Bosch Gardentidy Yaprak Toplama ve Üfleme Makinesi Değerlendirmeleri
CT
CT
22 Kasım 2022, Salı |
C**** T****
Öncelikle satıcı ürünü kapalı kutu ve sapasağlam gönderdi. Bir günde elime ulaştı tşk ederim. Ürüne gelecek olursak gelir gelmez denedim ve çok başarılı bir ürün. Üfleme ve vakum kuvveti çok iyi yaprakları önce üfleyerek bi yerde toplayıp daha sonra çektirirseniz muhteşem iş çıkartıyor. Benim bahçemde doğal taşlar var ve aralarından yaprakları süpürmek mahvediyordu bu ürün sayesinde üfleyerek çok kolay bi şekilde temizleyebiliyorum. Bazıları taşları filan çekiyo demiş öyle bişey yok benim bahçem full çakıl taşı ama asla çekmiyor…
IK
IK
27 Nisan 2022, Çarşamba |
i**** k****
ürünün kargolaması oldukça hızlıydı. 2 adet aldım ikiside açılmış ve kapatılmış kutu olarak yollandı. İçerisindeki ürünler kullanılmamıştı o yüzden iade etmedim. Üfleme kısmı oldukça güçlü evimin önündeki tozları ve yaprakları güzelce havalara uçurdu o yüzden biraz etraf tozlanıyor. Çekme kısmı ise gayet başarılı büyük yaprakları dahi çekebildi. Ağız kısmı geniş olması o yüzden gayet iyi sonuç verdiriyor. Çok çok ağır bir cihaz değil rahatlıkla kullanılabilir. 10 yaşında oğlum var çok severek kullanabildi.
Kullanıcı bu ürünü KatarMarket satıcısından aldı.
OU
OU
18 Kasım 2021, Perşembe |
O**** U***
Üfürmesi çok başarılı aynı şekilde çekmesi de. taşı toprağı çekiyor😂
CK
CK
08 Aralık 2022, Perşembe |
c**** k****
Mükemmel bir yaprak toplayıcı. Aynı zamanda cöner bıçağı ile yaprakları parçalıyor , gübre niyetine kullanıyorum
Kullanıcı bu ürünü MAINTEC satıcısından aldı.
KM
KM
13 Mart, Pts |
k**** m****
Gayet güzel iş yapan bir makine
AT
AG
AG
23 Eylül 2022, Cuma |
A*** G**
Dün verdiğim ürün bugün elime ulaştı jet hızıyla gönderildi ben şaşkınım 😍 henüz kullanmadım kurulumunu yaptım çok kolay, kullanmak için sabırsızlanıyorum, bu kadar hızlı geldiği için çok teşekkür ederim 😍
Kullanıcı bu ürünü Doğuş Yapı Market satıcısından aldı.
EÖ
EÖ
24 Şubat 2022, Perşembe |
E** Ö****
Kapalı kutu sıfır ürün. Çalışması ve ürünün gücü muazzam ötesi. Çok güçlü çekim gücü var ve olağanüstü üflümesi var. Bu ürünün üzerine başka bir olduğunu düşünmüyorum. İş yerinde temizlik isteyenler için tek çare bu makine. Abartısız iki saat yaprak topluyordum süpürgeyle. Aldığımda denedim direk 5 dakika üfleme ile tertemiz yaptım mekanımı. Düşünülmeden alınması gerekiyor
Kullanıcı bu ürünü Doğuş Yapı Market satıcısından aldı.
EG
EG
22 Nisan 2022, Cuma |
E**** G****
Emisi yada ufurmesinde hic sorun yok. Kurulumu ve kullanmasi cok kolay. Emis haznesi gayet buyuk ve yeterli. Tek sikinti bana gore kablolu olmasi. Buyuk bacelere uzatna kablosu cekmek ve onunla ilerlemek gerek.
NC
NC