MK Publications English Grammar Today (İngilizce Gramer Kitabı) Değerlendirmeleri
GD
GD
04 Ocak, Per |
G**** D****
SÖ
SÖ
10 Ekim 2023, Salı |
S**** Ö****
Gerçekten güzel bi kaynak,Başlangıç(A1)seviyesinden başlayanlar ve ilerletmek isteyenler için çok güzel bir kaynak kısacası ingilizce çalışmak veya öğrenmek isteyenler için güzel başlangıç kitabı
KK
KK
17 Ekim 2022, Pazartesi |
K*** K****
Kitap yeni başlayanlar için veya orta seviyeye yakın olup bildiklerinin üzerinden geçmek için çok uygun. Tavsiye ederim. Teslimat çok hızlıydı. Kitabın bazı yerlerinde ezik ve deformeler mevcut ama sorun edecek kadar değil. Hızlı teslimat için teşekkürler.
SF
SF
14 Temmuz, Paz |
S**** F****
Çok beğendim.Anlasilir bir dille gerçekten kavramama yardimci oluyor.Ogreniyorum alıştırmalar anlatım ve en arkalarda cevapları.cok beğendim ben herkese tavsiye ederim
Kullanıcı bu ürünü hesapkitap satıcısından aldı.
HA
HA
02 Mart 2023, Perşembe |
H**** A****
Gerçekten çok güzel bir kitap tavsiye ederim ozellikle yeni başladıysanız veya cok bilmiyorsanız almanızı oneririm
ÖK
BS
BS
19 Ağustos, Pts |
b**** s****
Ürün hızlı ama biraz hasarlı geldi kargo paketi yırtılmıştı ama sorun etmedim kitap işe yarar gibi görünüyor her seviye kullanabilir
OD
OD
11 Nisan 2023, Salı |
Onur D****
Ürünü çok beğendim. Özellikle görseller ile zenginleştirilmiş anlatımı ile anlaşılabilir oranını artırmaktadır. Ek olarak yeni başlayanlar için şiddetle tavsiye edebileceğim bir kaynak.
HD
HD
19 Ekim 2023, Perşembe |
H**** D****
Kitap içeriği gerçekten çok iyi her konu ardından alıştırmaları var. Sıfırdan öğrenmek için çok ideal. Uygulamayı indirip telafuzlarını da dinleyebiliyorsunuz.
MK
MK
01 Mayıs 2021, Cumartesi |
M**** K****
İngilizce'ye yeni başlayanlar veya Grammar konularını tekrar etmek isteyenler için biçilmiş kaftan. Konular 98 başlıkta sade ve anlaşılır biçimde işlenmiş. Yeterince örnek verilmiş. Diğer yorum yapanların da belirttiği gibi önceki ve sonraki konulara da göz gezdirirseniz konuları birkaç kez tekrar etmiş olursunuz.