Cardo Freecom 4X Bluetooth Ve intercom (Tekli Paket) Değerlendirmeleri
ÇG
ÇG
16 Mayıs, Per |
Ç**** G****
Ürünü HJC V10 kaskın için aldık. Bu ürünü tercih etmemde ki tek sebep “hey siri” özelliği olmasıydı. Ürünün müzik kalitesi, 2. Nesil airpods pro’yu aratmıyor. Müzik uygulamasında; kayıpsız müzik modunda kullanıyorum ve ses kalitesi beni şaşırttı. 100km hızla giderken sesi sonuna kadar açtığımda, ses yüksekliği beni rahatsız etti!
Arkadaşımla, 80km hızla giderken telefonda konuşarak mikrofonu demedim ve gürültü engelleme açık! Arkadan rüzgar sesi gelmediğini ve sesimin çok net olduğunu söyledi. Vizör açıkkende ses kalitesinde değişme olmadığını, sadece yanakların sıkı olsuğu için sesin biraz farklı geliyor dedi. Bu da çok normal. Bu benim intercomum; alırken kafamda şüpheler vardı ama hepsi yersiz. Ben üründen çok memnun kaldım.
Kullanıcı bu ürünü ABMOTO satıcısından aldı.
EO
EO
04 Mart, Pts |
E**** O****
Araştırmalırm sonucu benim için en ideal ürünü tercih ettiğimi düşünüyorum pahalı ancak uzun zamanlar götürecek. Kaskımı CAN MOTOR'dan aldığım için interkom tercihimide aynı mağazadan yapmak istedim 👋👋
Kullanıcı bu ürünü Can Motor satıcısından aldı.
YK
YK
24 Ağustos, Cts |
Y**** K****
Ses kalitesi çok güzel
Kullanıcı bu ürünü Beymoto Motosiklet satıcısından aldı.
VB
VB
29 Temmuz 2023, Cumartesi |
V**** B****
Yaklaşık 2 yıldır 4+ modelini kullanıyorum. Farklı bir cihaz daha önce hiç kullanmadığım için x bir ürünle kıyaslayamam ama yaşadığım bir problemden bahsedeyim ve alacak arkadaşlara yardımcı olayım istedim. Geçtiğimiz günlerde seyir halindeyken İntercom düştü ve tamiri için servis arayışına geçtim. Önce mototaş a ulaştım onlar satın aldığım e ticaret firmasına sormamı istedi. Satın aldığım firma ürünü kendilerine kargolamamı istedi ve servise göndereceklerini belirtti. Bir güzel kargoları yolladım ve 3 hafta sonrasında arızasının ne olduğunu söylemeden, tamir yaptıramadan ürünü yolladığım gibi geri gönderdiler. Şu an intercom u tamir ettirecek bir usta da bulamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Aynı durumu bir arkadaşım da yaşadı ancak onun ürünü Sena marka ve onun için böyle bir sorun yok, servis desteği bulunuyor ve hızlı şekilde destek alınabiliyor. Sena servisi benim intercom uma da bakmadığı için şu an elimde arızalı intercom ile duruyorum. Bir kez daha servis desteğinin markadan daha önemli olduğunu gördüm. Kısaca herhangi bir sorunda servis desteği bulamıyorsunuz bilginiz olsun.
EY
EY
01 Aralık 2020, Salı |
e**** y****
Ürünü açtıktan sonra mikrofonu arızalı çıktı drd ile iletişime geçtim ve anında yenisi ile değişim gerçekleştirdiler. Ürünün kalitesi gayet başarılı knmaster kn2000 ile bile çok kolayca eşleşti. Ses kalitesi zaten JBL 150km hıza kadar test ettim ve ses kalitesi aşırı tatmin ediciydi.
Kullanıcı bu ürünü drdmotorbikes satıcısından aldı.
DY
DY
19 Temmuz 2021, Pazartesi |
Doğukan Y****
Muazzam 2 tuşa basıp açıyorum 1 saniyede telefona bağlanıyor. Ses seviyesi oldukça yüksek kalitesi de bir o kadar iyi motor gürültüsünü çok iyi bastırıyor.
YD
EE
EE
26 Mayıs 2021, Çarşamba |
E*** E****
Ürün güzel memnun kaldım. Ancak ses kalitesi konusunda muhteşem vs demek bence yanlış ya da muhteşem olan ses kalitesi buysa diğerlerini düşünmek bile istemiyorum. Beyerdynamic DT770 - AKG Y50 vs kullandığım için de bana çok verimli gelmemiş olabilir. Ben ses kalitesini beğenmedim.
MÖ
MÖ
20 Haziran 2021, Pazar |
mert ö****
Ürünün ses kalitesine ( Özellikle bası ) bayıldım. Ürünün kalitesi gayet iyi. Verdiğiniz paraya değeceğine eminim.
KÇ
KÇ
20 Nisan 2021, Salı |
K**** Ç****
Ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı ve sorunsuz.