Samsung Galaxy Tab A7 SM-T507 32 GB 10.4" Tablet Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (137)
Fotoğraflı değerlendirmeler (6)
MK
MK
19 Ocak, Sal |
MURAT K**** (33) - Ankara
Tablette sim kart ve hafıza kartı desteği mevcuttur. Wireless olmadığı taktirde sim kart aracılığı ile internete giriş yapılabilmektedir. Sim kart üzerinden sesli görüşme yapılamıyor ancak SMS gönderimi ve alımı yapılabiliyor. Whatsapp, EBA, Microsoft Teams vb uygulamalar rahat bir şekilde kullanılabiliyor. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

TG
TG
13 Ocak, Çar |
T**** G***** - Kocaeli
Üründen gerçekten çok memnunum. 1.sinifa giden oğlum için aldım. Hem uygun hem kaliteli hem de isteklerimize cvp verebilcek bir ürün. Kızımda da iPad 7 var. Kıyaslarsak aralarında 2bin TL fark var ama neredeyse aynı kalite diyebilirim. Sim kartli olması da ayrıca artı.

GT
GT
03 Ocak, Paz |
G***** T** (39) - İstanbul
Yorumları okudum ve gerçekten doğru bir karar vermişim. Tam bir fiyat performans ürünü çok memnun kaldım. Hepsiburada ve bittibitiyor teşekkürler...

MÇ
MÇ
12 Şubat, Cum |
Mammer Ç**** (61) - Isparta
Samsung kalitesinde güzel bir ürün.
Bittibitiyor firmasını tanımıyordum. Alıp almama konusunda tereddütlü idim. Ama kızım bu firmadan birkaç kez sipariş verdiğini ve her zaman memnun olduğunu söyleyince sipariş verdim. Ürün çok hızlı ve itina ile paketlenmiş olarak elime ulaştı. Çok memnunum.
Hepsi Burada'ya ve Bittibitiyor firmasına çok teşekkür ederim...
Yeni alacak arkadaşlara faydalı olur diye yazıyorum. 1 TB SD-Hafıza kartı desteği var. Ama SD-hafıza kartını yedek disk gibi kullanıyorsunuz. Uygulamalar SD-hafıza kartına yüklenmiyor. Tüm uygulamalarınız için sadece 32 GB yeriniz var. Ürünün tek eksisi bu. Diğer Samsung ürünlerinde MS-Office, facebook, instagram gibi uygulamaları hafıza kartına da yükleyebiliyordum... Böylece cihaz hafızasında boş yer kalıyordu. Bu tablette uygulamalar hafıza kartına yüklenemiyorlar... Sadece SD Hafıza kartı fotoğraflar için ve manuel aktaracağınız dosyalar için yedek disk vazifesi görüyor... Çok araştırdım ama uygulamaların Galaxy Tab A7-T507 modelinde SD karda yüklenmesi kunusonda bilgi bulamadım...
Fiyat performans açısından mükemmel bir ürün.. Sim desteği olması da bazen wifi internet bağlantısı olmadığı zamanlarda işi kolaylaştırır... Batarya süresi de güzel. İki gün kullanıp denedim. Öyle yazıyorum.
Alacaklara tavsiye ederim...
Saygılar, Selamlar
UK
UK
19 Ocak, Sal |
umut k******** (36) - İzmir
Çarşamba 16:30'da aldım, Cuma Öğlen gibi Y.Kargo ile elime ulaştı. Paketleme fena değildi, kutu balonlu naylona sarılıydı. Kutu içeriğinden şarj aleti hariç hiç birşey çıkmaması Samsung'un bir eksisi olarak gözüme çarptı. Kulaklık, Ekran Koruyucu, Kılıf, Fiber temizlik bezi, Samsung logolu sticker vb. hiçbirşey yok... Şarj aleti C-Type (Eski Samsung şarj aletlerini kullanamazsınız). Ürün oldukça güzel hızlı performanslı, ses kalitesi oldukça iyi. 4 Hoparlörü var. Pek çok yerde Tab A7 LTE olarak geçiyor. SIM kart uyumlu olması güzel. Micro SD kart yuvası standart telefonlardaki gibi. Bu model 2020 sonuna doğru çıktığından Piyasada Kılıf bulmakta zorlanacaksınız. Satıcı uyumlu Kılıf yönlendirmesi yapsa sevinirdim. Genel anlamda memnun kaldım.
SD
SD
20 Ocak, Çar |
Sedat D**** - Gaziantep
Galaxy tab a7 sm t507 aldım.tek kelimeyle süper.dürüst bir satıcı esaslı bir esnaf(bittibitiyor) a teşekkürler.hızlı kargo.hepsi burada ya teşekkürler.

AA
AA
10 Ocak, Paz |
alper a****** (39) - İstanbul
ips ekran degil diyorlar ama yabanci forumlarda ips ekran oldugu yaziyor zaten goruntu kaliteside ipsden farksiz. kamerasi kotu diyenler google camera (gcam) uygulamasini kurup ondan sonra denesinler kamera kalitesini 4 kat arttiriyor, heleki gece performasi 10kat artiyor desem abartiyor olmam, orjinal kamerasi geceleyin zifiri karanlik cekerken gcam ile gece modunda geceyi guzduz yapiyor resmen siddetle google camera uygulamasini kurun. gcam 7.3 version falandi sanirim versionu, yanlis version kurarsaniz kaliteli cekmez ama.
ED
ED
17 Aralık 2020, Perşembe |
EMRE D***** (35) - İstanbul
Genelde pek açıklama yapılmamış bilgilendireyim. Hem wifi hem de sim kart özelliklidir. Data hattı takarsanız ekstra olarak mobil kullanıma uygun hale geliyor. gayet başarılı tablet eba zoom için aldık
HG
HG
19 Aralık 2020, Cumartesi |
halil g***** - Kahramanmaraş
Hızı ve ekran çözünürlüğü güzel, kamera fotoğraf kalitedi çok hoş değil. Fiyat iyi.

08 Ocak, Cum |
H**** Y********* - Antalya
Ürünü eba ve zom için aldık kullanımı çok kolay boyutu oldukça büyük olduğundan ekranı ders için çok rahat anne babalar rahatlıkla alabilirsiniz.Sim kart ve diğer özellikleride var tabi,kutunun içinden şarj aleti ve simkart çıkartma çubuğu var kulaklık çıkmadı.Teslimat çok hızlıydı çarşamba öğleden sonra sipariş verdik cuma öğlen elimizdeydi.
13 Ocak, Çar |
Hakkı İsmail Y***** - Mersin
Ürünü aldık çok beğendik tam istediğimiz gibi sim kartı takıyoruz oyunlar süper oynanıyor ve beklediğimizden fazla özellikler var kullandıkça şaşırtıyor bizi eğer iyi bir şey alalım diyorsanız kesinlikle tavsiye ederim .Yanlız biraz pahalı olabilir Fiyatı 1/3 oranında indirimli olsa süper olur. Birde tablet alırken kılıfta almanızı tavsiye ederim. 50 60 tl lik kılıf tabletinizi koruyacaktır. Ekran koruyucu da alırsanız iyi olur.
YD
YD
17 Ocak, Paz |
Yusuf D******** - Kocaeli
Ürün güzel kaliteli eba ve zoom için aldım donmadan kesintisiz izleyebilirsiniz güzel paketleme hızlı teslimat teşekkürler tafsiye ederim
ÖA
ÖA
24 Ocak, Paz |
Ömer A***** - İstanbul
Hızlıca kargoya verildi. Güzelce paketlenmişti. Tablet, fiyatına göre oldukça güzel. Biraz daha hızlı olabilir, geçişlerde bir yavaşlık hissediliyor fakat oldukça yeterli.
İM
İM
23 Ocak, Cts |
İ**** M**** (69) - Sakarya
Samsung kalitesi bu kadar kaliteli olacağını ummamıştım birde samsung otg aparatı aldım klavye mous flash bellek hepsi bağlanıyor pc gibi oldu.
OT
OT
21 Ocak, Per |
o**** t***** (45) - Bursa
Fiyat performans açısından güzel tablet, içerisinden çıkan şarz aleti hızlı şarz yapsa iyi olurdu ama Samsung pazarlama stratejisi heralde, normal şarz aleti çıkıyor, hızlı şarz için ayrı şarz aleti almak gerekiyor
BÖ
BÖ
06 Ocak, Çar |
b**** ö**** - İstanbul
Ürün çok hızlı ve özenle paketlenmiş olarak elime ulaştı. Satıcıya çok teşekkür ediyorum.
Ürün de tüm beklentilerimi fazlasıyla karşıladı, fiyat performans olarak rahatlıkla tercih edilebilir.
11 Ocak, Pts |
H*********** Y***** - Mersin
Ürünü aldık çok beğendik tam istediğimiz gibi sim kartı takıyoruz oyunlar süper oynanıyor. Derslerde çok yardımcı oluyor
Film bile izlitoruz 4 hoparlörü var
IA
IA
30 Ocak, Cts |
ismail a***** - Manisa
On kamera yanda olunca ekran yan mi acaba tereddütteyim ekran dik ve yan oluyor problem yok bana göre parasına göre çok güzel bir cihaz hızlı kargo güzel paket satıcıya teşekkürler.
CA
CA
07 Şubat, Paz |
C**** A**** (32) - Hatay
1 Ürünün kutusu iki taraftan darbe almış ama tablet sağlam çıktı.
2 hafıza kartna hiç bir uyguna yükleme yapmıyor depolama da yapmıyor sadece fotoğraf ve müzik için hafıza kartı kullanabilirsiniz.
3 Kamerası için almayın bu tableti. Daha kaliteli fotoğraflar için üst modelleri inceleyebilirsiniz
4 Ses çıkışı çok yüksek çok beğendim
5 Hızını beyendim kullanışlı
Öneri; 64 GB olanı almanızı tavsiye ederim.
Sim kartlı almak bireysel bir kullanıcı için gereksiz bir özellik bence

MG
MG
12 Aralık 2020, Cumartesi |
mehmet g**** (36) - Çanakkale
Çok güzel bir ürün fiyatına göre çok iyi. Kargo 2 günde geldi. Özenli ve sağlam gönderilmiş her şekilde memnun oldum. Teşekkürler herkese 🥰