Casper Nirvana C350.4020-4C00X Intel Celeron N4020 4GB 120GB SSD Freedos 14" Taşınabilir Bilgisayar Değerlendirmeleri
Öne çıkan özellikler
KS
KS
16 Temmuz 2022, Cumartesi |
K**** S****
Ortalama bir bilgisayar öğrenci için ideal
MB
MB
21 Kasım 2021, Pazar |
m**** b**
Orta segment bir ürün lisede okuyan öğrenci için idare eder hafızası çok etkili değil harici bir Hard disk uygun olur kargo hızlı paket etkili
EK
EK
10 Nisan 2020, Cuma |
eren k****
bu bilgisayardan 2 tane aldım, taşıma açısından mükemmel rahat ufak bir bilgisayar. Freedos olarak geliyor işletim sistemini kendiniz kurmanız gerekmektedir. ama genel anlamda oyun oynamicaksanız, internete girmek film izlemek ofis işlerinizi halletcekseniz kesinlikle düşünmeden alınabilecek bir bilgisayar. SSD takılı olması bilgisayarı hızlandırmış ve donma kasma gibi sorunlar yaşatmıyor. fiyata göre ihtiyacı karşılayan ve memnun eden bir ürün.
GA
GA
21 Şubat 2020, Cuma |
G**** A****
Cok iyi paketlenmisti teslim aldigimda hicbir sorun yaşamadım. Bilgisayar ihtiyaçlarımı karşılıyor. Office, photoshop gibi bir çok programi indirdim ve kasmadan donmadan kullanabiliyorum.
Kullanıcı bu ürünü Bizbiz-e satıcısından aldı.
KB
KB
03 Nisan 2020, Cuma |
K**** B****
Ürünü yeni aldım guzel tasarımı var hızlı çalışıyo
Fiyatı uygun öğrenci bilgisayarı tamamen gündelik kullanım için yeterli. Tek korkum casperın iyi olmadığını soyleyenler oldu pişman olmam umarım
YT
YT
27 Mart 2020, Cuma |
yasin duran t****
bilgisayar zaten oyun bilgisayari degil depolama olsun ozellik olsun aldiginiiz paranin hakkini veriyo ayrica sarji cok guzel gidiyo prize bagli olmadan epeyce kullanabilirsiniz guzel
DÇ
DÇ
15 Nisan 2020, Çarşamba |
Duygu Ç**
Bilgisayarı henüz yeni aldım fakat ilk aldığımda freedomun ne demek olduğunu bilmiyordum açıkcası bilgisayardan anlamadığım için araştırmadan aldım yani windowsu olmayan bir bilgisayar lisansını kendin ayriyetten satın alıyorsun ve kendin kuruyorsun herşeyi ben çok zorluk çektim benim gibi duruma düşmemeniz için bu duruma dikkat edin ama onun dışında dış görünüşü çok güzel bir bilgisayar inşallah kullanmaya başlayacağım😊
Kullanıcı bu ürünü bilgepazar satıcısından aldı.
MK
MK
04 Şubat 2020, Salı |
Mehmet K***
Bilgisayarı uçuran 2 şey vardır. Biri SSD, diğeri ekran kartı. Günlük işleri halletmenin üstüne ekstra şeyler de yapmak için ideal bi bilgisayar diyebilirim. Oyun olarak da kullanabilirsiniz ama excaliburlarını tavsiye ederim. Hangi amaçla kullanacaksanız o türden pc almanızı öneriirm
ÖD
ÖD
08 Mayıs 2020, Cuma |
ö*** d****
Ürün işini yapıyor sıkıntı yok ama 20 gün sonra güncelleme yaparken kapandı servis sıvı teması deyip para istedi. Sıvı teması yapmamıştık halbuki. Ucuza aldığımızı sayarak 190 lira klavye ücreti ödedik. Çocuklar kullanıyorlar hafif kullanışı iyi. ssd bu işlemcilerde aranması şart.