Apple iPad 9. Nesil 64GB 10.2" WiFi Tablet - MK2L3TU/A Gümüş Değerlendirmeleri
(2052 Değerlendirme)Ürün detayına git
4,92052 Değerlendirme
1908
Bu ürün ile ilgili 2052 değerlendirme var.
Bu ürün ile ilgili 2052 değerlendirme var.
FK
FK
22 Ekim 2021, Cuma |
F**** K****
Samsung Tab S6 Lite tabletinden geçiş yaptım. İlk başlarda iPad 8. Nesil ile aralarında kararsız kalıp Samsungu seçmiştim. 4 ay kadar kullandım. Amacım öncelikle not tutmaktı. İlk başlarda gayet hoşuma gitmişti ama daha sonra ağırlaştığını farkettim. Yazarken nadirde olsa donduğunu farkettim. 3 -4 program açıkken kasmalar belirginleşiyordu. Beni asıl soğutan kalemin ucunun erimesiydi. Orijinal ucu Samsung bayide bile yoktu. Velhasıl kelam Samsung tableti aldığım fiyata çok yakın bir fiyata satıp bunu aldım. Hız, stabilizasyon, akıcılık iPad başka... Tasarım ve estetik açıdan Samsung s6 lite her ne kadar daha iyi dursa da gelecek vadeden bir tablet değildi. Ama günümüzde halen iPad 3. Nesil bile cayır cayır çalışıyor. iPad 8.nesil almamamin sebebi 32 gb olmasıydı. Ama bu tabletin 64 gb olması benim için çok önemliydi. Tablette Apple bir numara derdi herkes. Gerçektende öyleymiş.
AE
AE
17 Kasım 2022, Perşembe |
a**** E****
kendi kutusu patpata sarılıp başka bir kutuya koyulmuştu, hasarsız geldi. eğer öğrenciyseniz not alıyorsanız ya da çizim yapıyorsanız kalemi de çok işinize yarayacaktır, memnun kaldım.
MM
MM
07 Ekim 2021, Perşembe |
M**** M****
2 iş günü içerisinde elime ulaştı.Ürün ortada pek fazla söylenicek bir şey yok.Üniversite öğrencisiyim derslerime baya yardımcı ve uygun.
GB
GB
14 Ocak, Cts |
Güven b****
Ürünün kurulumunu yapıp 1 gün boyunca uygulama ve oyun yüklemesi yaptım hızı kullanımı herşeyiyle mükemmel.tam bir fiyat performans ürünü.tavsiye ederim
PK
PK
07 Ocak, Cts |
p**** k****
Harika bir ürün hızlı kargo teşekkürler ♥️
BY
BY
03 Mart, Cum |
B**** Y****
Ürünü 500TL indirim kuponu ile aldım. Apple kalitesi gerçekten. Mükemmel bir tablet. Tek kötü özelliği 2 hoparlörde alt kısımda.
AB
AB
12 Mart, Paz |
a*** B****
Ürün güzel pubg oynamak icin alcaklar varsa değer 60fps sabit veriyor
Kullanıcı bu ürünü CarrefourSA satıcısından aldı.
BH
BH
06 Aralık 2022, Salı |
B**** H****
Ürün gayet güzel ve stabil apple kalitesi seri numarasından sorgulattım türkiye ürünü 2 yıl garantili sorunsuz kapalı kutu hızlı kargolama ile geldi
AY
AY
20 Ekim 2022, Perşembe |
A**** Y****
Muhteşem bir tablet. Eğer A15/M1 işlemci ile A13 arasında kaldıysanız ya da daha yavaş olacağını düşünüyorsanız hemen bu düşüncenizden vazgeçmelisiniz. Adeta MacBook Air almış gibi hissediyorum. O kadar hızlı ki tüm siteleri masaüstü olarak açıyor ve bazı uygulamaları bundan dolayı kaldırdım bile düşünün, uygulamasına gerek yok masaüstü sitesini açayım düşüncesiyle. Ekranı oldukça büyük ve süper bir ekran, renkleri, tazeleme hızı (60hz) vs. iPadOS 15.6 ile kutudan çıktı ve masaüstü iTunes uygulamasıyla 15.7'ye temiz bir geçiş yaptım. 15.7'de performans çok çok üst seviye. Açıkçası bu hızı kaybedebilirim düşüncesiyle demode olana kadar bu iOS sürümü ile devam etme fikri ağır basıyor, çünkü tepkiselliği muhteşem. Ön kamerası geliştirilmiş ve ultra geniş açı bir lens konmuş. Özellikle böyle bir cihazda o kadar önemli bir özellik ki, cihaz büyük olduğundan dolayı her türlü kadraja girebilmenizi sağlıyor. Eğer profesyonel çizim yapmayacaksanız, ağır düzenleme işleri yapmayacaksanız, içeriği üreten değil daha çok tüketenseniz bu cihazdan daha üst bir cihaza tek kuruş bile verilmez diye düşünüyorum (Bu saydıklarım bu cihazla da elbette yapılabilir ancak fark oluşabilecek alanlar buralar, kesinlikle günlük kullanım değil) Belki bir eleştiri olarak hoparlörlerin hepsinin alt tarafta olması konuşulabilir. Birini sola birini sağa koysalardı daha iyi stereo etki alınabilirdi ama inanın hiç önemli değil. Cihazı çok beğendim. Hayırlı alışverişler :)
HB
HB
19 Ekim 2021, Salı |
H**** B****
2012 de aldığım ipad mini yavaşlayıp kasınca 2021’de ipad 9 nesil tableti aldım. şunu unutmayın bu parayı hakeden ios işletim sistemi.