Knmaster KN2050 Motosiklet Kask İnterkom Bluetooth Intercom Kulaklık Seti Değerlendirmeleri
MD
MD
07 Mart 2023, Salı |
M**** D****
Eşime ve kendime aldım. Kurulumunu gelir gelmez yaptım , interkom konusunda acemi olsam dahi Lsr Rapid Stratus kaskımin padlerini Sökmem zor olmadı. Öncelikle kisa bir süre test ettim. Gayet tatminkar bir mikrofon ve kulaklık performansı var. Kaskımin izolasyonu da gayet başarılı. Malzeme kalitesinin hissiyatı da oldukça premium. Type c girişi var, sınıfında en uzun şarj süresine sahip daha ne olsun? Bana birer adet bandana ve askılık göndermişler ek olarak. Satıcıya teşekkür ederim. Ayrıca bazı firmaların halen açık/kapalı kask ayrımı fark etmeksizin sadece tek tip kaska uyumlu aparat verdiklerini düşünürsek kutu içeriği olarak da öne çıktığını rahatlıkla söyleyebilirim. Özetle benim gibi bütçesi kısıtlı ve yolculuğu seven biriyseniz kesinlikle tercih edebilirsiniz.
EA
EA
09 Haziran 2023, Cuma |
E**** A***
Ürün gerçekten harika. Ses kalitesi bas tiz mükemmel diyemem ama çok temiz. Mikrofonu da kaskın içinde değil de sanki normal konuşma gibi gidiyor karşı tarafa. LS2 tam kapalı kaskıma kolayca monte ettim. Çıkartıp takarken milrofonun sorun olduğu yazılmış. Kasktan kaska değişebilir ama bende sıfır sıkıntı. Satıcının nazik hediyeleri için çok teşekkürler. Bir intercom arayışınız varsa şiddetle tavsiye ederim. Kurye ve normal kullanım için gayet yeterli ve kaliteli.
05 Aralık 2023, Salı |
caner a****
Ses kalitesi beklentimin üzerinde mükemmel bir ürün gerçekten
CŞ
CŞ
26 Ocak 2023, Perşembe |
C**** Ş****
Merhaba ürün tam f/p ürünü fiyatına göre mikrofon hoparlör ses kalitesi güzel hediyeler için teşekkür ederim
KK
KK
24 Şubat, Cts |
K**** K****
Mukemmel ürün normal sukutirda güzel yüksek motorlarda pek tutmaz yavaş gittinmi guzel ses veriyor vede geliyor ama yüksek motorlarda hızlı gittinmi pek anlaşılmıyor 90 dan yuları pek anlasilmiyor
YT
YT
16 Mayıs, Per |
Y**** T****
Gerçekten de çok teşekkür ediyorum hediyeniz için de ürün şu anlık güzel gözüküyor daha kullanmadım
ME
ME
04 Nisan, Per |
M**** E****
Dünanyanın en iyi icatlarından biri efsane bir ürün diğer ürünlere göre biraz ucuz ama çok güzel aşırı memnunum
MK
MK
12 Ağustos, Pts |
m**** k****
Parasının hakkını veren bir ürün
02 Kasım 2023, Perşembe |
C**** A****
Ürün gayet güzel sese sahip konuşma muzik dinleme herseyi çok rahat şekilde sağlıyor. Yalnızca sol kulağına daha fazla ses alıyorum bu benden mi cihazdanmi yoksa bağlantıdan mi çözemedim ama 10 üzerinden 9 herseyjn pahalı bu günlerde fiyattan 1 kiriyorum
TK
TK
21 Eylül 2023, Perşembe |
T**** K****
Alalı 3 ay oldu hergün az da olsa kullanıyorum daha bir kere şarja taktım o kadar performansı yüksek ses güzel geliyor mikrofon filtrelemesi baya iyi interkomdan interkoma bağlarken birazcık zorlanıyorum açıkçası ama harince güzel ürün birazda fazla büyük aslında