Boya BY-MM1 Condenser Mikrofon Değerlendirmeleri
CK
CK
07 Haziran 2020, Pazar |
Cansu K***
Ürünün en önemli özelliği pilli olmaması ve bilgisayara da takılabiliyor olması. Ben bilgisayarda kayıt yapmak için aldım çok çok aşırı iyi değil fakat gayet fiyatına göre güzel bir ürün ve telefonda test ettiğimde ise telefonda çok çok daha başarılı buldum. Şunu da eklemek isterim mikrofon çok yakından değilde uzaktan tutulduğunda çok daha iyi algılıyor sesi ve rüzgar, çevre sesi gibi arkaplandaki gereksiz sesleri çok iyi yok ediyor hiç bir programa gereksinim duymaksızın. Gondericiye gelecek olursam cok hızlı bir şekilde elime ulaştı paketinin altından açık olduğunu görmeme rağmen içi gayet iyiydi ve güzel eksiksiz bir şekilde elime ulaştı.
Kullanıcı bu ürünü fotozeynep satıcısından aldı.
MA
MA
18 Mart 2020, Çarşamba |
Marwan A****
ilk aldığımda dedim ki belki nasıl kullanılır bilmiyorum da
gittikçe mikrofon kötü olduğunu kanata vardım
o kadar videolar izledim ki
kamerdan sadece bir uzaklıkta dursam sesi almaz
sesi yükselesem kötü olur
yani mikrofon ağzın tam önünde olacaksa iyi
ama repörtaj ve vlog gibi bir şey yapmak istersen alma
3 yıldız veriyorum çünkü asıl yanlış benim ki di
daha çok araştırmalıydım
Rode pahalı olsa da alman daha iyi kısacası
Türkçe ana dilim değil bir hata fark edersen özür dilerim
Kullanıcı bu ürünü Fotofix satıcısından aldı.
AÇ
AÇ
13 Ocak 2021, Çarşamba |
A**** Ç****
Öncelikle beklentim çok düşüktü, kalitesiz bir metaryel bekliyodum fakat ÇOK kaliteli gerçekten elinize aldığınızda bu iş görcek hissini alıyosunuz. Ben ilk defa mikrofon alıyorum ve çok ciddi bir işte kullanmayacağım daha çok kamerayla video çekmeyi sevdiğim için hobi amaçlı aldım ondan da çok kaliteli pahalı bir şey almak istememiştim. Kameranin mikrofonundan daha iyi olsun diyordum bana yeterdi. Kamerayla evdede, dışardada deneme fırsatım olmadı fakat telefonumla (iphone6) ve bilgisayarımla (macbookpro2017) la denedim ve gayet kaliteli buldum. Ailem arkada ses yapıyordu fakat onların bile seslerini rahatsızlık vermicek şekilde azalttı yani arka seslerini şu cafe atmosferi seslerine çevirdi. Paketleme ve kargo hızıda çok iyiydi. Ayrıca küçük kahve hediye etmeleride çok hoştu satıcının ilgilendiğini yani ürünle ilgili bir sıkıntı olursa ulaşılabilirlik hissettiriyor. Ama bir kötü yanı sanırım 10 kez deneme yaptım ve ilk iki denememde cızırtı yaptı fakat sonraki denemelerimde gelmedi. Bu biraz endişelendirici fakat sanıyorum ki çeşitli programlar kullanarak cızırtı seslerini kaldırma yöntemleri var. Ayrıca gürültü sesi yapıyor biraz (beni rahatsız etmedi) fakat bu telefon veya pc ses kaydından daha az ve çok olursa veya yinede az olduğu halde rahatsız olursanız bunlarda programlar kullanılarak düzenlenebiliniyor. Bu yüzden ben memnunum şu an için sonuçta diğer mikrofonlardan daha uygun bir ürün.
Kullanıcı bu ürünü MİRTEK GLOBAL satıcısından aldı.
YC
YC
21 Temmuz 2020, Salı |
yusuf c****
Ofiste deneme imkanım oldu. Kaydedip makinede dinlediğin de bir şey anlayamıyorsunuz. Bilgisayara kaydedip dinleyince fark hissediliyor. Normal kayıtta çok aşırı fark hissetmesemde vantilatör karşısında tüylü ve tüysüz kayıtlarda rüzgarı kesişi muazzam sonuç verdi. Kesinlikle rüzgarlı bir ortamda kayıt için ideal bir ürün. Satıcı ürün kutulamalarına biraz özen göstermeli, ezik büzük kutu ile elime ulaştı.
Kullanıcı bu ürünü fotozeynep satıcısından aldı.
AD
AD
16 Ağustos 2022, Salı |
A** D****
Bilgisayarda Discord mikrofonu olarak kullanıyorum, masanın kenarında durmasından dolayı ses seviyesi biraz düşük oluyor ama kalite mükemmel.
Kullanıcı bu ürünü Herigo satıcısından aldı.
FT
FT
16 Şubat, Per |
F**** T****
Ürün iyi güzel ama benim kamera ya uyum saglamadi
Kullanıcı bu ürünü Refleks Foto satıcısından aldı.
SH
SH
23 Mart, Per |
S**** H****
Tam bir fiyat performans ürünü 👌
Kullanıcı bu ürünü AnkaBilgisayar satıcısından aldı.
SK
SK
31 Mayıs 2022, Salı |
Sabri K***
Boya markasına artı bir zaafım var ama tüylü kılıf yerine bence 1 tane tüysüz kılıf koymaları şart çünkü sokak röportajlarına bireysel kurum röportajlardan çok göze batar... Marka ilgili sorunumuş gayet sağlam bir şekilde elimize ulaştı...
Kullanıcı bu ürünü GÜZEY satıcısından aldı.
19 Nisan 2022, Salı |
Can E****
Gerek dead cat ile, gerek dead catsiz çok başarılı performansı var. Ama gain kullanılması gerekiyor edit sırasında.
Kendi Kendime adlı kanalın son 5 videosunda nasıl bir performansı olduğunu görebilirsiniz.
Kullanıcı bu ürünü SENTEZ satıcısından aldı.
31 Ağustos 2022, Çarşamba |
C** E***
Ürün ertesi gün teslim edildi. Sorunsuz ve sağlam geldi. Henüz dış alanda ve kamerada deneyimlemedim. Ancak Samsung a12 telefonda ses ve video kaydında çok fark yaratmadığını söyleyebilirim.
Kullanıcı bu ürünü Herigo satıcısından aldı.