ModaCar Dikme Direksiyon Kılıfı 422165 Değerlendirmeleri
NC
NC
20 Mayıs 2013, Pazartesi |
niyazi can c****
ipi yetiremeyen ve iğneyi kıran arkadaşlar her delikden ipi geçirmeye çalışıyorlar..ama doğrusu youtube steering wheel covers yazın asıl nasıl dikiş atıldığını görün..iplerden ipe geçirerek hafifçe gerdirerek dikeceksiniz
SG
SG
23 Mayıs 2010, Pazar |
sinan g****
ürün cok ıyı,gercek deri değil ama direksiyonda süper duruyor.uygulaması bıraz zaman alıyor.size uyarım uygulama anında tüm dikiş deliklerını kullanın sakın atlamayın iplik yetiyor.
Kullanıcı bu ürünü acaayip satıcısından aldı.
GŞ
GŞ
20 Temmuz 2019, Cumartesi |
Gökhan Ş****
2015 Mayıs ayında eski aracım Clio Symbol' e kendi ellerimle dikmiştim .
2019 başına kadar kullandım ve araç satıldı herhangi bir deformasyona uğramadı , görüntü kirliliği yaratmadı .
Eğer hala aynı ürün gönderiliyor ise .
Tavsiye edilir , fakat dikmek biraz zaman alıyor .
AÇ
AÇ
12 Temmuz 2019, Cuma |
ALİ Ç****
2015te aldım ilk günku gibi duruyor jettaya uyguladım orjinali gibi oldu tek sıkıntısı dıreksiyon simidindeki bombeleri tam kavramıyor .simdi gene siparis gecsem acaba aynı ürün gelır mı diye merak edıyorum
NT
NT
23 Mayıs 2019, Perşembe |
N**** T***
Alalı bir seneyi geçmiş, dikmesi uğraştırmıştı o zamanlar ama şimdi bakıyorum da ilk günkü gibi kılıf. Önemli olan da bu. Öneriyorum.
MK
MK
06 Ağustos 2017, Pazar |
mahmut k****
yorumlarda denilenden ve resimdekinden daha kaliteli bende kutu gelmedi. yapadan önce internetten deri direksiyon kaplama dikimi diye aratin 1 kere izlemeniz yeter püf noktalari için. uygulamasi kolay ben toplamda 25 dk da yaptim. bende yorumlarin bazilarinda denildigi icin birer atlatarak yaptim 2 metreye yakin ip artti. ama yinede cok orjinal oldu goren benim yaptigima inanmadi. sadece ipi sikarken cok gerdirmeyindikis yerlrinden acilma olabilir nede olsa gercek deri degil. fakat arabaniza cok guzel bir hava katacaktir. dusunenler hemen almali hem ucuz hem kargo bedava
İÖ
İÖ
20 Nisan 2019, Cumartesi |
İbrahim Ö****
İğne çıkmadı, ip berbat kılıf dahada berbat ..Daha önce üç kez diktim bu kadar kötüsüne denk gelmedim.dikerken dikiş ipleri kopuyor, kılıftan dikince kılıf yırtılıyor .sakın almayın...
EA
EA
11 Kasım 2018, Pazar |
E**** A****
ürün ucuz işte güzel
Kullanıcı bu ürünü B-Market Mağazacılık satıcısından aldı.
UC
UC
18 Temmuz 2018, Çarşamba |
uğur c****
hızlı kargo ve ilandaki gibi teşekkürler
Kullanıcı bu ürünü KRC satıcısından aldı.
İK
İK
25 Kasım 2018, Pazar |
İrem K****
Eğer el işçiliğiniz iyi değilse kesinlikle almanızı tavsiye etmem.Paranızı boşa harcamış olursunuz.Ama ben dikerim elimden geliyor böyle işler diyorsanız alın .Mükemmel kalitede bi kılıf değil tabiki ama tam bir fiyat performans ürünü
Kullanıcı bu ürünü Depo Tekno satıcısından aldı.