Yatsan Uykucu Visco Therapy Yatak 90 x 190 cm Değerlendirmeleri
ÇÇ
ÇÇ
24 Ağustos 2021, Salı |
Çağatay Emre Ç****
Ürün 4,5 gün içerisinde teslim edildi. Diğer yataklardan ayrı olarak dar ve uzun bir kutuda sarılmış olarak geliyor. Masraftan kısan bu yöntemi bize de yansıttıklarını umuyorum. Ürün vakumlu geldiği için hava alır almaz açılıyor. Güzel orta-sert bir yatak bel ağrım vardı iyi geldi. Uzun vadede sorun çıkarmazsa güzel bir ürün seçmiş oldum.
Ebatlar90 x 200 cm
AT
AT
16 Kasım 2021, Salı |
A**** T****
Yatak tam bir kapalı kutu. Mağazalarda görme şansımız olmadı. Yatsan kalitesine güvenerek gözümüzü kapatıp aldık. Uzun süre kullanımda da bizi üzmezse ilk izlenimimiz iyi ki almışız oldu. Yatağın sizi kavradığını ve bütünleştiğinizi hissediyorsunuz rahat, kaliteli. Belirtilen zamanda teslim edildi teşekkür ederiz.
SY
SY
19 Kasım 2021, Cuma |
sebahat y****
Yatsan kalitesini zaten yıllardır biliyoruz.Piyasadaki bir cok markaya gore biraz tuzludur ama kaliteli rahattır.2014 yılında aldığımız swiss yatak tasinma esnasında hasar gördüğü için değiştirme kararı aldık.Inanilmaz guzel paketlenmiş vakumlanmisti.Tesekkurler yatsan..
Ebatlar90 x 200 cm
ŞA
ŞA
10 Aralık 2021, Cuma |
Ş**** A****
Kaç yıldız versem bilemedim. Haksızlık olmaması adına 4 yıldız verdim. Dedikleri sürede teslim edildi o iyiydi. Paketleme tüm yataklardan, markalardan daha hijyenik. Çok rahat ettik o konuda. Sipariş süresi uzun ancak yatak alınınca üretiliyor anladığım kadarı ile bizimkinin üretim tarihi siparişten birkaç gün sonra olarak üzerinde yazıyor.
1 haftalık yatak kullanım yorumları :
Henüz erken biliyorum ama böyle birşey beklemediğim için şimdiden yazmak istedim. İleride yine güncellerim.
Önceki yatağımız istikbal marka yaylı 12 yıllık yatak idi. Ondan sonra bu yatak sert geldi. Yorumlarda yumuşak gibi denmişti. Özellik olarak orta sert diyordu ama bana sanki bir tık sert geldi. Aloe Vera kokusu mu visco mu bilmiyorum hala bu koku azalmadı hafif geliyor bazen. 1 gün havalandırdık ve şişti iyice. Üzerinde yazdığından daha uzun bir süre. İlk 3 gün hiç uyuyamadım. Sürekli uyandım. Sabahları da kemiklerim ağrıyarak kalkıyorum. Omuzlarım çökmüş gibi. Umarım alışma sürecidir. Birde yaylı yatak ama hiç yaylı gibi değil. Paket yaydan dolayı mı acaba. Yaylanma sıfıra yakın. Zamanla umarım düzelir, güncelleme yapacağım.
GT
GT
19 Şubat 2022, Cumartesi |
G**** T**
Yorum yapmak için 60 gün bekledim eski yatağım kaldırım taşı gibiymis bu yatak da yattığı mi hissettim gerçekten çok güzelmiş birde indirimli aldım keşke bir tane daha alsaymisim dedim
EE
EE
07 Şubat 2022, Pazartesi |
e**** e****
üründen çok memnun kaldım fakat orta sert olduğu yazıyordu bende buna istinaden aldım 1 - 2 ay yatağa alışmakta zorluk yaşadım oldukça yumuşak bir yatak sert yatak tercihi olanlar dikkat etsin
Ebatlar150 x 200 cm
CÖ
CÖ
29 Ağustos 2021, Pazar |
c**** ö****
Yaklaşık 7 yıldır hypnia marka tam viscos bir yatak kullanıyordum. tam viscos yataklarda sırtüstü uyumak çok rahat olsa da yüz üstü pozisyonda omurgaya baskı yapıyor ve sabah ağrı ile uyanıyorsun. bu yatak bu problemi çözmüş gibi görünüyor. sadece üst yüzeyi viscos yapıda ve altında yay sistemi bulunuyor. Yatak orta sert. Sert yatak seveblerin hoşuna gitmeyebilir. Otellerdeki yatakların rahatlığında diyebilirim. Sabah uyandığımda bir ağrı hissettirmiyor. yatak tulu halinde bir kartonun içerisnde geliyor ve epey ağır. Vakumlu paketten çıkardıktan sonra 1 gün içerisinde üzerinde yatmaya hazır hale geliyor. Koku vs hissetmedim. genel olrak fiyatı da gözönüne alınca yatağı oldukça beğendim. 8-10 bin ödenen yatsan yataklardan ne farkı var çok merak ediyorum.
GY
GY
13 Kasım 2022, Pazar |
G**** Y****
Hepsiburada dan ürün elimize hızlı gelir diye düşünerek aldık ama nerdeee. Teslim için neredeyse 2 hafta sonrasına gün veriliyordu neyse ki Yatsan firmasına yazmamizla o gün kargo ya verildi ve 2. Günde de elimize ulaştı. Paketlemesi de gayet iyi yapılmıştı. Teşekkürler Yatsan. Yatak beklentilerinizi karşılıyor.
Ebatlar180 x 200 cm
AA
AA
01 Şubat 2022, Salı |
Alaaddin A****
Öncelikle belirtilen sürelerde elimize çok güzel bir şekilde rulo şeklinde paketlenmiş olarak geldi. Ürünü açtıktan 24 saat sonra normal normlarını yakaladı. Bel ağrılarımız vardı bir kaç gün içerisinde hepsi bitti. Çok uygun bir fiyata almıştık bence muadillerine göre yine çok uygun fiyatı. Ürünün en kötü yanı kesinlikle fazla uyutuyor yataktan çıkmak istemiyorsunuz:) kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün
Ebatlar90 x 190 cm
RA
RA
30 Mart, Per |
R**** A****
Yatınca önce iyi gibi ama yumuşak yatak olduğu için gömülme oluyor. Çocuk için aldık. Büyüyene kadar idare etsin
Ebatlar90 x 190 cm