Ottocast U2-Air Pro Kablosuz Wireless Apple Carplay Adaptörü (OT-U2AIR Pro) Değerlendirmeleri
ET
ET
10 Kasım 2023, Cuma |
e**** t****
Fiyatı daha uygun bir ürün aldım çalışmadı iade ettim.Daha sonra hangisini alacağıma karar veremedim.Videoları izleyince bu ürüne karar verdim.İyi ki almışım.Bağlantı sorunu hiç yaşamadım.Eşleştirdim direk çalıştı.Tekrar araca bindiğimde direk bağlanıyor.Tavsiye ederim.
23 Eylül 2023, Cumartesi |
İ**** B****
Ürünü ilk izlenim olarak beğendim.VW aracımda apple CarPlay kablosuz olarak kullanıyorum.Şarkı geçişlerinde bir saniyenin altında hissedilmeyen tepkime oluyor ama kablosuz kullanım rahatlığı için bence değer.Bayağı araştırıp bu marka ve modeli aldım şimdilik en iyisi gibi duruyor.Tek sıkıntım kargo sürecinde yaşandı.
MÖ
MÖ
06 Ocak, Cts |
M**** Ö****
Ürünün kutusu zaten ben sorunsuzum dedirtiyor. Ürünün bir çok test onayı var rohs vs gibi.
Önce techmasterdan bir ürün aldım. Çok sorunluydu ve iade ettim. Sonra bu ürünü aldım. Bir önceki versiyonuna bakarken bunu gördüm ve tekrar sorun yaşamamak için bunu aldım ve oldukça memnunum. İlk bağlantıdan sonra sadece bir defa kopma yaşadım. Onun dışında bir iki defa siyah ekranda kaldı ama sonra kendine geldi. Genel olarak bağlantı sorunu yok. Ses kalitesinde bir düşüş yok. Geçişlerde gecikme var ama 1 sn. kadar. Ekrana dokunmada biraz kararsızlık oluyor ama önemli değil bence. Her açılışta direkt bağlanıyor ve 3-4 sn. sürüyor bağlanması. Kendi arayüz ekran görüntüsü çıkıyor önce ve sonra kısa sürede bağlanıyor. Ben tavsiye ederim.
Tr de yüksek fiyatla 2 bin liralık maliyeti olan bir özelliği full denilen araçlara neden koymazlar onu anlamış değilim. Mg hs ile uyumlu.
BK
BK
15 Mayıs, Çar |
B**** K****
Sipariş ettikten 2 gün sonra hızlıca geldi ürün. hiç sorunsuz çalıştı. Kurulum bağlantısında biraz uğraştık ama sonrasında hiç sıkıntı olmadı. mercedes eqb 250 için almıştık, şu an gayet memnunuz. Küçük, kompakt ve şık. Kurulumu yaptıktan sonra hızlı bağlantı, şarkı geçişleri, harita, telefon görüşmeleri hepsi gayet güzel çalışıyor.
Tek sorun kargo personelinin ürünü sitemizin girişindeki kargo kutularından başka bir bloğun kargo kutusuna koyması nedeniyle ürün kayboldu diye endişelenmemizdi. sonuçta ucuz bir ürün değil ve eşime doğumgünü hediyesi olarak almıştım, eğer kaybolsaydı sıkıntılı bir süreç olurdu. Neyse ki uzun aramalar sonunda bulduk ama teslimattaki bu tarz detaylara daha çok dikkat edilmesi ricasıyla, teşekkürler.
OE
OE
07 Temmuz, Paz |
O**** E**
Ürün kaliteli, içinden hem usb hem type-c ara kablo çıkıyor. Kurulum için tek yapılacak şey telefondan Ottocast a bağlanmak o kadar. Araba yeni çalışınca 5-10 saniye bekliyorsunuz. Bir de radyoya geçmek için her defasında kaynak seçmeniz gerekiyor. Gecikme var diyenlere bakmayın, 1 saniyeden bir şey kaybetmezsiniz :) Tavsiye ederim 5 yıldız
FS
FS
27 Ağustos, Sal |
F**** S****
Ürünü almadan önce araştırma yapmıştım. Apple Carplay neredeyse faz farksız çalışıyor. Üretici Ottocast’in sayfasında hangi araçlarla uyumlu olduğu da yazıyor. Muadillerine göre fiyatı yüksek ama tek seferlik bir alışveriş için yüksek performans tercih edenler için çok kaliteli bir ürün. Ürünün resmi aldatmasın aslında göründüğünden ufak. Kurulum çok basit.
20 Haziran, Per |
M**** Ş****
Mg hs 2024 model aracım için aldım. Öncelikle öndeki göze sığıyor. Arabaya binince 10 saniye içinde bağlanıyor, zaten oturup kemeri takıp çalıştırınca bağlanmış oluyor. Konuşmada hiç gecikme yok, şarkı geçişlerinde yarım saniyelik bir gecikme mevcut. Konuşmalarda kopma vs yaşamadım 3 haftadır. Ses kalitesi bir tık düşüyor ama rahatsız edecek düzeyde değil. Şiddetle öneriyorum.
ÖÇ
ÖÇ
07 Ekim, Pts |
Ö**** Ç***
Africa Twin için almıştım , uzun mesafe kullanma şansım oldu, Hiç bir kesinti yaşamadan kullandım. Ayrıca gidon çantasında olmasında rağmen çok fazla ısınmadı.
SÖ
SÖ
15 Ekim, Sal |
s**** ö****
1 yıldır kullanıyorum otomobilimin vazgeçilmez bir parçası oldu her arabaya bindiğinizde sizde car play'i açmadan yola çıkamıyorsanız alın bu ürünü
NO
NO
25 Eylül, Çar |
N**** O****
Merhaba;
Ürün resimde olduğu ve anlatıldığı gibidir.
ilk denememde sorunsuz bir şekilde aracıma uydu ve kullanmaktayım. Arac Egea Urban - 2024