Apple iPad Air 3 64GB 10.5" Wi-Fi Retina Tablet - Uzay Grisi MUUJ2TU/A Değerlendirmeleri
LÇ
LÇ
21 Temmuz 2019, Pazar |
leman ç****
Kargo zamanında güvenli bir şekilde geldi tabletin kurulumunu yaptım bir kaç gün kullandıktan sonra ekranın sol alt köşesinde dokunmakla birlikte dalgalanma oluyor beyaz ekranda farkediliyor kırmızı mavi dalgalanma oluyor ekran hasarlı ne yapmalıyım bilemiyorum
Kullanıcı bu ürünü Pozitif Teknoloji satıcısından aldı.
FP
FP
30 Ekim 2019, Çarşamba |
f**** P****
Tablet alacaklar hiç düşünmeden alabilir. Ben Pubg için aldım gerçekten farkı hissedeceksiniz. Oyun akıyor grafik şahane.
KS
KS
24 Ağustos 2020, Pazartesi |
K**** S****
7.nesil ve air ı karşılaştırarak işlemci ve air ın 64 gb olması sebebiyle air almaya karar verdim hemen teslimatla sıkıntısız şekilde teslim edildi daha uyguna farklı sitelerde vardı fakat pencil da almayı düşünüyordum buradaki kampanyasıyla hesaplayınca daha uyguna geldi bana. Uzun zamandır apple dan yeni ürün almamıştım telefonla eşleyerek kurulumu çok rahat hallettim şuan için herhangi bir problemim yok gayet memnunum uzun ömürlü olacağını düşünüyorum oyun vs için kullanmayacağımdan eğer işlemciyi yoracak ve fazla hafıza gerektirmeyecek şeylerde kullanacaksanız 7.nesil gayet işinizi görür fazladan para vermenize gerek yok bence özellikleri karşılaştırıp iyice araştırarak alın 👍🏼 Bu arada içinden çıkan şarj kablosu çok dandik eski şarj aletlerine göre kaliteyi düşürmüşler
EP
EP
12 Eylül 2020, Cumartesi |
egehan p****
Tableti tasarım ve okul için aldım yanında kalemiyle beraber ikisini alınca iyi bir indirim oluyordu. Kargo Hataya 2 günde teslimat yaptı. Oyun performansı çok iyi . True Tone ekran çok başarılı . Kalemi alamayacaksınız iPad 7. Nesili düşünebilirsiniz çünkü pek bir iş yapamazsınız
YH
YH
05 Ekim 2020, Pazartesi |
y**** h****
Ürün süper kargolama süper 5 yıldız vardı 10 yıldız olsa 10 verirdim süper ürün teşekkürler
Kullanıcı bu ürünü NÖTRON satıcısından aldı.
MG
MG
13 Mart 2022, Pazar |
mithat tolga g****
Apple söyleyecek fazla birşey yok. Paketleme kargo güzel ve hızlı.
Kullanıcı bu ürünü MK SES TEKNOLOJİ satıcısından aldı.
HÖ
HÖ
25 Ağustos 2020, Salı |
Hüseyin Ö****
Ürün tam bir f/p canavarı oldukça uzun bir süre güncel kalacak bir cihaz gibi ve islemciside çok iyi
RenkAltın
LD
LD
22 Eylül 2019, Pazar |
Levent ibrahim D****
Eski bir ipad kullanıcısı olarak uzun süreli bir kullanım için tekrar ipad'i seçtim.Yeni ipad Air 3 harika bir tablet ve benim eski ipad'i me göre çok gelişmiş bir tablet.Tablet almayı düşünüyorsanız hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz Teşekkürler Apple, teşekkürler Hepsiburada.
Kullanıcı bu ürünü NÖTRON satıcısından aldı.
OH
OH
13 Kasım 2019, Çarşamba |
Ozan H****
Hepsiburada hızıyla elime ulaştı. İlk defa iPad kullanıyorum. Farkı muadillerine göre muazzam. Eğer profesyonel tasarımcı ya da video render vs işleriyle uğraşmıyorsanız iPad Pro'ya ihtiyacınız yok.
ZS
ZS
01 Aralık 2020, Salı |
Z**** S****
Tablet almak isteyen ve iPad 8. Nesil ile bu tablet arasında kalmış olanlara kesinlikle hem işlemci alanında hem lamine edilmiş ekranı sebebiyle hem de yansıma engelleyici kaplaması ve daha fazla depolama alanı ile bu tableti almalarını tavsiye ederim. Ben tablet ile Apple pencil de kullanıyorum , yazı yazarken herhangi bir laf yaşanmıyor . Ancak alacaklar Apple pencil 1. Nesil almaya dikkat etsin tablet sadece onun ile uyumlu. Tabletten şu an için oldukça memnunum. Satıcıya gelirsek paketleme yaparken sadece kutunun uzun kenarını sarmak yerine üst kısımlarını da sararlarsa iyi olur demek istiyorum çünkü kutu kargodan geldiğinde biraz köşeleri ezilmiş haldeydi.
Kullanıcı bu ürünü CepteTek satıcısından aldı.
RenkAltın