Ölmeden Önce Keşfetmeniz Gereken 5 Sır - John Izzo Değerlendirmeleri

AP
AP
23 Mayıs 2013, Perşembe |
Ali P***** (37)
Cennet vari ülkemizde neyi ne zaman yapacağınızı bilmeniz gerekli.. İnsanlar herşeye sahip olmak ister, elinde olsun ister ve bunun gibi şeyler.. Kitabın kötüsü olurmu? inançlara ters düşmediği sürece evet olmaz.. okunabilir diyorum
FL
FL
22 Ekim 2008, Çarşamba |
F**** L*** (41)
Kitapda insanlarla yapilan mulakatlar neticesi hayatin 5 sirri aciklanmis. Hikayeler cok ilginc ve ilgi cekici. Bazen kitabi okurken yazar oyle iyi anlatmiski bazi durumlar, neredeyse kalbim duracakti. Fiyati uygun ancak kitabin kesinlikle daha kalin olmasi gerektigini dusunuyorum yani bir IKINCI BOLUM olarak kitabin serisi yapilabilir. Bu insanlar hakkinda daha fazla bilgi meraki uyandiriyor.
ZD
ZD
15 Ocak 2009, Perşembe |
z**** d**** (42)
SADECE OKUMUŞ OLMAK İÇİN DEĞİL AMA YAŞANANLARIN HİÇ OLMAZSA Bİ KISMINI BİLE HAYATINIZA UYGULAYABİLMEK İÇİN BİRŞEYLER ALABİLECEĞİNİZ BİR KİTAP EĞER ANLATILANLARI HAYATINIZA UYGULAMAYI BAŞARAMAZSANIZ SADECE BİR KİTAP OKUMUŞ OLURSUNUZ
AB
AB
16 Ocak 2009, Cuma |
a*** b***** (40)
bir solukta okudum bitirdim..çok beğendim...kendimden ve hayattan bişeyler buldum..ayrıca kitap elime çok kısa bi zamanda geçti bunun için hepsi burada ya teşekkürler..ayrıca bu fiyatın altına hiçbiyerde bulamassınız...
IY
IY
06 Kasım 2010, Cumartesi |
i****** y**** (41)
herkesin bilipte yapmadığı konular üzerine yazılmış bir kitap daha. diğerlerinden pek fark yok ve okumadığınızda kaybedecek birşeyinizde yok. karar size kalmış bu kitapta kitaplığımda yer alsın diyorsanız siz bilirsiniz.
AK
AK
13 Eylül 2008, Cumartesi |
a** k**** (49)
pişmanlıklarımızdan dert yanıp keşkelerle yaşamaktansa gelin bu kitabı okuyup gelecege bakmaya başlayalım.
dalının en iyilerinden tavsiye ederim.
KK
KK
14 Ağustos 2008, Perşembe |
K***** K*** (47)
mutlu olmanın 5 sırrı aslında bildiğimiz ama çoğu zaman unuttuğumuz şeyler.okurken bana tekrar hatırlatılması hoşuma gitti.kitabı herelime alıp okumaya başladığımda geçmişe doğru bir yolculuk yaptırdı bana.ben sevdim ama siz ne kadar seversiniz bilemem.5 sırrıda yazamam o zaman bir anlamı kalmaz.biraz tercüme edilirken hatalar yapılmış ama çok büyük bir sorun değil.
YG
YG
16 Nisan 2009, Perşembe |
Y*********** G****** (42)
"Bir hayatı daha iyi ve amaç dolu bir hale getiren bilgi eyleme dönüştürülmediğinde hiç bir anlam ifade etmez...Sırları bilmek hayatınızı değiştirmez, onları uygulamak değiştirir" diyor yazar. İşte biz de yazarın dediklerini uygulayabilirsek mutluluğu yakalayabiliriz. Gayet güzel bir kitap, tavsiye ederim. Pozitif düşünceler aşılıyor. Umarım ben de uygulayabilirim.
AÖ
AÖ
28 Nisan 2009, Salı |
Abdullah Ö***** (47)
gerçekten okunması gereken yayınlardan biri.hepsiburada.com da uygun fiyat ve hızlı teslimatla sorunsuz alabilirsiniz.kitapdan gerçekten öğrenebileceğimiz çok şey var.hangi kitabı alayım diye düşünenlere tavsiye ederim.
09 Ocak 2009, Cuma |
serkan a**** (37)
KİTAPTA EN ÇOK İLGİMİ ÇEKEN VE BENİ OLDUKÇA ETKİLEYEN;
YÜZLERCE İNSANIN YAŞAMIŞ OLDUKLARI OLAYLARI VE FİKİRLERİNİ ÇOK BAŞARILI VE İLGİ ÇEKİCİ BİR ŞEKİLDE YANSITMASI
EÖ
EÖ
20 Şubat 2009, Cuma |
e*** Ö**** (45)
BEN KİŞİSEL GELİŞİM KİTAPLARINI OKUMAYI ÇOK SEVİYORUM. BİLGE İNSANLARIN TECRÜBELERİ İLE YAZILMIŞ BİR KİTAP, OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM. BEN OKUDUM BİŞEYLER KALDI.
VK
VK
30 Ekim 2008, Perşembe |
v***** k********* (39)
eğer biraz olsun okuduğumuz veya çeşitli yollar ile öğrendiğimiz hayat sırları ile ilgili durumlara yaşammışlıklara biraz olsun dikkat edebilsek........keşke.yani onu bunu okuyoruz öğreniyoruz hatta uygulamada var fakat istikrar ve devamlılığı yok ne kıymeti kaldı .herkes kendi doğrusu ile yaşar gibi bir durum var ortada.lütfen biraz daha dikkat ve ivedilikle vefa ile istikrarlı bir birey olursak biz paylaşımcı türk toplumunu örnek almaları çok güzel olurdu(bizim diğer toplumları değil).kısacası sır bizde içimizde.bu kitabıda okuyalım okumasına fakat 1-2-3 okuyup rafa kaldırmayalım.Canı gönülden tavsiye ediyorum lütfen okuyun
VÖ
VÖ
13 Nisan 2009, Pazartesi |
vedat ö****** (52)
Türkçeye çevrilirken bire bir tercüme edilmeye çalışıldığı için, gerekli vurgular eksik kalmış. Olmaz sa olmaz bir kitap değil, bence iyi bir edit görmesi gerekirdi.Diğer yorumlardaki abartı övgülere bakıldığında seviyesi bana mı biraz düşük geldi anlayamadım .
TB
TB
07 Nisan 2008, Pazartesi |
tamer b**** (41)
Yorumlar çok belirleyici olmasada kitabı merak etmedim değil! Yorum yazan arkadaşlar gerçekten kitabı okudular ve iyiki de okumuşum diyorlarsa ve ben gibi bir bireysel gelişim kitabı hastası da bu yorumları okuyosa tabiki alır;)
CÖ
CÖ
23 Mart 2008, Pazar |
caner ö* (38)
sitede tesadüfen gördüm merak ettim ve aldım... iyi ki de almışım diyorum... gerçekten okunması gereken bir kitap...
24 Mart 2008, Pazartesi |
s**** a******** (41)
çok güzel bir kitap .aldığım günden beri elimden düşmedi.herkese tavsiye ederim.yakınlarınıza da mutlaka okutun.
HÇ
HÇ
26 Aralık 2008, Cuma |
H***** Ç******* (49)
merak ettim ve aldım... iyi ki de almışım diyorum...sıkılmadan okunacak bir kitap ve fiyatı da çok uygun.tavsiye ederim okuyun,vaktiniz boşa harcanmış olmayacak
AT
AT
16 Ekim 2008, Perşembe |
alper t**** (39)
Al ya da alma bir şey kaybetmezsin,kitabı almadan önce çok merak ettim ve büyük bir beklenti içine girmiştim,Kitap geldikten sonra Zaten 3-4 günü buldu gelmesi.:(yinede hevesle okumaya başladım tabi.Frarklı br şey arıyordu,zaten yazılanları bir çok insan biliyordu.Bende öyle.Bu zamanda öyle yaamak biraz zor hayat şartları kitapdakilerin çoğu iş adamı kariyerli insanlar yani hayatlarında geçim sıkıntısı yok,Kısaca Türkiyede yaşayan belki az bir insanın alıp okuması gereken bir kitap.
EA
EA
15 Ekim 2008, Çarşamba |
emine A****** (36)
aslında butür kitapları çok tercih etmiyorum ama yaptığım alış veriş sırasında tavsiye edilmişti. gerçekten değdi bir solukta okudum. anlaşılır dille yazılmış karışık değil ama tekrar tekrar aynı şeylerden bahsedilmesi biraz sıkıcı. ama yide de okumaya değer. insanın kendini keşfetmesi açısından güzel bir kitap olmuş Dr. John IZZOya teşekkürler. şimdi eşim okumakata...
NÖ
NÖ
18 Temmuz 2008, Cuma |
n*** ö****** (39)
güzel bir kitap herkesin okumasını tavsiye ederim
burdan ölmeden önce keşfetmeniz gereken beş şeyin ne olduğunu yazabilirim ama okumadan söylersem pek bir anlamı kalmaz iyisi mi siz de en kısa zamanda bu kitaptan bir tane alıp okuyun