Ürün farklı bir fiyattan satışa sunulabilir. Eğer ürün daha yüksek bir fiyattan satışa sunulursa, ön sipariş veren müşteriden fiyat farkı alınmaz, ayrıca teslimatta öncelik sağlanır. Ürün daha düşük bir fiyattan satışa sunulursa, aradaki fark teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde ön sipariş veren müşteriye ödenir.
ÜRÜN ADI: GP Kompozit Hero X-Pulse 200 2020-2022 Uyumlu Tur Camı
UYUMLU OLDUĞU MARKA: Hero
UYUMLU MODEL VE YILI: X-Pulse 200 2020-2022
ÖLÇÜLER:
EN: 36 cm
BOY: 49 cm
KALINLIK: 4 mm
PAKET İÇERİĞİ:
2 Adet 6x60 pul başlı cıvata
2 Adet 6x40 pul başlı cıvata
4 Adet 5x20 pul başlı cıvata
4 Adet M5 somun
4 Adet M6 pul
4 Adet M5 plastik conta
4 Adet 5mm plastik conta
2 Adet 12mm burç
2 Adet 35mm burç
2 Adet bağlantı ayağı
AÇIKLAMA:
GP Kompozit Ön Cam rüzgara karşı rahat bir sürüş yapmanızı sağlar. Ayrıca sürüşü engelleyecek her türlü (sinek, taş, mıcır, toz) vs. gibi cisimlerin çarpmasını engelleyerek daha güvenli bir sürüş yapmanızı sağlayan aksesuardır. Özel tasarım ayakları sayesinde motosikletinizle uyumlu hale gelmiştir. Esnek malzemedir çizilmeye, kırılmaya ve (UV) Güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır.
Satın Aldığınız Ürünler, %100 Yerli Olarak Tarafımızca Üretilmektedir. Siparişleriniz Stoklarımızda İse ya Teslim Edilir ya da Hemen Üretimine Başlanır. Ürünler Paketlenmeden Önce Kontrolden Geçirilmektedir. Pazar Günü Çıkışımız Yoktur.
“Siparişleriniz özenle hazırlıyor, Hasarsız gidecek şekilde paketliyoruz.”
Firmamız E-Fatura Mükellefidir. Siparişinizde Girmiş Olduğunuz Bilgilerinize Göre Otomatik Düzenlenen Faturanız, Siparişinizde Kayıtlı Olan E-Posta Adresinize GİB (Gelir İdaresi Başkanlığı) Üzerinden Gönderilmektedir.
GP KOMPOZİT A.Ş. den Satın Almış Olduğunuz Ürünlerde %100 Müşteri Memnuniyeti Kapsamında, Ambalajlı, Ürünün Orijinalliğinin Bozulmamış Olması ve Ürünün Deformasyona Uğramaması Kaydı İle 14 Gün İçerisinde İade Alınabilmektedir. Giyim Ürünlerinde Giyilmesi ve Kullanımından Ötürü Hijyen Sebeplerinden İade Alınmamaktadır. Tank Pad & Sticker Ürünlerinin Kullanılması Sebebi İle İade Alınmamaktadır.
GP KOMPOZİT A.Ş. 2004 Yılında İstanbul' da Üretime Başlamış Olup Öncelikle Tüm Türkiye'ye Günümüzde İse Dünyanın Her Noktasına Ürünlerini Ulaştıran %100 Yerli Üretim Yapan Milli Bir Firmadır. Profesyonel Ekibiyle Atılımcı, Yenilikçi Stratejileri, Ar-Ge Ve Ürün Kalitesiyle Motosiklet Kullanıcılarının Beğenisini Kazanarak Türkiye'nin Değerli Bir Markası Haline Gelmiştir. Plastik, Metal, Karbonfiber, Fiberglas Gibi Materyalleri, Üstün Yazılım Teknolojilerine Sahip CNC Ve Kaliteli İşçilik Kullanarak Motosiklet Kullanıcılarının Hizmetine Sunan Bir Türk Markasıdır.
Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmalısınız.
Filtrele
Ürün Puanı
Satıcı
Sırala
Varsayılan
Bu ürün ile ilgili 8 değerlendirme var.
Bu ürün ile ilgili 8 değerlendirme var.
YI
YI
23 Kasım 2022, Çarşamba|
y**** i****
uygun fiyatlı güzel ürün. basit bir kurulum şeması bile çıkmaması ilginç.
Kullanıcı bu ürünü Gpkompozit satıcısından aldı.
Bu değerlendirme faydalı mı?
1
0
Teşekkür Ederiz.
Bildir
OH
OH
25 Kasım 2022, Cuma|
O**** H****
Ürünü montajlamak 200 4v için bir hayli zor. Gönderdikleri vidalar kısa vida üzeri demiler uzun kalıyor. Zor şer montajladım. 10 dk sürdükten sonra sol vidanın cam bağlantı kısmından çatladı. Şimdi nasıl bir çözüm olacak bilemiyorum. Karadeniz motormu bakacak GP kompozitmi bilmiyorum. Canım sıkıldı işin açıkcası.
Kullanıcı bu ürünü Karadeniz Motor satıcısından aldı.
Bu değerlendirme faydalı mı?
1
0
Teşekkür Ederiz.
Bildir
ÖÖ
ÖÖ
30 Aralık 2022, Cuma|
Ö**** Ö****
Ürünün uzun cıvatası gövdeye ulaşmıyor. Montajı tamamlayabilmek için muadili 0,5 cm daha uzun bir cıvata alarak sorunu çözdüm. Camın önündeki contası sert plastikten yapılmış. Titreşimde esnemede camin zarar görmemesi için oraya da lastik conta koydum. Cam kalitesi olarak sorun yok. Kullandıkça göreceğiz
Kullanıcı bu ürünü Karadeniz Motor satıcısından aldı.
Bu değerlendirme faydalı mı?
0
0
Teşekkür Ederiz.
Bildir
SK
SK
23 Ağustos 2022, Salı|
S**** K****
Hero X-Pulse 200 4V motosiklet için aldım tam uyumlu...