Okey Rötar Prezervatif 20'li Değerlendirmeleri
ÖÇ
ÖÇ
01 Temmuz 2017, Cumartesi |
ö*** ç***
Ürün elime ulaştı ancak kargo poşetinin içine kaplama yapmadan konulmuş ve bu hoş değil. Buradan almamızın bir sebebi var ve o olmayınca bir manası kalmıyor.
Kullanıcı bu ürünü Efe Elektronik satıcısından aldı.
SE
SE
21 Temmuz 2018, Cumartesi |
s**** e***
İşe yarıyor.Kullandıktan sonra var mı yok mu diye bakma ihtiyacı hissediyorsunuz :)Jelatini çıkarırken dişimle açtım.Sanırım dudağıma deydi.1 saat ağzımı hissetmedim :)
GS
GS
27 Aralık 2012, Perşembe |
G**** S****
arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim. öncelikle marketlerde satılan fiyatından çok daha ucuz olduğunu söylemeliyim, hepsiburada ya teşekkürler. içindeki sperm öldürücü katkıları sayesinde nerdeyse mükemmel koruma sağlıyor. ayrıca içinde lidokain denilen lokal etkili anestezik bir madde var ve kullanım sırasında kesinlikle uzun bir ilişki süresi sağlıyor. etkisinin dozajı çok iyi ayarlanmış böylelikle biryandan erken boşalma problemini önlerken diğer yandan da ereksiyonu kısıtlamıyor. kesinlikle tavsiye ederim. okey kalitesi tartışılmaz.
MY
MY
11 Mayıs 2019, Cumartesi |
mustafa y****
Vites 1 de ahesde aheste devaaam
Kullanıcı bu ürünü Efe Elektronik satıcısından aldı.
EE
EE
23 Ocak 2019, Çarşamba |
E**** E****
Geciktirme olayı çok çok iyi. 1 saat içinde iki kez boşalırım derseniz ikincide bunu kullanmayın boşalamazsınız.
Kullanıcı bu ürünü Healty Cosmetics satıcısından aldı.
GD
GD
30 Temmuz 2013, Salı |
g**** d****
Daha önce kullandığım markalara nazaran kalitesi gerçekten tartışılmaz. Geciktirme özelliği gayet iyi. Üstelik bu fiyata daha uygun ve aynı kalitede başka bir yerde rastlamadım. Hazır indirim varken kaçırmayın derim
KB
KB
09 Eylül 2022, Cuma |
K*** b**
Fiyatı gayet güzel şu anda çok güzel görünüyor daha kullanmadım kullanmayı düşünüyorum herkese tavsiye ederim
FA
FA
16 Ocak, Pts |
Fikret A****
zaten kalitesini bildiğim icin satin almistim, kargo dunyanin en gizli kargosu degil heralde ama gelmeden once ve teslim etmeden once telefonla arayip evde olup olmadiginizi soruyorlar, teslim ederken de tc no soruyorlar teyit etmek icin gayet yeterli bir onlem gizlilik probleminiz varsa bence. etrafi da karton ile sarilmis ve paketlenmisti.
Kullanıcı bu ürünü Osman Koç satıcısından aldı.
VD
VD
11 Mayıs 2021, Salı |
v**** d****
Huyuna suyuna giderseniz harbiden gecikmeye yardımcı oluyor. Ama yok deli danalar gibi sağa sola saldırır, 7 atmışken 8'i 9'u kovalayan alman milli takımı gibi hucüm ederseniz kusura bakmayın da yani siz de yaniiii
MÖ
MÖ
07 Eylül 2022, Çarşamba |
M**** Ö****
Geciktirici özelliği mükemmel gerçekten. Geciktirici krem ya da spreyler gibi ölümüne uyuşturup hissiyat olarak sanki orda yokmuşcasına yok etmiyor keratayı :) Bunda hissiyat var ve süre yeteri kadar uzuyor, uyuşma vs söz konusu bile değil. Tam ayarında herşey. Kalitesi zaten müko Okey'in.