Neabot Nomo Q11 Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge Ve Paspas (Neabot Türkiye Garantili ) Değerlendirmeleri
SZ
SZ
07 Eylül 2021, Salı |
S**** Z****
Öncelikle satıcı firmanın ilgi ve alakasına teşekkür ediyorum. Yaklaşık 2 aydır ürünü kullanıyorum ve en baştan çok memnun kaldığımı söylemek isterim. Araştırmalarıma göre vakumu en güçlü robot olduğunu tespit etmiştim, gerçekten yazıldığı gibi ciddi bir vakumlama gücü var. Paspas yapma özelliğindende çok memnun kaldığımı belirtmeyeliyim. Son olarakta en çok beğendiğim yanlarından birisi ürünün tasarımının çok şık olması ve tozunu otomatik haznesine toplaması. Robotu almadan önce araştırmalarımda farklı markaları kullanan arkadaşlarımın robotlarının objelere, duvara vs. çok sık çarptığını söylemişlerdi, fakat bu neabot neredeyse hiç çarpmıyor denecek kadar çok nadir çarptığını gözlemledi. Umarım satın alacak arkadaşlarda benim kadar memun kalırlar.
ÇB
ÇB
14 Kasım 2021, Pazar |
çağrı b***
Ürün için diyecek bişey yok uzun zamandır araştırmıştım. Doğru tercih yapmışım.sesi makul seviyede gece bile çalıştırıyorum.
Siparişe gelecek olursak, benim için tam bir hayal kırıklığı oldu, bu ürünleri nasıl sıvı deterjanlar la yan yana tasiyalabiliyorsunuz? Ben ilk başta kutuya su gelmiş zannetmiştim sonrasında kutuyu açarken yaklaşınca çamaşır deterjanı kokuyordu. Ben böyle bir görsele sahip kutuyu musterime gondermezdim.siparis zaten geç teslim edildi büyük ihtimal kutunun kurumasını beklediler.kutu çok deforme olmuş delinmiş kutuda irsaliye fatura vs. Yok o kısmı yirtmislar, çok özensiz bir teslimat oldu tam bir hayal kırıklığı, Allah'tan kutuyu açıp ürünü test ettim sorun çıkmadi cihazda ama ktunun içine bile akmış deterjan hepsinin resimlerini çektim.
Ek olarak cihazı alacaklar için söylüyorum, kutu içeriğinden Türkçe kullanım kılavuzu ve garanti belgesi çıkmıyor markanın internet sitesinden indirebilirsiniz kılavuzu.
TÖ
TÖ
18 Aralık 2021, Cumartesi |
T**** Ö****
Ürünü eşime hediye olarak aldım. Evimiz 3+1. Emiş gücü gayet yeterli hatta şu an piyasadaki en iyisi diyebiliriz. Eşyalara çok az dokunuyor. Diğer robot yorumlarındaki gibi çarpma vurma gibi bir şey olmadı. 9 cm yüksekliğe kadar her yere girebiliyor. Üstünde radar çıkıntısı olmaması büyük avantaj.Haritalamasını çok hızlı bir şekilde odaların sadece orta noktalarına giderek yaptı. Silme işlevi de gayet yeterli tabi ovalanması gereken lekeleri çıkarmıyor ama toz bırakmıyor. Sesi makul seviyede hiç rahatsız etmedi. Gece dahil en düşük seviyede çalıştırırsanız evdekileri rahatsız etmez. Çöp ünitesinin çekiminde 10sn kadar yüksek ses çıkıyor ama zaten onu da otomatikten alıp siz kendiniz yapabiliyorsunuz. Tasarım olarak piyasanın en iyisi gerek robotun tasarımı gerekse çöp ünitesinin tasarımı bir harika. Robot üzerindeki LED ışık duruma göre animasyonlar yapıyor. Özellikle gece mükemmel bir görüntüsü oluyor. Ayrıca karanlıkta görünebilir olması için de güzel bir özellik. Uygulaması yeterli ama bazı menüler halen Türkçe değil. Bunu da zamanla yazılım güncellemesi ile çözeceklerine inanıyorum. Uygulama ile odaları bölme isimlendirme, istediğiniz oda ya da noktayı süpürtme/silme yaptırabiliyorsunuz. Kısacası çok memnunuz.
BA
BA
15 Ağustos 2023, Salı |
BİLAL A****
Yukarıda görünsün diye 5 yıldız verdim biraz önce geldi ürün kısa sürelik yapılan indirimle çok uyguna almıştım ama gelince şok oldum kullanılmış ürün gönderilmiş üzerinde çizikler toz bulunuyor toz haznesi yıkanmış konulmuş değişim talebinde bulundum ona göre yorumu güncelleyeceğim
GA
GA
12 Ocak 2022, Çarşamba |
G**** A****
Öncelikle Neabot Q11'in ilk robot süpürge deneyimim olduğunu belirtmek istedim. Farklı marka ve modeller ile karşılaştıramam.Satın almadan önce Roborock S7 ve Dyson da seçenekler arasındaydı. 2 çocuk ve 1 kedi ile daha düşük emiş güçlü bir aletin işimi görmeyeceğini düşünerek Q11'i seçtim. 2 aylık bir kullanım süresinden sonra bu yorumu yazıyorum.Şu ana kadar beklentimi fazlasıyla karşıladığını belirtmek isterim.
Kullanım konusunda alacaklara birkaç tavsiye vermek istiyorum.
Kurulum gayet basit. Ben youtube videosunu izleyerek kendim hallettim. Q11'i çalıştırmadan önce içindeki yazılımı güncellemenizi öneririm. Hep en güncel yazılımı kullanmaya özen gösterin.
Haritalandırmayı çok kısa sürede yapıyor. Ancak birkaç kez haritasını kaybetti ve baştan haritalama yaptı. Bunun sebebinin internet kopması olduğu bilgisini aldım ancak bu bilgi beni tatmin etmedi ve yabancı forumlardan araştırdım.
Şarj istasyonunun yakınında eşya olması ya da çevresindeki eşyaların yer değiştirmesi bu soruna neden oluyor. İstasyonu koyacağınız yerin etrafı boş olsun. Ben yerini değiştirdim ve sorun ortadan kalktı.
Çöp istasyonu olması her ne kadar iyi bir şey gibi olsa da yine de toz haznesinin içindeki tozun tamamını çekemiyor.Mutlaka arada bir içine bakın ve elle de temizleyin. Büyük elektrik süpürgem ile çekip temizliyorum. Fırçalar aynı şekilde sık temizlenmeli. İçinden çıkan temizleme fırçası iş görüyor.
Yan fırça bazen süpürme esnasında bir yere takılıp çıkabiliyor. Bu durumda uygulamadan süpürme işlemini durdurun, fırçayı geri takın ve yine uygulamadan devam ettirin. Süpürgeye elle üzerindeki butonlardan müdahale etmeyin. Süpürmeye hep şarj istasyonundan başlasın.
Elle odalara götürüp o şekilde kullanmayın.Mop'lama özelliği standart. Elle yapılan temizlik gibi olmaz. Su haznesine deterjan konulmuyor. Moplayacağım yüzeye arap sabunlu su sıkarak denedim. Gayet de güzel oldu.
Ama dediğim gibi derinlemesine bir temizlik beklemeyin.Sesi makul seviyede.
Alacaklar için umarım faydası olur.
KY
KY
03 Ocak 2022, Pazartesi |
K**** Y****
Evimizin yeni üyesi çok yetenekli gerçekten teknoloji harikası. Çok araştırdık en iyisi olduğunu düşündüğümüz için aldık. Gerçekten 4000 pa emiş gücü inanılmaz. Hızlı bir şekilde yaptık kurulumunu 20 dk olmadan haritasını tamamladı çok pratik. Uygulamayı biraz kurcalayınca çözüyorsunuz. Eğer takıldığınız yer olursa inanılmaz ilgili bir destek ekibi var her aşamada yazın arayın hızlıca destek oluyorlar. Tasarımı çok hoş üzerinde ki led gece resmen şov yapıyor. Duvara falan yaklaşırsa yalnızca yaklaştığı tarafta ledi yanıyor. Çok hoş hiç düşünmeyin niyetiniz varsa hemen alın.
BY
BY
13 Kasım 2021, Cumartesi |
B**** Y****
Öncelikle şunu söyleyebilirimki gerçekten iyiki almışım, insanlar aaa nasıl güvendin hiç duymadım bu markayı nasıl o kadar para verdin vs dediler ürün gelmeden biraz modum düştü acaba hata mı yaptım daha bilindik markaları daha uygun fiyata alabilirdim diye ama gerçekten hem tasarımı hem çekim gücü EF-SA-NE.. Her gün toz haznesini boşaltmakla uğraşmayacaksınız çok güzel bi özellik.Teknoloji hızla ilerliyor bakalım daha neler göreceğiz
EA
EA
30 Eylül 2022, Cuma |
E**** A***
Ürün anlatıldığı gibi haritalanmayı kısa sürede bitirdi çekim gücü güzel şarj yerinin yan tarafları boş olması gerekiyor yoksa biraz yerini bulmakta zorluk çekiyor kesinlikle tavsiye ederim
DS
DS
28 Ocak 2022, Cuma |
Dilek S****
1 aydır kullanıyorum tam emin olarak yorum yazmak istedim. Ürün çok üst seviye bir robot. Çekim gücü tüm rakiplerini geride bırakıyor. Neredeyse hiç çarpmıyor. Servis ve firma oldukça ilgili her zaman ulaşıp destek alabilirsiniz
AK
AK
02 Nisan 2022, Cumartesi |
Ayşe K****
Neabot Nomo Q11 Süpürgeyi kaç aydır kullanıyorum
bazen şaşırıyor ya harita yok oluyor yeniliyorum
ya da servis dışı oluyor tahminen süpürdügu esnada açıp kapama düğmesi bir yerlere değiyor ondan kapanıyor olabilir.
Ama bu sorunlar çözülüyor
Bir de yatak baza ayaklarını daha yüksek aldım değiştirdim ayrıca koltuk ayaklarım çapraz oldugundan sıkışa biliyordu o kısımları da yasak bölge olarak işaretledim Bu sorun da çözüldü
Parça temizlik yapabiliyorsunuz
Ama iyi ki almışım aldım alalı hiç başka süpürge açmıyorum
Sadece giremediği yerler kapı arkaları ve benzeri gibi yerlere elimde siliyorum
Yerleri pas pas yapacağım zaman haznenin içine içme suyu koyuyorum
Ve üç dört tane mop bezi sıvı Arap sabunu ile şöyle bir ıslatıyorum ve o şekilde 15 dakikada bir değiştiriyorum mükemmel sonuç
Alışmışız ya illa bir deterjanla pas pas yapmaya işte bu şekilde makineye da zarar vermeden sorunu da çözmüş oldum.
Çok iyi emiş gücü var
110 metrekare evi hiç şarj almadan süpürüyor yine de şarj kalıyor
İnce paspas gibi halıları kenarlarından toparlasabile tekrar çıkış yapabiliyor
Mop yaparken
3 ıslaklık ayarı var istediğinizi seçebiliyorsunuz halının ıslanması gibi bir sorun görmüyorum
Toz haznesini boşaltırken 10 saniye yüksek ses yapıyor çocuk korka biliyor
Evim Güneş aldığı için aşırı toz gösteriyor.
Öyle memnun kaldım ki içim de rahat evimde temiz