Einhell Te-Cd 18/48 Li-I Akülü Darbeli Vidalama Seti Değerlendirmeleri
AG
AG
20 Kasım 2023, Pazartesi |
A** G****
Orta seviye üstü ürün. Tutuşu iyi. Ağırlık dengeli. Taşıma çantası yok.
ZÇ
ZÇ
23 Eylül, Pts |
Z**** Ç****
Çok güzel çok beyendim makina çok kaliteli ağırlığı zaten belli ediyor kendini kesinlikle tavsiye ediyorum
BA
OD
OD
02 Eylül, Pts |
Onur D****
Ürün 10 numara vidalaması darbeli olarak delmesi yeterki elinizdeki üç iyi olsun kolonu deliyor
EA
EA
06 Eylül, Cum |
e**** a****
Ürün taşıma kutusu olması gerekirdi, iş makinelerinin ayrı bir kutusu olması; korumak, taşımak, derli toplu olması için çok önemli ve lazımdır. Bir plastik kutu yapılıp fiyata eklenmesi daha faydalı olurdu
EÖ
EÖ
07 Ağustos, Çar |
E**** Ö****
Ben memnun kaldım ev işlerinde beton duvar delme vidalama başarılı şarjı baya uzun gidiyor ancak salınım söz konusu profesyonelleri rahatsız edecektir.
İA
İA
25 Eylül, Çar |
İdris a****
Ürün mükemmel,takım halinde yolluyorlar,orjinal bits uç seti, batarya,ve şarz aleti,almak isteyen kaçırmasın
ES
ES
01 Haziran, Cts |
e**** s****
Ürün kaliteli markaları aratmayan Bi urun 2 kat para vermeye gerek yok gayet başarılı
FY
FY
14 Ağustos, Çar |
F**** Y****
Ürün çok kaliteli ve güçlü sadece takıldığım tek kusuru var oda şu : Dönerken kilit kısmı biraz yalpa yapıyor gözle görülebiliyor ve hissedilebiliyor. Ancak vida kısmı yani ucuna taktığınız vidalar yalpa yapmıyor o kısım düz dönüyor. Bunun sebebini tam olarak bilmiyorum ama simetri hastaları buna çok takılacaktır bundan eminim. Ancak bu almanıza engel olmasın. Ürün bu fiyata alınabilecek en iyi diyebilirim. Malzeme kalitesi ve sağlamlık hissi tam olması gereken gibi.
MM
MM
08 Ekim, Sal |
M**** M****
Cihaz güçlü, tork değeri iyi ve kaliteli malzeme kullanılmış. Alırken dikkat etmedim motoru kömürlüymüş(bu fiyat aralığında bu kalitede bir cihaz için normal). Cihaz biraz ağır, kullanırken bir süre sonra elin yorulması muhtemel. Yine de markanın verdiği güvene istinaden aldım. Bir de ücreti biraz daha arttırıp orta kalite de olsa bi çanta eklenmesi iyi olurdu, cihazın yıpranmasının önüne geçilmiş olurdu.