Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge Değerlendirmeleri
(1957 Değerlendirme)Ürün detayına git
4,81957 Değerlendirme
Bu ürün ile ilgili 1957 değerlendirme var.
Bu ürün ile ilgili 1957 değerlendirme var.
TT
TT
24 Eylül 2021, Cuma |
T**** T****
20 senedir kullandığım bir Dyson süpürge sahibi olarak fikir olması için bu cihazla 3-4 saatlik deneyimimi sizlere anlatmak istiyorum. Öncelikle ürün gerçekten çok güçlü. Halıda hareket ettirememe gibi bir durum yok, eğer halının dikim yönüne ters süpürürken ileri geri yapmaya çalışırsanız tüm süpürgeler hareket etmeyecekmiş hissi verir ki V15'in 240W gücüne karşın halıda alıştıktan sonra rahat bir kullanım imkanı verdiğini söylemem mümkün. Ayrıca makineyle düz bir yolda yürür gibi sadece bir kere süpürmek istediğiniz alanın üzerinden geçmeniz yeterli. Süpürgeyle aranızda bir alışma süreci olacağı aşikar, ben yaklaşık bir saat kullandıktan sonra süpürgeye alıştım. Ürün ne hafif ne de çok ağır. Diğer modellerinden ağır olduğu bir gerçek olsa da manevra kabiliyetinizi etkilememekte. Kadınlar için tek elle ilk kullanımda ağır gelebilir, zamanla alışacaksınızdır. Özellikle kutu içeriğindeki aksesuarları deneyimledikten sonra daha önce doğru dürüst temizlik yapmadığınız gibi bir düşünceye kapılabilirsiniz, bende öyle oldu diyebilirim. Benim en sevdiğim aksesuar mobilya altı başlığı oldu ki gerçekten mobilya altını bu aksesuar sayesinde rahatlıkla temizleyebilirsiniz, ben bu kadar rahat olduğuna gerçekten şaşırdım. Dijital ekran zaten harikulade kendi dilinizi seçip her türlü özelliğinden yararlanabilirsiniz. Ekran üzerinden seçebileceğiniz üç farklı mod bulunmakta. Eco, Mid, Boost gibi seçenekler mevcut. Çoğu insanın sıklıkla kullanacağını düşündüğüm Mid modunda süpürge tamamen otomatik bir şekilde yüzeye göre kiri algılayıp gücü kendisi ayarlıyor bir nevi otomatik mod diyebilirim. Boost modu ise hemen hemen hiç kimsenin ihtiyaç duymayacağı bir özellik bence. Eğer yerden birşey kazımayacaksanız Mid ve Eko modları hayli hayli yeterli. Lakin Boost çok inatçı yüzeylerin arasına dolaşmış kirler için ideal olabilir tam olarak tecrübe etmedim. Lazer özelliği zaten bir efsane. Normal süpürgenizle temizledim sandığınız yerleri aslında hiç de temizlemediğinizi farkedecekesiniz.
NÇ
NÇ
21 Mart 2022, Pazartesi |
N**** Ç****
Süpürgeler bana göre Dyson ve diğerleri olarak ikiye ayrılmalı 🙈 diğer markaların Dyson benzeri ürünlerini denemedim fakat bir süredir v10 Absolute kullanıyorduk. Ondan da cok cok memnunuz, o kadar memnunuz ki kendime aldığım süpürgeyi anneme kaptırınca 2. Bir süpürge ihtiyacı doğdu:) şu anda alınabilecek birkaç modeli kıyaslamak gerekirse; öncelikle “bence” son çıkan modeli almaya gerek yok. Dyson süpürge isteyen fakat bütçeyi yükseltemeyenlere v10absolute modelini öneririm. 60dk performans çok yeterli. Şu an evde 4 kedi var ve sayesinde üstesinden geliyoruz:) haznesini boşalta boşalta her yerden neler çıkıyor diye bakmaktan kendimi alamıyorum, ilk kullanımda sonuçlara inanmayacaksınız:D ikinci süpürgeyi alırken v12 ve v15 arasında kaldım. Bana göre “v12” , evcil hayvanı olmayan evler icin v15e göre kesinlikle daha optimum bi ürün. V10 ve V15 e göre çok daha hafif, çalıştırırken tuşuna sürekli basmak zorunda kalmayın diye tepeden tuş yapılmış(maalesef v15te bile bu yok) bu nedenle kullanımı çok kolay. Geri kalan özellikleri de v15le neredeyse aynı.Tek negatif yanı haznesi. Diğer iki modelin yarısı kadar. Kedili/köpekli evlerde bi süpürmede dahi bi hazne doluyor o nedenle maalesef üzülerek v12 alamadım. V15 için ise diyecek çok fazla bir şey yok. Mükemmel ötesi bi ürün. Lazer ışık desen var, neyden ne kadar topladığını dahi görebiliyorsun. Saçların fırçalara dolanma sorununu bile cözmüşler,helal olsun. Fırça aparatının içinden hazneye otomatik doluyor saçlar ve siz o saçları fırçadan temizlemek zorunda kalmıyorsunuz:) tek eksisi diğer modellere göre gerçekten ağır(500g bile tek elle kullanımda baya fark edebiliyor) ve hala tuşa basmak zorundasınız… mobilya altları icin olan ek aparat kutu içeriğinde var(alt modellerde yok ama ayrıca alabiliyorsunuz, biz v10icin de almıştık) özetle, Dyson gerçekten her modelde baya bi ihtiyacı düşünerek geliştirmiş kendini. Modeller arasında kalanlara farkları açıklamak istedim:) Dyson ekibine teşekkürü bir borç bilirim!
MD
MD
05 Ağustos 2022, Cuma |
M**** D****
Öncelikle satıcıya siparişi bekletmeden kargoya verdiği için teşekkür ederim. Aynı cümleyi kargo firmasına kuramayacağım. Ürünün 1 günde 1 km yakınımdaki şubeye gelmesine rağmen 3. günde de dağıtıma çıkmayınca gidip kendim aldım. Üstelik aldıktan sonra epey uzun zaman sisteme işlemedikleri için de siparişim açık kaldı ve işlemlere devam edemedim. Bu noktada da Hepsiburadaya teşekkür ederim bekletmeden hallettiler.
Ürüne gelecek olursak almadan önce hem internette hem mağazada detaylı araştırma yapmış biri olarak sıkıntı gördüğüm noktaları belirtmek istiyorum;
Fotoğraflara eklediğim 2 parça aylar önceki satışa sunulan modelde varken 2022 modelinin kutu içeriğinde yok. Fiyat analizi yapıyorsanız bunu dikkate alabilirsiniz. Kullanma klavuzundaki küçük notta da belirtildiği üzere aksesuarların hepsi kutuda olmayabilirmiş. Ayrıca satın alınabiliyor.
Bir diğer problem 2022 serisi şeklinde başlık atılmış ancak ürün açıklaması eklenmemiş. Bu sebeple kutu içeriğini göremediğiniz için aynı ürünü aldığınızı zannediyorsunuz fakat gelince eksikliği anlıyorsunuz. Daha önce de benzer yorumlar varmış fakat hala ürün açıklaması düzeltilmemişti. Hem hepsiburadanın hem dysonın müşteri hizmetlerine durumu ilettim, bu durum mağduriyet yaratabilir diye. Sorun; hepsiburada'nın web versiyonunda açıklama varken, mobil uygulamasında olmaması. Tabiki alan kişide aynı ürün daha uygun fiyat hissi oluşturuyor.
Kutusu eskisi gibi beyaz ve temiz değil kartona çevirmişler.
Muhtemelen bundan dolayı tüm parçaların içi dışı tozluydu. Yeni bir üründe bu özensizlik olmamalı. İnsanlar kullanılmış ürün mü aldım yanılsaması yaşayabilir.
Bir de ürünün seri numarasının ve garanti etiketinin en dış kargo paketinde de olması ve dolayısıyla bu bilginin 3. Kişilere açık olması da sıkıntı.
Seri numarasıyla ürünü web sitesinde kaydederken zaten kullanılmış diye hata verebiliyor. Müşteri hizmetleri düzeltiyor.
Ayrıca garanti başlatma gününü ürünün kullanıcıya teslimini değil siparişin verildiği tarihi giriyorlar.
MY
MY
28 Ekim 2021, Perşembe |
M**** Y****
ürüne diyecek söz yok fakat bu kadar para veriyoruz .. şu hata üzdü nasıl gözden kaçabilir !!
EK
EK
18 Ağustos 2022, Perşembe |
E**** K****
Kargo hızlıydı.Kutu üzerinde önemsiz bir kaç küçük deformasyon vardı. Ürün plastiğinde pek anlam veremediğim damarlı izler var Normal mıdır bilmiyorum. Askı aparatları için vida ve dübel de eklenmesi güzel düşünülmüş. İçerisinden çıkan parçalar resimde görüldüğü gibi. Cihazın seri numarasını kaydedemedim kullanılmış çıktı diye hata veriyor.(seri no hem dış kutuda hem iç kutuda hem bataryanın altında hem bataryayı sökünce cihazda yazıyor zaten, kutu dışında olması verilerin korunabilir ligi açısından pek uygun olmamış. 2. Denememde ise cihaz bulunamadı dedi.Muhtemelen Müşteri hizmetleriyle çözülebilecektir. Tam şarj ettiğimde eko modda 75 dk, orta modda 40 dk, arttırma modda 8 dk kadar tahmini kullanım ömrü sunuyor. (Fabrika verilerine uygun) Tetiği çok hassas basılı tutmak gerektiği için yorar mi parmağı derseniz yormaz.(dokunmatik gibi değer değmez çalışıyor.) Keşke yedek bataryası olsaymış güzel bir jest olurdu fiyatına göre..
SC
SC
25 Ocak, Çar |
S**** c****
Görsellere eklediğim bu iki aparata ek olarak süpürge borusu halı ve zemin başlığı koltuk içleri için küçük borusu ve mobilya adaptörü çıktı. süpürgeyi duvara asmak için çıkan malzemesinde çivileri de var. Cihaz mükemmel çekiyor tozlar kablolu süpürge gibi iki üç kez aynı yerden geçmeye asla gerek yok. Yatak minderinden çıkan tozları görmek iyi ki aldık dedirtti zaten. Biraz cihaz bana ağır geldi kadın olarak. Eşim için daha pratik. O da kullanmayı çok sevdi benden çok kullanıyor diyebilirim. Keşke piyasa daha uygun olsa ve herkes faydalanabilse.
NG
NG
06 Şubat, Pts |
Nurgül G****
Çok araştırdım gerçekten parasını sonuna kadar hak ediyor mükemmel hepsiburadaya ayrıca teşekkür ederim eksiksiz tam geldi
ŞY
ŞY
07 Ocak, Cts |
Ş**** Y****
Ürün çok güzel fazla söze gerek yok zaten benim için eksi tarafı biraz ağır olması salonu bitirdikten sonra kolum Ağrıyor dinlenip devam ediyorum. çekim gücü zaten çok iyi 1 gun önce temizlik yapılan evimi ertesi gün dyson la denedim inanamadım çıkan toza. Hic temizlik yapılmamış gibiydi. Şarjı kullanım gücüne göre değişiyor ama 45 dk 1 saat arası rahatlıkla gidiyor. Lazer ışık olayı mükemmel. Dyson farkı başka söze gerek yok
Kullanıcı bu ürünü beyazay teknoloji satıcısından aldı.
MA
MA
19 Kasım 2021, Cuma |
M**** A***
Öncelikle merhaba;
Zamandan tasarruf kablo derdi yok odalar arası geçiş rahatlığı var
evimde robot süpürgem de var tüm ev işlerimizi kendimiz düzenli olarak yapıyoruz
*mobilya tozu alma
*mutfakta yemek sonraları kırıntıları ayrıca
*koltuk süpürme işlerinde çok kolaylık sağlıyor
muadil markalar konusunda bilgim yok fakat bu kadar düzenli temizlik yapılan evde bile çıkan tozu tahmin bile edemezsiniz
*lazer başlık çok kullanışlı nereyi süpürmem gerekiyorsa orayı süpürüyorum enerjim bana kalıyor
*şarjı yeterli bir süre 120m2 rahatlıkla yetiyor
*başlıklar çok kullanışlı
örneğin; yatak odasını süpür mobilyaların tozunu al herşeyi 2 başlıkla hallediyorsunuz hepsi 5 dk
*kol ağrısı yorgunluk durumu kişiye göre değişir öyle ağır bir ürün değil
*ücreti pahalı evet ama ev işlerini benim gibi kendi yapan hanımlar alsın çok kullanışlı iş yapma süresini yarıya indirdi
Umarım yardımcı olmuşumdur 👍🏼 Ayrıca HB Kargomuzu bir günde yurtiçi ile hızlıca teslim etti teşekkürler
FO
FO
14 Mart, Sal |
ferudun o****
Süpermiş,eksiksiz geldi,teşekkür ederim,karfgoda çok hızlı,iki gün içinde geldi.👍👍👍