Aule City Beyaz Çalışma Koltuğu, Ofis Sandalyesi, Bilgisayar Koltuğu - Gri Kumaş Değerlendirmeleri
İÇ
İÇ
14 Mart, Per |
İ**** Ç****
Güzel tavsiye ederim sadece üretiminde ki çalışanlar çapakları doğru almamıs biraz sırıtıyor ama fiyat performans alabilrsiniz
SG
SG
22 Şubat, Per |
s**** g****
Ürün oldukça kaliteli beğendik. Hidroliği gayet iyi çalışıyor biraz iyi de sert ve kaliteli. Ürün tam bir fiyat performans ürünü.
GP
GP
16 Şubat, Cum |
G**** P****
Bu ürünü satın aldığımdan çok memnunum, çok kolay hareket ediyor, çok yumuşak ve esnek. Sorunsuz teslim aldım tavsiye ederim
ÜY
ÜY
25 Mayıs, Cts |
ü*** y****
Arkadaşlar ürün öncelikli tekerlek aksamı dahil her yeri plastik ben bunu alırken dikkat etmemiştim ve altındaki mekanizma siyah renk yani beyaz sandalyenin içerisinde siyah renk olması gerçekten hiç hoş durmuyor muhtemelen onu boyayacağım ama onun haricinde fonksiyonel griyi ve beyaz rengi aynı estetik duruyor
02 Nisan, Sal |
T**** ö****
Fiyatı ve performansı iyi kaliteli bir ürün oğlum şuan okulda oo yarın gelcek biliyor süper bı supriz olcak teşekkürler
BA
AY
AY
12 Eylül, Per |
A**** Y****
1 puan koltuğunun üzerindeki bezden kırıyorum. Ben şortla çalışıyorum şu an. Ve bir süre sonra can acıtıyor, iz çıkarıyor. Onun dışında sırt kısmı çok iyi bence. Ayrıca ben sürekli çalışırken oturma pozisyonu değiştiririm, tek ayak bağdaş, çift ayak bağdaş, tek ayak üstüne oturma, bir ayağı masanın üstüne atma vs, geniş bir koltuk olduğu için hepsi mümkün. Teşekkürler.
OK
OK
15 Temmuz, Pts |
o*** k****
Biraz gıcırdama yapıyor ama tilt kısmını yağlarsam sorun çözülür diye düşünüyorum onun haricinde bu fiyat bandında iyi bir sandalye diyebilirim.
TÇ
TÇ
15 Ağustos, Per |
T**** Ç****
Görsel olarak 10 numara buna diyecek yok fakat geriye yatma olsun koltuk kısmının ayağa bağlantı kısmı olsun bunlar işte bunlar biraz zayıf kalıyor. Koltuğu ayağa geçirdikten sonra bir kilit sistemi olsa süper olurdu.
21 Ağustos, Çar |
Tülin Ö****
Fiyatına göre cok kaliteli ,kızımın odasına çok yakıştı, hızlı ve özenli kargo teşekkürler