Bella Gloria 925 Ayar 2,85 Gr 0,02 Karat Pırlanta Şans Kolyesi (GK00010) Yorumları
(37 Yorum)-
AD
02 Mayıs 2013, Perşembeçok güzel
ürünü çok beğenerek aldım .gerçekten yakından da çok güzel duruyo beni hiç yanıltmadı çok memnun kaldım yonca seven herkese tavsiye ederim
A***** D***** -
OB
14 Şubat 2013, PerşembeHediye olarak süper!
Aldıgımda cok buyuk gibi dusunmustum fotodan dolayı ama hem boyutuyla hem de güzel oluşuyla beni yanılttı inanılmaz bi hediye düşünen varsa hemen alsın bence..
oya Biçer -
GG
07 Eylül 2011, Çarşambaçok şık
Anneme doğum günü için almıştım,resmi görünce kolyeyi çok beğendim ,resimdekiyle tıpatıp aynı ,annem de tek kelimeyle bayıldı ,çok zarif ve çok şık...
G***** G***** -
SY
15 Ağustos 2011, Pazartesiçok şık
ürünü dün siparş verdm çok hşma gtti 2 3 gün içinde elimde olur inş tam br hedylk sevglye anneye kardeşe arkdaşa
S***** Y***** (27) -
MA
22 Haziran 2011, Çarşambaince zarif şık
bu ürünü eşim bana hediye olarak almış hb den. bende gerçekten beğendim ince zarif şık. yani kısacası üçü bir arada bi ürün.
M***** A***** (42) -
VT
05 Haziran 2011, Pazarhediye
Hediye olarak akrabama aldım, içinden garanti belgesi çıkıyor bu sayede her hangi hasar durumunda iade edebiliyorsunuz. İşçiliğine gelirsek benim açıkcası hoşuma gitti.
V***** T***** (30) -
YK
20 Mayıs 2011, CumaGayet Hoş Bir Hediye
ürün yenı ulastı elıme bu fiyata alına bilecek guzel, küçük şirin ve gösterişli bir hediye tavsiye ederim. sevdıklerınızı mutlu edebılecek bır urun...
yakup KOYUNCU (37) -
ÖÖ
10 Mart 2011, PerşembeSade ama çok şık
Bu kolyeyi sipariş verirken tereddütlerim vardı ama bugün elime geçtiğinde düşündüğümden daha da şık ve zarif olduğunu gördüm. Bence düşünmeden alınabilir, fiyatı da çok uygun.
Ö***** Ö***** -
OA
15 Şubat 2011, SalıKüçük ama şirin
İlk olarak ürün çok şık duruyur. Sarı ve gümüş olması, üzerinde küçük pırlanta taşlar olması ürünün çok zarif gözükmesine katkı sağlıyor. çok şık. tavsiye ederim....
O***** A***** (37) -
SS
12 Şubat 2011, CumartesiHarika bir hediye
Bu fiyata olabilecek en güzel kolyelerden biri.Kutusu harika, üründe çok zarif ,pırlantası çok hoş duruyor.Zinciri daha güzel olabilirdi ama sonuç olarak çok uygun fiyatlı ,
soner sarıökmen (35) -
AÖ
10 Şubat 2011, Perşembesevgililer günü için mantıklı
sevgililer günü için gerçekten güzel bi ürün fiyat performans ilişkisi gerçekten yüksek . eşinize sevgilinize güzel bi hediye işçiliğide güzel. ben iyi tepkilerle karşılaştım pırlantasıda çok güçük gözüküyor olsada belli oluyor ve şık duruyor
A***** Ö***** (30) -
ÖE
10 Şubat 2011, PerşembeÇOK GÜZEL
Ürün dün elime geçti gerçekten çok güzel fakat pırlantayı görmeniz çok zor gerçekten yok gibi duruyor,almak isteyenlere rahatlıkla tavsiye edebilirim.
Ö***** E***** -
MÇ
07 Şubat 2011, Pazartesifena degil
bence cok pahalı olmayan ve sevgilinize alabileceginiz güzel bir kolye .bazı yorumları okudum bileklik cıkıyor demişler ama kutudan cıkmadı fena degil
M***** Ç***** (39) -
AS
29 Ocak 2011, CumartesiGörüntüsü çok güzel sevgililer günü için ideal bir parça
Görüntüsü çok güzel sevgililer günü için ideal bir parça begenenler varsa dusunmeden almalılar ben aldım gercekten cok güzel hepsiburada.com teşekurler
A***** S***** (27) -
MK
02 Ocak 2011, Pazarharika bişi
çok muhteşem bir ürün sevgilime doğum günü hediyesi olarak satın aldım çok beğendi.fiyatına göre çok uygun ve kaliteli bir ürün
M***** K***** (31) -
GM
12 Aralık 2010, Pazariyi
çok güzel görünüyor. neden güzel bir yılbaşı hediyesi olmasın demi .bende kız akadaşıma alacağım umarım göründüğü gibi çok güzel çıkar
gulcan mican -
AÜ
01 Aralık 2010, Çarşambagüzel hediye
geçen sene sevgililer gününde alıcaktım fırsat olmadı. şimdi aldım ve kız arkadaşıma hediye ettim çok beğendi. güzel bi hediye tavsiye ederim.
A***** Ü***** (35)Bu yorumu faydalı buluyor musunuz?
SC
10 Kasım 2010, ÇarşambaKalitesi iyi fiyatı uygun
Eşime doğum gününde aldım, anlamlı... Çok şık bir kutusu var öncelikle. Hediye olarak çok uygun. 3 gün sonra elime geçti. Eşim görünce çok sevindi hergün takıyor. hepsiburada.com a teşekkürler. Bu kolye kuyumcularda olmayan bir kolye sanırım.
S***** C***** (46) -
KB
07 Mayıs 2010, Cumaugur getirsin
yoncanın her zaman ugur getirdiğini biliyoruz böylesi guzel bir yoncayı ustumuzde tasıyarak her zaman ugurlu olmak için hiç beklemeyin ben aldım kullanıyorum harika bir göruntusu var
K***** B***** -
SS
30 Nisan 2010, CumaVasat ancak fiyatına uygun
Ortalama bir ürün ancak fiyatına göre iş görür . Açıkcası işçiliğini çok beğenmedim . Birde çelik bileklik adı altında gelen ürün direkt çöpe gitti . Bileklik den ziyade motor zincirinin kopan bir parçasına benziyor . Tavsiye edermiyim. Evet Fiyatına göre alınabilir . Ancak birde bileklik varmış diye almayın ..
S***** S***** (45)Bu yorumu faydalı buluyor musunuz?
Ürünle ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için müşterilerimiz adına teşekkür ederiz.
Hepsiburada’da yer alan ürün yorumları, müşterilerimizin satın aldıkları veya kullandıkları ürünlere dair değerlendirmelerini içerir.
Ürün veya markayla ilgili bilgi veren, ürüne ve kullanımına dair artı ya da eksi özellikleri yazan, tedarik ve teslimat sürecini değerlendiren yorumlar onaylanarak ürün sayfasında yer alır.
Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-2 kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır.
Bu kriterlere göre incelenen yorumlar, kısa bir değerlendirme sürecinden geçer, uygunsa onaylanarak ilgili ürün sayfasında yer alır. Değerlendirme süresi, yorumların geliş sıralamasına göre değişkenlik gösterebilir.