Fırtına - (Kod Adı C.E.Y.D.A - 1) - Müzeyyen Yılmaz Yorumları

(9 Yorum)
Ürün detayına git
2000
150
  • yorum yapan okurlarıma canı-gönülden teşekkürler
    (06.06.2012)

    Kitabı için yorum yapan okurlarıma canı-gönülden teşekkürler... Kitap 7 cilt seri olarak tasarlandı ve hazırlandı. Fırtına ve Kasırgadan sonra diğer seri peşi sıra gelecek okurlarıma duyururum.

    - Mardin - Türkiye

    Bu yorumu faydalı buluyor musunuz?

    Evet (1) Hayır (0)

  • hakketen de bana unuttuğum duyguları yeniden yaşatan bir kitap
    (06.06.2012)

    Biliyorsunuz eski aşklar da kalmadı. ben onun özlemi içindeyim desem yalan olmaz. Fırtına da Kasırga da bana bu duyguları yaşattı ya diyecek sözüm yok valla. Suç bir yandan ceydanın ve kemalin imkansız aşkı bir yandan hakketen de unuttuğum duyguları bana yeniden yaşattı. Ne yalan söyleyeyim iki kitabı da sil baştan okumaya başladım yeniden. yazar narkotik maddelerinin zararlarını da geniş yazmış ya bravo, okura iyi bir mesajdır bence.

    - İstanbul - Türkiye

    Bu yorumu faydalı buluyor musunuz?

    Evet (2) Hayır (0)

  • bir iki editör hatasına rağmen çok iyi akıcı ve kurgusu iyi bir polisiye
    (06.06.2012)

    yorumlara baktım da gerçekte hakkını vermişler kitabın. ben de okudum ve çok beğendim. ben iyi bir sinema izleyicisiyim. kurgu benim için önemli. Bu kitabın kurgusu harika daha Fırtınanın başında serpiştirilen ince noktalar serinin ikinci cildi olan Kasırgada karşılaşıyorsunuz. yani hiç bir detay kaçınılmamış. ama şu varki editörün gözünden kaçan bir kaç edit hatası var buna rağmen kitap akıcı ve kurgusu iyi bir polisiye.

    - İstanbul - Türkiye

    Bu yorumu faydalı buluyor musunuz?

    Evet (1) Hayır (0)

  • bu yaşıma kadar geldim ben bu kadar güzel polisiye okumadım
    (04.06.2012)

    Hep aşk romanları okurdum da polisiye sevmem diye hiç okumadım. kızım aldı anne oku dedi ben de burun kıvırıp aldım okumaya başladım. Vallahi daha ilk sayfada beni öyle bir içine aldı ki hayret ettim. Çok güzel bir kitap ikinci cildi de var dedi kızım. Hatta yedi cilt diye duymuş. benim için çok iyi oldu en azından artık polisiye okudum diyeceğim arkadaşlarıma. akıcı ve heyecanlı çok sevdim.

    - İstanbul - Türkiye

    Bu yorumu faydalı buluyor musunuz?

    Evet (0) Hayır (0)

  • Polisiye romanların üzerinde bir kitap
    (04.06.2012)

    Polisiye çok okurum. aksiyon severim. Ama içinde aşk da olursa baylırım. Kod adı ceyda fırtına ve kod adı ceyda kasırga bana istediğimi fazlasıyla verdi diyebilirim. Harika bir kitap serisi. daha şimdiden tutkunu oldum ve gerisini heyecanla bekliyorum.

    - İstanbul - Türkiye

    Bu yorumu faydalı buluyor musunuz?

    Evet (0) Hayır (0)

  • Kod adı ceyda serisi beni içine alacak gibi görünüyor
    (03.06.2012)

    Kod adı ceyda fırtına ve kod adı ceyda kasırga kitabını üç gün içinde okudum. Benim için bu alışılmış bir durum değil. Kitap okumayı sevmeyen biri için üç günde iki kitabı okumak gerçekten de şaşırtıcı. Her iki kitap çok akıcı ve heyecanlı. Resmen soluksuz okudum. Herkese tavsiye ederim. Polisiye aşk bana göre çok iyi yazılmış ve kurgulanmış. Yazarı kutluyorum.

    - İstanbul - Türkiye

    Bu yorumu faydalı buluyor musunuz?

    Evet (1) Hayır (0)

  • Çok polisiye okudum ama emin olun bunun kadar akıcı ve hoş bir kitap okumamıştım.
    (03.06.2012)

    Öğretim görevlisi olarak kitap okumak benim önceliklerim arasında. Ama polisiye tutkum. Dolayısıyla çokça polisiye kitap okurum. Türk-Yabancı. Bunu öğretmen arkadaşlarımdan biri tavsiye etti. İsteksiz aldım çünkü yazarı tanımıyordum ama kitabın 1. cildini Fırtınayı okuyup da elimden bırakamayınca ne yalan söyleyeyim 2. cildini Kasırgayı hemen istettim. Bir erkek olarak hayret verici ki bizler de aykırı aşkı, çapraz aşkı, çekişmeli aşkı, seviyormuşuz. Hele kriminal de içeriyorsa eyvallah demek lazım...

    - İstanbul - Türkiye

    Bu yorumu faydalı buluyor musunuz?

    Evet (1) Hayır (0)

  • harika
    (02.06.2012)

    süper bir kurgu, harika bir aşk hikayesi ve kesintisiz bir macera, bir solukta okuyacaksınız elinizden düşürmeyeceksiniz. serinin 2. kitabı olan KASIRGA yı okumaktayım suan macera 7 cilt olarak devam edecekmiş. sürükleyici macera kitaplarından hoşlananlar için mükemmel bir seçim..

    PENDİK - İstanbul - Türkiye

    Bu yorumu faydalı buluyor musunuz?

    Evet (1) Hayır (0)

  • ikra!
    (01.06.2012)

    mutlaka okunması gereken bir kitap.. ben okudum tavsiye ediyorum... müzeyyen hanım ın kitaplarının hepsini okudum ve arşivledim.. bir kitabını okuduktan sonra sizde benim gibi yapacaksınız..

    - İstanbul - Türkiye

    Bu yorumu faydalı buluyor musunuz?

    Evet (1) Hayır (0)

Kapat Ürün Yorum Kriterlerimiz

Ürünle ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için müşterilerimiz adına teşekkür ederiz.

Hepsiburada’da yer alan ürün yorumları, müşterilerimizin satın aldıkları veya kullandıkları ürünlere dair değerlendirmelerini içerir.

Ürün veya markayla ilgili bilgi veren, ürüne ve kullanımına dair artı ya da eksi özellikleri yazan, tedarik ve teslimat sürecini değerlendiren yorumlar onaylanarak ürün sayfasında yer alır.

Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-2 kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır.

Bu kriterlere göre incelenen yorumlar, kısa bir değerlendirme sürecinden geçer, uygunsa onaylanarak ilgili ürün sayfasında yer alır. Değerlendirme süresi, yorumların geliş sıralamasına göre değişkenlik gösterebilir.

BAŞA DÖN