Nicoletta Siyah Kadın Külot 5'li Paket Değerlendirmeleri
LB
LB
29 Temmuz, Pts |
L**** B****
Penyesini çok beğendim. Doku ve esneklik olarak görmeniz için videosunu da ekledim. 44-46 giyen birine 2XL mi yoksa 3XL mi karar veremediğim için beyaz paketi 2XL, renkli ve siyah paketi 3XL beden aldım. Aradaki farkı ve belin kaç cm olduğunu görmeniz için de fotoğraf ekledim. İlk yıkandığında bir çekme olmadı, lastiklerde atma da yok. Fakat şöyle bir sorun var ama çok da sorun denemez; örneğin 3XL olan renkli paketteki çamaşırlar birbirinden farklı bel ölçüsüne sahip (videosunu ekledim). Bu durum beyaz pakette de siyahta da var. Anormal bir fark olmadığı için çok önemli bir sorun değil. Kumaşlar ve bel lastikleri çok kolay deforme olursa yorumu güncellerim. İlk izlenimim kesinlikle çok olumlu.
Beden3XL
RenkÇağla Yeşili
AA
AA
13 Nisan 2023, Perşembe |
A*** A****
Bel yuksekligi baya var alanlar ona göre alsın ben 48 beden giyiyorum rahat oldu 3xl almıştım bir beden kucugude olurmuş yanlız diğer kulotlar gibi değil modeli ona göre alınırsa iyi olur
Beden3XL
YT
YT
14 Mart, Per |
Yasemin T***
Ay muhteşemmmm, harikaaa, harika ötesiii 🫶❣️🥰😍 Tam istediğim gibi, bedeni tam alın kızlar. Bu tarz külot sevenler ve kullananların özellikle hiç tereddüt etmeden alabileceği bir ürün. Renkleride çok güzel, ışık kaynaklı bordo kırmızı çıkmış, rengi aslında daha koyu. Baton külotlarda şu ana kadar aldığım en iyi külot. Çeyizime aldım 2 set toplam 10 adet oldu. Yanları oldukça geniş. Pop*nun arasına kaçmayacak kadar arkasıda geniş. Çok iyi 💯👌
RenkBordo
HÖ
HÖ
05 Ocak, Cum |
H**** Ö****
Fazlasıyla kaliteli bir ürün.Tereddutsuz alabilirsiniz.iki tane beşli paket aldım lastiği dikişleri malzemesi bu fiyata cidden çok kaliteli.Pisman olmazsiniz.167 boy 63kiloyum l aldım bir beden büyük alınabilir.
RenkRenkli
BedenL
MS
MS
05 Mayıs 2023, Cuma |
M**** S****
Ürün gayet iyi kalıbı tam 88kg 2xl aldım tam oldu gayet rahatım sıkmiyor tam beden alın renklerde çok güzel kırdığım yıldız kumaşı biraz ince biraz daha kalın olsaydı kolayca yırtılıp eskimezdi bir tık ince
27 Aralık 2023, Çarşamba |
E** U****
Ürün güzel kullanışlı iç çamaşırı olduğu İçin yüksek derecede yıkmayı tercih ediyorum. Makinede ısıya maruz kaldığı zaman nasıl olacak kumaşında bozulmalar olur mu emin değilim. Onun dışında renkleri kalıbı gayet güzel tam beden. Hızlı kargolama güzel paketleme
RenkBordo
BedenXL
BC
BC
01 Nisan 2023, Cumartesi |
B**** C****
60 kiloyum m beden aldım tam kalıp. Ayrıca renkler aşırı tatlı. Elimle birlikte foto da ekliyorum boyut anlaşılsın diue.
AK
AK
27 Temmuz, Cts |
a**** k***
Ürün çok güzel görünüyor sorunsuz sağlam teslim aldım👏🏻1.65 boy 92 kiloyum beden olarak 2xl aldım istediğim gibi oldu renklerine bayıldım kumaşı yumuşacık yüksek bel aralığı benim tam istediğim gibi .. bi süre kullandıktan sonra yorumumu tekrar güncelleyeceğim kullanım sonrası yorum daha önemli benim için 🌸3 paket aldım umarım çok memnun kalırım🙈bu arada fiyat olarak tanesi 35 tl ye geldi.
ZD
ZD
23 Ocak, Sal |
Zeynep D****
Ürünü beğendim. Ben de sizin gibi iç çamaşırı olduğu için tereddüt ettim alırken. Ama baya güzel 95 pamukmuş. Foto atacağım size fikir olsun faydam dokunsun diye yine sipariş edicem muhtemelen..
RenkYeşil
MH
MH
07 Eylül, Cts |
M**** H**
Hızlı şekilde geldi dokusu güzel 95 cotton olmasida guzel bedenim xl di ama yorumlara göre 2xl aldım iade olmadığı
için alacaklar lütfen kendi bedeninden alsın renkleride güzel
RenkYeşil