Finish Temizlik ve Bakım Seti (Parlatıcı 400 ml + Makine Temizleyici Sıvı 250 ml + Tuz 500 gr) Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (2151)
Fotoğraflı değerlendirmeler (6)
EÇ
EÇ
03 Aralık 2020, Perşembe |
E**** Ç***** (28) - Gaziantep
Ürün fiyatına göre çok çok iyi, indirimdeyken asla kaçırmayın birkaç adet stoklayın. Sadece makine temizleyicinin fiyatı bile bunların hepsinden daha yüksek fiyata satılıyor marketlerde, tuz miktarı çok değil biraz deneme ürünü gibi olmuş ama parlatıcı ve temizleyici çok ekonomik fiyata gelmiş oluyor. Finish kalitesini zaten anlatmaya gerek yok. Teşekkürler Hepsiburada

MS
MS
20 Ocak, Çar |
m***** s* (31) - Antalya
Ürün elime çok hızlı ulastı, ptt-e teşekkürler. Ama kutu açılmış, deformeli, eski. Tuz resimdekide gibi degil - kutusuz ve çok küçük.

ŞS
ŞS
19 Ekim 2020, Pazartesi |
şafak S*** (42) - Trabzon
Devamlı aldığım ürün çok memnunum hepsijet kargo ile geliyor kargo bir harika kargo şirketi çok hızlılar çok tavsiye eterim ürün kaliteli

HT
HT
16 Nisan 2020, Perşembe |
hakan t*** (42) - Antalya
hızlı kargo sorunsuz şekilde ulaştı teşekkürler
yeni aldığım bulaşık makinesi için sipariş ettim
ilk kullanım için ürünleri makinaya koydum tuzu yetmedi 500 gr büyük boy almak lazım ayrica resimdeki tuz kutusu gelmiyor poşet halinde geliyor bilginiz olsun
AE
AE
24 Kasım 2020, Salı |
Ali E****** (40) - Konya

24 Aralık 2020, Perşembe |
necip e**** (52) - Ankara
fiyat perfprmans bir ürün kacırmayın derim sabah sipariş verdik akşam elimizde.burdaki fiyatına göre Markette sadece parlatıcıyı alabilirsiniz.HEPSİBURADA YA teşekkurler.Finish kalitesini zaten anlatmaya gerek yok. Devamlı aldığım ürün çok memnunum hepsijet kargo iharika kargo şirketi çok hızlılar..Sanırım Hepsijet Kargo Jet motoru kullanıyor olabilir.
NG
NG
26 Ocak, Sal |
N**** G** (53) - İzmir
Finish kalitesiyle ve sağlamlığıyla kendisini kanıtlamış bir marka zaten. satıcı arkadaşımıza da sağlam paketleme ve hızlı kargolama yaptığı için teşekkür ederim.
21 Ocak, Per |
N******* E***** - Denizli
Fiyatı çok uygun bulaşık makinası pırıl pırıl oldu markada finish satıcıda hepsiburadasan şaşmayın akşam sipariş verdim sabah teslimatı yapıldı
MG
MG
10 Ocak, Paz |
M****** G**** (41) - Kütahya
zaten ürün kalitesi belli şayet bu seti alacaksanız marketlere göre hepsiburada fiyetı oldukça uygun geldi teşekkürler HB eğer bu setten alacaksanız önemli olan bence paketleme ve kargo süreci o da oldukça yeterli ve özenliydi sağlam ve zamanında geldi.
EE
EE
11 Ocak, Pts |
E**** E***** (39) - İzmir
Ben piyasa eserinin oldukça altında bir fiyata aldım. Sizde piyasa ederinin altında aldığınizi düşünüyorsanız alın... Ürün kesinlikle orjinal... Tavsiye ederim...
CE
CE
08 Ocak, Cum |
C***** E**** (38) - Kilis
Uygun fiyat, güvenli alışveriş, hızlı kargo. Dün öğleden sonra sipariş verdim bugün öğleden önce geldi. 24 saatten kısa bir sürede geldi. Teşekkürler.
KG
KG
09 Şubat, Sal |
K***** G**** - Ordu
Hepsijet ile geldi. Sipariş etmemle elime ulaşması arasında 24 saat dahi yok. Ürün zaten bildiğim, kullandığım, memnun olduğum bir üründü. Fiyatı çok uygun, tavsiye ederim.
DŞ
DŞ
20 Şubat, Cts |
Deniz Ş**** (40) - İstanbul
Makine temizliği ürünü, 10 numara. Diğer ürünleri de kullanıyoruz. Eksiklikleri anlaşılıyor. Tuz ve parlatıcıyı kullanınca, makine den çıkan bardak, tabak ve kaşıklar gayet başarılı bir şekilde temizlenmiş çıkmaya başladı.
EŞ
EŞ
24 Şubat, Çar |
E********* Ş**** (2) - Edirne
HEPSIJET PAKETIYLE GELEN FİNİSH BULAŞIK MAK.TEMIZLIK VE BAKIM SETI GELDI 2 GUNDE TESLIM ALDIM. TEŞEKÜR EDERIM. ALACAĞINIZ ÜRÜN ÖNCELIKLE HEPSIBURADANIN KENDI FIRMASINDAN ALIRSANIZ DAHA ERKEN GELİYOR.SAĞLAM VE EKSIKSIZ GELDI.
DK
DK
04 Eylül 2020, Cuma |
Dilan K*** - İzmir
Tuz kutunun içinde bir poşet içinde geldi. Kutu yıpranmıştı ama önemli değil tuzu bir kavanoza koydum tek seferde kullanabilirim. Finish i anlatmaya gerek yok bence. Makineler çok pahalı bence iyi bakılmalı. Ben kireç filtresi kullanıyorum bütün makinelerime taktırdım ama yinede tuz ve parlatıcı kullanılmalı bence
MC
MC
15 Ekim 2020, Perşembe |
m***** c*** - İstanbul
Urune yoruma gerek duymuyorum Hızlı kargo
Aynı gün verdiğim 4 farkli siparisten arasinda en hizli gelen urun bu satici tercihimdir
GK
GK
16 Kasım 2020, Pazartesi |
G**** K***** (37) - Batman
Daha önce alsaymışım dedim özellikle parlatıcı bardaklarımı yeniledi adeta. Tuz evet biraz küçük ama yazıyor zaten gramajı, 2 tane tam doldurur diye düşünüyorum. Makine temizleyici bir harika artık düzenli kullanmak için 2 tane daha sipariş veriyorum hemen.
AÖ
AÖ
08 Ekim 2020, Perşembe |
A**** Ö*** (54) - Çanakkale
Uygun fiyata Hepsiburada'nın sattığı satıcı kısmından aldım. Ayrıca öğleden sonra satın aldığım ürün ertesi sabah 350 Km uzakta olmama rağmen Hepsijet ile sabah elime ulaştı. Kargo olarak HEPSİJET 1 numara diyebilirim. Herşey için çok teşekkürler.
ÖA
ÖA
27 Kasım 2020, Cuma |
Ö**** A*** (43) - Denizli
Bildiğimiz marka bildiğimiz kalite. Yıllardır güvenle kullanıyoruz. Her kullanım sonrası makinedeki temizlik gözle görülür şekilde belli oluyor.
MY
MY
20 Ekim 2020, Salı |
Mahmut Y***** - İstanbul
işe yarar almışken toplu almak da önemli tuz ve parlatıcı hala bitmedi tabii bu makineye de bağlı ama yüksek performans verdiğinden yüksek miktarda kullanıma gerek duymuyoruz