Rowenta EP9600 IPL Instant Soft Epilasyon Değiştirilebilen Başlıklarla Değerlendirmeleri
HN
HN
26 Temmuz 2017, Çarşamba |
H**** N****
Ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı paketlemesi gayet güzeldi herhangi bir sorun yoktu. Aldığımdan bu yana 2 kere kullandım. Hep 5. seviye olan en yüksek derecesini kullandım. Uygulandığında çok can yakmıyor sinek ısırığı gibi yalnızca hassas bölgelerde biraz daha şiddetleniyor fakat dayanılmayacak kadar değil.
Uyguladıktan belli bir zaman sonra kıllar kendiliğinden dökülüyor. Şuan işlem yaptığım bölgeler de parça parça belli aralıklarda kıl çıkmıyor. Çıkanların kimisi ince kimisi eski kıl kalınlığınız gibi çıkıyor ama daha ikinci seanstan iyi bir sonuç aldığımı düşünüyorum. Ayrıca kısa sürede vücudunuzun tamamına uygulayabiliyorsunuz. Pratik olması da güzel bir avantaj. Daha önce epilasyon merkezlerine giden biri olarak söylüyorum, evde lazer epilasyon keyfi yaşamak isteyenler düşünmeden satın almalı :)
Kullanıcı bu ürünü SEGESE ELEKTRONİK satıcısından aldı.
BŞ
BŞ
21 Ocak 2018, Pazar |
buse Ş**
Önce önyargılı şekilde aldım makineyi ama çok başarılı buldum. Şuana kadar toplam 4 seans yaptim ilk 2 seansı 2 hafta da bir yaptım diger iki seansı 1 aya yukselttim bacaklarimda ki tüylerde % 80 azalma var çıkmıyor kollarima 2 seans yaptim seyrek cikiyorlar genital bolge ve koltuk altimda da azalma var yer yer hiç cıkmıyorlar hatta. Acı çok az tavsiye ederim
HK
HK
07 Nisan 2018, Cumartesi |
H**** K****
Ben ilk defa kullandim jilet uygulandigi icin ayni sanki jiletle almis gibi 3 gün sonra cikti tekrar.3 seviye kullandim acaba seviyeyi mi arttirmam lazim bilemedim:(
TA
TA
17 Ocak 2022, Pazartesi |
T**** A***
Çok güzel ama daha kullanamadım çünkü açıklamasında eğer cilt kanseri yapma ihtimali olan ilaç kullanıyorsanız dr sormadan kullanmayın yazıyordu maalesef benimde kronik hastalığım için kullandığım ilaçlarda öyle bi ihtimal var o yüzden kullanamadım ama paketleme be hediye için de teşekkür ederim
EY
EY
16 Aralık 2018, Pazar |
Esra Y****
Bir buçuk yıl önce aldım ürünü yaptığım yerlerde neredeyse %70 azalma var, ben düzenli yaptığım için diğer yorumlardaki gibi bir sorun yaşamadım açıkçası. Sadece bu model genital bölgeyi görmüyor bende o da tene göre değişiyor, birde hassas vücut için tavsiye etmem kızarma ve acıma durumu oluyor ama fiyata göre bence harika bir ürün, Alman teknolojisi...
NY
NY
25 Eylül 2016, Pazar |
Nurhan Y****
Lazer epilasyona gittim.bu cihazin hic farki yok bosuna zaman ve paralar harcamisim.siddetle tavsiye ederim.pisman olmazsiniz
OÇ
OÇ
02 Haziran 2022, Perşembe |
O**** Ç****
Kullanıcı bu ürünü Karakaya Bilişim satıcısından aldı.
GK
GK
31 Ekim 2021, Pazar |
G**** K***
Önceden lazer epilasyon yaptırmış biri olarak söylüyorum ki bence oldukça güzel. Tabii benim ortalama insanlara göre tüyüm daha az çıkıyor belki ondan ama pratik ve kullanışlı geldi.Evvelden epilasyon yaptıranlar için bilhassa tavsiye edebilirim.
DA
DA
20 Nisan 2021, Salı |
D**** a****
Güzel paketleme zamanında teslimat teşekkürler. Düzenli kullanıldığında işe yarıyor. Değiştirilebilir kartuşlu olması tercih sebebi
DG
DG
04 Mayıs 2021, Salı |
D**** G****
Avantajı döner başlığının olması. Böylece atış yaptığın yeri takip edebiliyorsun. Dezavantajı, yüz için ince bir başlık olmaması... Çeneyi görmüyor çünkü. Etkisi başarılı. 5-6 seansta gözle görülür azalma oldu. Özellikle bacak ve koltuk altında etkisi çok iyi diyebilirim.