Mustela Foam Shampoo For Newborns - Yenidoğan Köpük Şampuanı 150Ml Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (221)
Fotoğraflı değerlendirmeler (3)
ÇK
ÇK
25 Ocak, Pts |
ÇAĞLA K**** - Kocaeli
Ürün harika, satıcının paketi de çok güzeldi.Herkes sizin gibi sattığı ürünü güzel paketlese keşke.

SÇ
SÇ
08 Ekim 2020, Perşembe |
S**** Ç***** (29) - Bursa
Mustela kalitesi zaten tartışılmaz. Ekstra karton kutuya da konulmuştu paketleme çok güzeldi teşekkürler.

MA
MA
20 Ocak, Çar |
m**** a**************** (34) - Ankara
İlk oğlumda da kullandığım mustela ürünlerinin kalitesi zaten harika ikinci oğluma da aldım tabiki. Satıcıda aynı ürün iki farklı fiyattaydı onu anlayamadım sadece. Ben uygun fiyatlı olanı aldım son kullanma tarihi 2023 sorun yok. Paketleme ve gönderim hızı harika. Dermojete teşekkürler
HK
HK
04 Ocak, Pts |
H***** K*** (27) - İstanbul
Bebeğim doğduğundan beri mustela kullanıyorum. Ancak konak şampuanı değildi kullandığım ürün. Saçında konak oluşmaya başlayınca bu köpük şampuandan aldım. Birkaç kullanımda konağın geçirdi. Çok memnunum hala kullanıyorum.
BM
BM
28 Şubat, Paz |
burak m**** (34) - İstanbul
anlatmamıza gerek yok bebeğimizin kafasında sivilce ve kabuklanmayı anında geçirdi ve bereketli ufak oldupuna bakmayın bi şişe en az 8 ay gidiyor
DA
DA
27 Ekim 2020, Salı |
D**** A****** - Tekirdağ
Bebeğimin konağını 2 yıkamada geçirdi . Öncesinde sadece konak kremini almıştım fakat sonradan köpük şampuanını da aldım 2 yıkamada konak kalmadı . Çok etkili hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz
AK
AK
23 Ekim 2020, Cuma |
a*** k******** - Erzincan
bebegimin konak probleminden dolayi bu sampuana geçtim göz yakmiyor kolay durulaniyor memnunum köpük olması güzel tek pompa yeterli
CU
CU
24 Kasım 2020, Salı |
c** u**** (39) - Ankara
Paketleme oldukça iyiydi. Üründe akma olmaması adına çok özenli paketlenmişti. Elimize ulaşması da firmanın adı gibi jet gibi oldu. Dermojete teşekkür ederim.
AN
AN
05 Aralık 2020, Cumartesi |
A**** N***** (43) - İstanbul
Mustela konusunda gerçekten başarılı ürünler üretiyor, Hepsiburada.com bizlere kaliteli ürünleri bulma şansı verdiği için ayrıca teşekkürler.
ŞB
ŞB
21 Eylül 2020, Pazartesi |
Ş***** B***** (34) - Şırnak
Bebeğimin saçında hafif konak vardı. Daha önce mustelenın normal şampuanını kullanıyordum konağa bir etkisi olmamıştı. Bu ürünü alınca 1 haftaya kalmadı geçti konakları. Keşke en başından beri bunu kullansaydım dediğim bir ürün oldu. Konak varsa bu şampuanı alın. Eğer yeni doğmuş bir bebek ve konak yoksa yine alın. En azından engellemiş olursunuz.
CS
CS
28 Kasım 2020, Cumartesi |
c***** s***** - İstanbul
Ütün zaten bildiğimiz mustela.son kullanma tarihine çok uzun süre var .siparişimden 1 gun sonra da elime ulaştı.çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu.
YT
YT
06 Ekim 2020, Salı |
yiğit t****** (36) - Bursa
Çocuğum doğduğundan beri kullanıyorum saçları kıvır kıvır ve uzun olmasına rağmen asla konak olmadı. Kesinlikle tavsiye ederim. Markanın her ürününden memnunum.
LG
LG
28 Aralık 2020, Pazartesi |
L**** G**** (36) - Şanlıurfa
Büyük kızıma yine ünlü bir markanın şampuanını almıştık. Saçı hep Konak olmuştu. Bu şampuan hem temizledi hem de yeniden oluşmasını engelledi. Şimdi yenidoğacak bebeğime de aldık. Hızlı kargo ve özenli paketleme için ayrıca teşekkür ederim.
AD
AD
23 Ocak, Cts |
A********* D**** - İstanbul
Bebegim yeni doğdugunda almıştım şuan 2aylık çok memunum bu markayı degiştirmeyi düşünmüyorum.
AM
AM
05 Şubat, Cum |
A***** m********* - Bursa
Paketlemesi çok düzgün geldi teşekkürler. Ürünü henüz kullanmadık, oğlum doğunca memnun kalacağımızı düşünüyorum.
FY
NT
NT
27 Şubat, Cts |
n***** T**** - İstanbul
Hızlı kargolama,güzel paketleme, uygun fiyat daha ne olsun. Tavsiye ederim.
BÖ
BÖ
24 Eylül 2020, Perşembe |
b**** ö**** (39) - İstanbul
Bebegimin kaşinda konak oldu, sacinda da olmak uzereyken haftada 1 bu şampuanla yikadim ve ikinci kullanimda konaktan eser kalmadi, kopuk yapusi kullanim kolayligi sagliyor.
NG
NG
23 Eylül 2020, Çarşamba |
N****** G****** - Çanakkale
Başka bir şampuan kullanıyordum bebeğimin kafasında konak olunca bunu kullanmaya başladım. Bir kaç yıkamada etkisini gösterdi. Bitene kadar kullandım. Konak problemi tekrarlanmadı. Tamamen geçince yüksek fiyatından dolayı eski şampuana geri döndüm.
MS
MS
03 Ağustos 2020, Pazartesi |
M** S***** - Bursa
Bir kaç kullanmadan sonra bebekteki konaği yok etti, zaten içerik ve kalite olarak en iyi markalardan. İlk çocuğuma da kullandim, memnunum.