M-Audio Air 192|6 Ses Kartı Değerlendirmeleri
ŞŞ
ŞŞ
25 Kasım 2022, Cuma |
Ş**** Ş****
Bence gayet başarılı bir ses kartı. Benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Bu fiyat aralığında olan ses kartlarından en iyisi olabilir. Malzeme kalitesi olarakta uzun süre kullanabileceğiniz bir ses kartı. Tavsiye ederim ve müzik kariyerinizde başarılar dilerim…
OE
OE
27 Mart 2022, Pazar |
O*** E****
Tam bir fiyat/performans ürünü. 192k ile kayıtta bariz fark oluyor. İşlemci gücü yeterli ise çok daha kaliteli bir kayıt alınabiliyor. Anakarttaki bazı usb girişlerinin gücü yeterli olmadı; doğru girişe takmak gerekiyor. Sorunsuz ve ev kullanıcıları için mükemmel bir ürün.
EÜ
EÜ
19 Mart 2021, Cuma |
E*** Ü***
Driver sorunu yok, gecikme çok az.. Ürünü beğendim. Kulaklık çıkışınin zayıf olduğu yönünde yorumlar okumuştum, hiç öyle değil gayet güçlü bir çıkış..Condanser mikrofon performansı da çok temiz dip gürültü az. 4 adet girişi var ama aynı anda kontrol edilebilir 2 adet girişi var aslında (input1, input2) ona dikkat edin. Air 192/4 modeli de bu konuda yeterli olabilirdi ama midi in-out girişlerinin de olması sebebiyle bu modeli tercih ettim. Kasası da çok klas duruyor. Tavsiye ederim.
MA
MA
02 Haziran 2021, Çarşamba |
M**** A****
iyi ambalajlamış hızlı kargo.deep ses ve gecikme çok az bm800 mikrafon cr4 monitör sr850 kulaklık gayet yüksek kalite ve temiz ses aldım tavsiye ederim.sesçibabaya teşekkürler.
AG
AG
25 Aralık 2019, Çarşamba |
Aytun G****
Öncelikle çok teşekkür ederim süper hızlı gönderi için...Dün sipariş ettim ve bugün elime ulaştı. Ayrıca satıcı firmaya da jesti için çok teşekkür ederim. Kartın yanında hediye olarak Kirlin marka 3 mt'lik gayet kaliteli bir enstruman kablosu göndermişler. Ben de kartın eski modeli vardı. Uzun yıllar kullandım ve gayet memnun kaldım. Artık driver desteği olmadığı için bununla yeniledim. Preamp devrelerini gerçekten yenilemişler, oldukça hissedilir bir fark var. Bence ev tipi studyo için gayet ideal. Tavsiye ederim.
Kullanıcı bu ürünü calgidukkani satıcısından aldı.
KT
KT
03 Ocak 2021, Pazar |
K**** T****
M-AUDIO dan urun kodu ile aktive ettiğinizde pro tools first dahil yaklaşık 10 tane yazılım linki ücretsiz olarak size veriliyor.
Kesinlikle tavsiye ederim
NE
NE
02 Aralık 2020, Çarşamba |
n*** e****
Teşekkürler, almış olduğum ilk ses kartı , uzun araştırma sonucu bu modelde karar kıldım, ürün malzeme olarak gerçekten kaliteli , c1 mikrofonla aldığım ilk kayitlar gayet iyi , işi bilenler çok daha iyi işler çıkaracaktır eminim
IK
IK
24 Kasım 2020, Salı |
I**** K****
İndirimde aldım. Satın aldığım ilk ses kartı şu ana bir kaç haftadır kayıt için kullanıyorum. Yanında gelen yazılımlarla birlikte yeni başlayan biri içi gayet faydalı.
DB
DB
04 Ocak 2021, Pazartesi |
Dursun B****
Herkese tavsiye ederim, aylarca araştırdım öyle aldım, sizde hiç düşünmeyin ALIN!
KÇ
KÇ
06 Mayıs 2021, Perşembe |
Kadir Ç****
Ürün bir ev stüdyosu için gayet yeterli ben beğendim.