yavaş açıldığı oluyor, bu çok sorun edilirse format atıp temiz bir kurulum ile bu da ortadan kaldırılabilir. Ben henüz öyle bir yola başvurmadım. Henüz oyun yüklemediğim için bu konudaki performansını ölçemedim, yakın zamanda onu da yaparız.. Sonuç olarak başarılı bir ürün.. Almak isteyip tereddütte kalanlara tavsiye ederim.. Teslimat da ürün sayfasında yazıldığı gibi hızlı gerçekleşti. Teşekkürler..
AO
AO
29 Ocak 2017, Pazar |
alper o****
Öncelikle bilgisayar parasını karsılıyor. Ben oyun oynamak için aldım.Bana göre eksik yanı hard disk Toshiba MQ Serisi 1TB 5400RPM. 7200 RPM osla harıka olurdu. Pc nin özellikleri belirtildigi gibi geliyor. Pc ye yavas demek zalimlik olur. Windows ilk kurumdan dolayı aynı gün güncellemeleri yapıyor ve buda pc internet hızını yavaslatır. Sonrada düşünürsünüz bir internet sayfasını bile açamıyor dersiniz. İnternet hızına baglı olarak bu zaman alır. Tüm güncellemeleri bitirdiğinde pc de gereksiz gördüğünüz programları sildiniz mi bilgisayarınız kullanıma hazırdır. Bir kaç oyun test ettim Call of Duty Black Ops III (normal) battlefield 4 (iyi) görselde oynadım. Tek ihtiyacı olan ileride ssd disk almak olur.Ayrıca acer yazılımlarıda çok iyi Acer Care Center oldukca başarılı
OÖ
OÖ
18 Şubat 2017, Cumartesi |
Orhun Turan Ö****
Fiyat performans canavarı bir üründü. Kampanyayla kargo dahil 1980 TL'ye mâl oldu bana. (KDV Dahil)
Mafia 3, NBA 2K17, Watch Dogs 2,Dirt Rally, Battlefield 1 gibi oyunda orta-düşük seviyelerde takılma sorunu olmadan rahatlıkla oynadım. Kasasının plastiği çok hoş bir yüzeye sahip. Ses kalitesi çok üst seviye değil, Acer Yetkili Servis ile yaptığım görüşmede SATA 3 SSD desteği var. SSD ile beraber Servise kargoladığınızda ÜCRETSİZ ve GARANTİSİ BOZULMADAN takabileceklerini söylediler.
AC
AC
12 Temmuz 2017, Çarşamba |
Ali C****
Gta 5 1366×768 high ayarlarda 40 fps de rahatlikla oynatiyo isinmasi fazla degil sarji nornal kullanimda 3 saat oyunda ise 1 saat civari gidiyor urunun en buyuk eksisi bataryasinin gomulu olmasi onun disindaki seyler degistirebilir oldugundan sorun yok cok iyi bir fiyat performans cihazi bu fiyata biyle cihaz yok ayrica cok hafif bir urun
VA
VA
14 Eylül 2017, Perşembe |
V**** A***
Ürün gayet güzel ve hepsiburada çok hızlı gönderdi zaten acer fazla bilgisayar üretmiyor az sayıda üretiyor ve sağlam oluyor bu üründe öyle
SA
SA
12 Ocak 2017, Perşembe |
selçuk a****
Ürün bugün geldi, bundan önceki makinamda acer'dı memnundum fakat çok eskimişti ve zarar görmüştü tekrar acer aldım ve tekrar doğru bir karar verdiğimi gördüm. Teknik detayları merak edenler için söyliyim cihazı 4 saattir kullanıyorum ve ısınma hiç yok, ses hiç yok performansı harika widows 10 kurulu gelmeside çok iyi. Henüz karar veremeyenler hiç düşünmeden fiyat hala indirimdeyken hemen alsın derim. Teşekkürler hepsiburada.com
ÇÇ
ÇÇ
21 Ocak 2017, Cumartesi |
ç**** ç****
Kısıtlı bütçeyle bir süredir bakınıyordum hangisini alsam diye, indirimle fiyatı 2000 tl'nin altına düşünce bunda karar kıldım. Bu fiyata bu konfigürasyonu başka bir modelde görmedim. Malzeme kalitesi, özellikle klavyesi biraz zayıf kalıyor ama bu fiyat aralığı için idare eder, ekranda ölü demeyeyim ama yarı baygın bir piksel çıktı ama iade etmeyi gerektirecek kadar kötü değil, ses kalitesinden çok şey beklemeyin. Win 10 olması güzel ama içine sanki biraz fazla gereksiz yazılım ve reklam linki koymuşlar gibi geldi. Eğer ben bunların da kaliteli olmasını isterim derseniz aynı sistem için diğer modellere yaklaşık 500 TL fazla ödemeniz gerekebilir.
İB
İB
06 Eylül 2017, Çarşamba |
İ**** B****
Yaklaşık 1.5 ay kadar laptop arastirdim. Her beğendim laptopun yorumlarını da dikkate aldim. Ve en son bunda karar kıldım. Benim amacım biraz da oyuna yönelikti. Her ne kadar bu bir oyun bilgisayarı olmasa da özellikleri, en güncel oyunları dahi düşük ayarlarda rahatlıkla açabilme gücündeydi. Bu fiyat aralığında bir kaç laptopla kıyasladık. Lisanslı Windows 10 ve usb sayısı beni bu laptopa yöneltti. Henüz laptopu kullanmasam da tercihimin doğru olduğuna inananiyorum. Benim gibi yorumları dikkate alanlara tavsiyemdir. :)
FÖ
FÖ
30 Eylül 2017, Cumartesi |
furkan ö****
urunu aksam aldım hepsiburada exbres ile sabah geldi urunden memnunum ven bu urunu 2000 tl ye aldim