Bosch Universal Aquatak 135 Basınçlı Yıkama Değerlendirmeleri
OK
OK
17 Kasım 2022, Perşembe |
O*** K****
Bugüne kadar neden almamisim dedirten bir cihaz karcher ve bosch arasinda kaldim . Cok arastirdim hatta servislerde kullananlara denk geldim sordum kullandim, en iyisi bu cihaz diyebilirim( fiyat performans açısından) Gerçekten bahçeli bir evi olanin kesinlikle bulundurmasi gereken bir urun. Ses olarak normal diyebilirim, tazyik gucu cok tatmin edici, kopuk aparatiyla ilgili cok yorum yapan olmus ben hic kullanmadim bunun icin basincli puskurtucum var o yuzden cok umursamiyorum. 11.11 indirimden faydalandim. İyi ki almisim. Kesinlikle tavsiye ederim
Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.
YD
YD
10 Mart, Cum |
Y**** D***
Henüz kullanmadım ancak tüm parçaları sağlam bir şekilde orijinal kutusunda elime ulaştı. Bosch kalitesine güveniyorum. Basınçlı oto yıkama makinası alacağımda çok araştırdım. Karcher ile Bosch arasında kaldım. Sonra tercihimi Bosch üniversal 1900 W 135 bar' dan yana kullandım. Oto yıkama işi yapmıyorsanız bu size ziyadesiyle yeter.
SÜ
SÜ
01 Ocak, Paz |
s*** ü****
Ürünün 110 barlık modelini kullanıyordum 6 yıldır.Değiştirip daha yüksek basınçlı modelini kullanmak istedim.Bosch markası gerçekten kalitesini ispat etmiş bir markadır.110 barlık modelini 6 yıldır sorunsuz kullandım hemen hemen aracımı her hafta yıkarım tık demedi bu bakımdan Bosch markasını tercih ettim 2. Kez.Bu makine de çok iyi gerçekten hatta daha sessiz çalışıyor tabiki basıncı da daha kuvvetli.Düşünüp araştıran almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim..Satıcı arkadaşa ayrıca teşekkür ederim hızlı kargolama yapıp ürünün sorunsuz bir şekilde teslimatını sağladıkları için.İşiniz gücünüz rast gitsin..
Kullanıcı bu ürünü İhtiyaçUzmanı satıcısından aldı.
UÖ
UÖ
21 Mayıs 2022, Cumartesi |
u*** ö****
Hayallerimin makinesi
Kullanıcı bu ürünü Hausport satıcısından aldı.
SŞ
SŞ
30 Ocak, Pts |
serdar ş****
Ürünü daha kullanmadım ama ayağı kırık çıktı kutudan kutuyu kargonun teslim edildiği gün açmadığım için değişimi yapılmadı
HC
HC
15 Ekim 2022, Cumartesi |
Hakan C****
Ürün tam istediğim gibi eksiksiz ve sağlam bir şekilde elime ulaştı çalıştırıp bakmadım ama bosch kalitesi kendini gösteriyor zaten tereddüt etmeden alabilirsiniz
Kullanıcı bu ürünü KARAKAŞYAPI satıcısından aldı.
AT
AT
01 Mart, Çar |
A** T****
Alman kalitesi ev için çok ideal ürün uzun ömürlü
MS
MS
28 Kasım 2022, Pazartesi |
m**** s****
Paketleme güzel yanlız köpük kutusunun kafası kırık geldi lütfen yenisini gönderin
CC
CC
30 Aralık 2021, Perşembe |
C**** C****
Ürün gerçekten iyi, çok pratik, 5 dk da hazırlayıp 4 araç yıkadık.. basınç oldukça yeterli, ürün açık olduğu halde tabancaya basınca çalışması da çok güzel, sürekli çalışmasını ve gürültüyü engelliyor.. ama zaten çok gürültülü çalışmayan bir ürün .. en büyük sorunu, köpük haznesinin çok küçük olması, 300 ml kadar, kutu koladan biraz büyük.. dolayısı ile sürekli köpük koymak zorunda kalıyorsunuz..köpük fışkırtma şiddetini ayarlayamadığınız için suyu fışkırttığı hızda fışkırtıyor.. bu da köpüğün hemen bitmesine neden oluyor.. genel olarak baktığınızda, köpük olayına çok takılmaz sanız onu numara bir ürün.. tavsiye ederim..
Kullanıcı bu ürünü Yenisey satıcısından aldı.
İÇ
İÇ
06 Ekim 2022, Perşembe |
İ**** Ç****
Ürünü kullanıp öyle yorum yazmak istedim , kafamda karcher markası çok fazla yer ediniyordu ama bosch kalitesini de es geçmemek gerekiyormuş , 3 lü başlıkla gönderdiler gaayet yeterli ve kullanışlı basıncıda çok güzel , gönül rahatlığıyla alınabilir parasını fazlasıyla hakediyor.
Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.