Liqui Moly Servo Direksiyon Yağı Kaybı Durdurma 35Ml 1099 Değerlendirmeleri
14 Kasım 2022, Pazartesi |
y**** g**
Üründen önce satıcı firma için değerlendirmem. Ürün kısa sürede kargolanıp elime ulaştı ama taşıma sürecinde ezilmiş ve yağ kaybı olmuş. Satıcı firmaya ulaştım. Hiç terddütsüz tekrar bir ürün daha gönderdiler. Biraz önce sağlam olarak aldım, sıvıyı direksiyon pompa haznesine araç çalışır durumda iken ilave ettim. Araç bir saat çalıştı. Şu an itibariyle beklemedeyim. Birkaç saat sonrası kontrolde mi, yoksa birkaçgün sonramı veya bir ay gibi bir süre sonra mı kesecek göreceğiz. Belki de kesmeyecek. İnşallah keser. Ürün orjinal almanya üretimi ve temmuz 2022. Ürün için olumsuz diyemem, kullanıp memnun kalanlar var. Sanırım benim sızıntıda kesilir. Direksiyon hidroliğini değiştirmeden önce böyle bi sorun yoktu. 15 yıl hiç ilave etmemiştim. Daha sonra tekrar yorum yapılabiliyorsa dönerim. Denemekte fayda var.
21 Kasım 2022, Pazartesi |
yaşar g**
Ürün ufak kaçaklar için görevini yapıyor. Direksiyon pompası keçe kaçağını 2. gün azalttı. 15 gün oldu ve yağ haznesi seviyesinde hiç azalma olmadı. Ürün sahte değil ve gerçekten kaliteli. Sadece keçeden oluşan sızıntı için pompayı söktürüp keçeyi değiştirtmek hem daha maliyetli, garantisi bir yıl ve pompanın düzgün çalışacağı da garanti değil. az olan sızıntıları kesmek için cüzi bir maliyetle sorunu çözecek harika bir ürün. Kesinlikle alınır. Tavsiye ederim.
ST
ST
02 Mart, Per |
s**** t****
Hep bu markayı kullanıyorum,Motor olsun,Şanzuman olsun. Şimdide Direksiyon kutusunda çok hafif yağ kaçağı vardı aynı markanın kaçak durdurucu ürünü ile birlikte ATF 3 ürününüde aldım.Aracına yağmı alacaksın Liqui Moly alacaksın. Bu ürünü deneyip sonucu yeniden paylaşırım.
İM
İM
31 Ekim 2022, Pazartesi |
İ**** M****
Kullandım ve gözlemlediğim kadarıyla kaçağı tek başına kesebilmesi için kaçak miktarının düşük olması gerekli büyük miktarlı kaçaklarda belki aralarda hidrolik eklemesi yaparken yine ekstra bir kutudan da kullanılması gerekebilir. Kaçak miktarını azaltmayı başarıyor eğer ýüksek tamir bedwlleri ödeyecek durumunuz yok ise kullanılabilir
Kullanıcı bu ürünü E.M.R.TİCARET satıcısından aldı.
CP
CP
09 Mayıs 2022, Pazartesi |
C*** P****
İşe Yarayıp yaramayacağı hakkında çok tereddütlerim vardı 2001 model Ford Focus kullanıyorum bayağı bir sızıntı var da direksiyon yağımda üç güne bir ekleme yapmam gerekiyordu nazar degmezsin ürünü kattıktan sonra bir damla bile eksiltme yapmadı ve direksiyonunda aşırı yumuşadı ben çok başarılı buldum ürünü
Kullanıcı bu ürünü BulusPar satıcısından aldı.
MS
MS
02 Şubat, Per |
m**** s****
Ürünü daha kullanmadım ama yorumlara bakılırsa küçük kaçaklarda iş görüyor muş
25 Kasım 2022, Cuma |
y**** g**
Daha öncede değerlendirmede bulunmuştum. Eski durumuna göre çok daha az yağ sızıntısı var ama kesilmedi malesef. Olağanüstü bir önleme beklemek mümkün değil. Direksiyon pompamdan çıkardığım yağı atmamışım, baktım yeni koyduğum yağa göre daha koyu kıvamda ama berrak. Yeni yağdan bi farkı yok. Tekrar onu koydum, anında sızıntı kesildi. 4 gündür hiçbir şey yok. Ne özelliği varsa artık bu yağın. Zaten hiç değiştirilmemişti. Yani fabrikanın koyduğu yağ. Bi daha kesinlikle değiştirmem. Şanzıman yağını da değiştirmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim. Orjinal yağı bilmeden değiştirmek riskli. Hani
MÇ
MÇ
27 Ocak, Cum |
M**** Ç****
Hergün yağmkoyar hale geldim. Bunu kullandım 1 aydır yağ kaçağı yok
Kullanıcı bu ürünü YEDEK PARÇA DURAĞI satıcısından aldı.
US
US
19 Şubat, Paz |
U*** S****
Denedim fazla kacak vardı azaltı ama kesmedi zaten mucize bekleyen almasın
EI
EI