Angelsin Birleşik Şortlu Etekli Mayo Yorumları
(14 Yorum)-
SB
10 Temmuz 2019, Çarşambamayo
urun guzel cok begendim. kesinlikle kargo degismeli.1gun gecikmeli olarak aras kargo tarafindan suratsiz bir elemanla yollandi. kargo zamaninda gelebilseydi 5yildizi hak ederdi kolay gelsin
Secilay Bayar -
ES
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.09 Temmuz 2019, SalıBeş Yıldız
Çok güzel aynı fotoğraftaki gibi
E***** S***** ATAŞEHİR - İstanbul -
AP
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.08 Temmuz 2019, PazartesiHarika
Göründüğünden çok daha güzel beğenerek aldım denediğimde ise bayıldım harika 👏👏👏
A***** P***** KAPAKLI - Tekirdağ -
SD
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.08 Temmuz 2019, PazartesiÇok ağır bir koku var
Hizli geldi modeli begenmistim zaten.O kısımda sıkıntı yok. Yikadigim halde ağır bir boya kokusu var kumaşta. Inşallah geçer.
sema dilek SELÇUKLU - Konya -
ŞA
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.04 Temmuz 2018, ÇarşambaBeş Yıldız
ürün istediğim gibi çok beğendim teşekkürler.
şerife arslan ÇERKEŞ - Çankırı -
GD
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.02 Temmuz 2018, Pazartesiürün çok güzel
tam istediğim gibi hemen kargoya verildi 2 gün içersinde elimde oldu herkese tavsiye ederim
G***** D***** MERKEZ - Batman -
AB
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.26 Haziran 2018, SalıMağazamonline
Ürün elime çok kısa sürede ulaştı göründüğü gibi çok güzel çıktı Teşekkürler
aynur bircan ŞAHİNBEY - Gaziantep -
EK
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.25 Haziran 2018, Pazartesiharika
hızlı kargo ve teslimat. paketleme özenli olabilirdi. ama kırılacak eşya olmayınca göz ardı ett,m. ürün resimdeki gibi. harika duruyor.
E***** K***** ÇANKAYA - Ankara -
BD
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.20 Haziran 2018, ÇarşambaBeş Yıldız
Gerçekten çok güzel bir ürün .Herkese tavsiye ederim
B***** D***** KARTAL - İstanbul -
GG
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.06 Haziran 2018, Çarşambagüzel
gayet güzel ve kullanışlı herkese tavsiye ederim cok memnun kaldım tesekkur ederim satıcıya
G***** G***** BEYKOZ - İstanbul -
NA
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.26 Mayıs 2018, CumartesiBeş Yıldız
satıcı ilgili teşekkürler
nurhan alpdoğan ADAPAZARI - Sakarya -
MB
24 Mayıs 2018, PerşembeBaşarılı
Güzel ve kullanışlı teşekkürler herşey için
Madam Belda -
AY
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.03 Mayıs 2018, PerşembeBeş Yıldız
almayı düşünen herkese tavsiye ederim
A***** Y***** (44) BAŞAKŞEHİR - İstanbul -
AK
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.07 Eylül 2017, PerşembeBeş Yıldız
Çok güzelll
A***** K***** ÇAMELİ - DenizliBu yorumu faydalı buluyor musunuz?
Ürünle ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için müşterilerimiz adına teşekkür ederiz.
Hepsiburada’da yer alan ürün yorumları, müşterilerimizin satın aldıkları veya kullandıkları ürünlere dair değerlendirmelerini içerir.
Ürün veya markayla ilgili bilgi veren, ürüne ve kullanımına dair artı ya da eksi özellikleri yazan, tedarik ve teslimat sürecini değerlendiren yorumlar onaylanarak ürün sayfasında yer alır.
Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-2 kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır.
Bu kriterlere göre incelenen yorumlar, kısa bir değerlendirme sürecinden geçer, uygunsa onaylanarak ilgili ürün sayfasında yer alır. Değerlendirme süresi, yorumların geliş sıralamasına göre değişkenlik gösterebilir.