Mur-Cell Murcell Cpm 158 Elektrikli Su Pompası 6 mt Emiş 36 mt Basma Değerlendirmeleri
14 Haziran 2022, Salı |
erdal ö****
Yaklaşık 8 aydır altı daireli apartmanda sebze ve bahçe sulaması için kullanıyoruz sorunsuz şekilde çalışıyor işimizi görüyor. Sondaj kuyumuzda suda az olduğundan dolayı bu pompada az su çekmesi dolayısıyla tercih ettik 2 beygirli pompa kullansakta aynı suyu verdiğinden bu bir beygir pompayı kullanıyoruz az elektirik yakmış oluyor. Memnunuz.
Kullanıcı bu ürünü MOORPACK AMBALAJ satıcısından aldı.
29 Haziran 2022, Çarşamba |
M**** C****
Gücünü beğendim, bahçe sulama sistemini bile besleyebiliyor. Gayet sessiz çalışıyor. Paketleme güzel.
Kullanıcı bu ürünü ONLİNEHIRDAVAT satıcısından aldı.
TT
TT
14 Ekim 2022, Cuma |
T**** T****
Süper
Kullanıcı bu ürünü STOREX satıcısından aldı.
FD
FD
01 Haziran 2022, Çarşamba |
F**** D****
Ürünü kullandım. Ürün güzel ancak paketleme veya kargo hatası olabilir üst kapağı çatlak-kırık. Kargo teslimatı iyi
07 Kasım 2022, Pazartesi |
m**** c***
Fena değil
Kullanıcı bu ürünü Akkaya Makina satıcısından aldı.
YB
YB
20 Temmuz 2022, Çarşamba |
Y**** B****
Mur cel değil marsmax marka geldi. İlk kullanım idare eder. Daha önce mur cell kullanmıştık. Bozulduğu için aynı markadan bir daha alalım dedik. Bu ürünün su basması mur cell e göre biraz düşük geldi. İşimizi göreceğini düşündüğüm için iade etmeyeceğim.
Kullanıcı bu ürünü ONLİNEHIRDAVAT satıcısından aldı.
20 Eylül 2021, Pazartesi |
erdal ö****
Supompasi beklediğim gibi çıktı. Yerinde 2 HP lik pompa vardı onun yerine taktım.
Aynı işimi görüyor ve biraz daha az ses cikariyor çok memnun kaldım emeği geçen her firmaya tşk ederim
Kullanıcı bu ürünü MOORPACK AMBALAJ satıcısından aldı.
NA
NA
23 Ekim 2021, Cumartesi |
Nizam A****
Ürün baya güzel paketlenmiş olup şuanda kullanıyorum çok memnunum teşekkürler herkese tavsiye ederim
HA
HA
13 Mart 2022, Pazar |
h**** a****
Ürün harika herkese tavsiye ederim
MŞ
MŞ
29 Kasım 2020, Pazar |
mehmet ş****
Öncelikle hepsi burada ailesine teşekkür etmek istiyorum. Bir siparişim çok gecikmişti ve müşteri hizmetlerini aradım. Çözüm süreci okadar hızlı ve söz verdikleri gibi olduki çok memnun kaldım. Ürüne gelince yurtiçi kargo ile gönderdiler iyi paketlenmişti bağlantılarını yaptım çalışması sessiz ve basıncı bana göre yeterli tavsiye ederim. Güvenilir satıcı ve çok güvenilir bir site teşekkürler hepsiburada ailesi iyiki varsınız.
Kullanıcı bu ürünü ABM HIRDAVAT satıcısından aldı.