Dfn Garlı Defneli Zeytinyağlı Şampuan Yorumları
(8 Yorum)-
GY
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.26 Ekim 2019, CumartesiBeş Yıldız
tonerce adli saticidan aldim hizli kargo harika paketleme yillar once kullandigimda dokulmeyi durdurmustu simdi tekrar kullanmaya baslayacagim
G***** Y***** MERKEZ - Giresun -
OK
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.22 Ekim 2019, SalıBeş Yıldız
Ürün güzel ve ilk kullanımda kendisini hissettiriyor. Bunun yanı sıra, kokusu hoş ve köpürme derecesi de iyi. Tek olumsuz tarafı kargonun paketlenmesini biraz yetersiz bulmam. Ben birkaç tane aldım ve birtanesi biraz akmıştı.
O***** K***** (26) BUCA - İzmir -
ES
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.13 Kasım 2018, SalıSatıcıdan ve üründen çok memnunum.
Ürünü kullanmaya başlayalı birkaç hafta oluyor. Kısa bir süre kullanmama ragmen memnun kaldım. Diliyorum uzun vadede daha da faydalı olur. Bana bu ürünü öneren hekim aynı zamanda kremını de kullanmamı onerdı, ikisinden de sipariş ettim, çok çok kısa bir sürede elime ürünler ulaştı. Satıcıdan ve üründen çok memnunum.
E***** S***** MALTEPE - İstanbul -
GD
11 Kasım 2018, Pazar5 yıl
ben seneler önce bunu kremiyle beraber kullandım önce iyiydi sonra saç dillerimde sebametit dermatit oluştu onunla mi alakalı bilmiyorum sonrasında düzenim tamamen kaçtı sanırım alerjim varmış
güldane duymaz -
YE
26 Ekim 2018, Cumasac dokulmesi sorunu yasayanlara
mukemmel bir sampuan daha oncede kullandim.ne kullandiysam sacimin dokulmesini kesemedim.sac dokulmesini hemen kesiyor.yine bu markanin kremide var,yaninda onuda almanizi tavsiye ederim
yasemin eroglu -
ND
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.02 Temmuz 2018, PazartesiOn numara paketleme ve hızlı gönderi
Arkadaşımın tavsiye ettiği sampuan ve maskeyi aktarlardan almak yerine buradan daha uyguna sipariş verdim. Henüz kullanmadım ama paketleme ve hızlı gönderi icin satıcı tonerce ve hepsiburadaya teşekkür ediyorum. Son kullanma tarihleri de 2023e kadar... güzel alışveriş teşekkür ederim
nevin dağcı MALTEPE - İstanbul -
KI
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.29 Mart 2018, PerşembeBeş Yıldız
Ankarada saticilarda bulamadigim icin internette aramistim,bir gunde elime ulasti,sampuandan da ulasimdan da cok memnunum,tesekkurler...
Kemal Irmak (78) ÇANKAYA - Ankara -
VC
29 Temmuz 2017, CumartesiÇook Güzel
2 gün sonra bana ulaştı hemen kullanmaya başladım. Daha öncede kullanıyordum bu firmadan ilk kez sipariş verdim ve çok memnun kaldım. Kokusuna bayıldım sanki defne çiçeklerini toplayıp şişeye koymuşlar :) yaklaşık bir haftadan sonra saç derimin eskisi kadar yağlanmayıp saçlarımınsa canlandığını fark ettim daha önce mat ve kırık görünen saçlarım şimdi canlı ve parlak bir yapı kazandı. benim gibi saçlarının sürekli kırılmasından ve görünümünden şikayetçi olan herkese öneriyorum. Alın kullanın farkı siz de göreceksiniz.
V***** C*****
Ürünle ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için müşterilerimiz adına teşekkür ederiz.
Hepsiburada’da yer alan ürün yorumları, müşterilerimizin satın aldıkları veya kullandıkları ürünlere dair değerlendirmelerini içerir.
Ürün veya markayla ilgili bilgi veren, ürüne ve kullanımına dair artı ya da eksi özellikleri yazan, tedarik ve teslimat sürecini değerlendiren yorumlar onaylanarak ürün sayfasında yer alır.
Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-2 kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır.
Bu kriterlere göre incelenen yorumlar, kısa bir değerlendirme sürecinden geçer, uygunsa onaylanarak ilgili ürün sayfasında yer alır. Değerlendirme süresi, yorumların geliş sıralamasına göre değişkenlik gösterebilir.