Philips BRE245/05 Satinelle Essential Kablolu Kompakt Epilatör Değerlendirmeleri
GÇ
GÇ
15 Mart 2022, Salı |
G**** Ç****
Ürünün temizleme fırçası olmaması, ve traş başlıgının kalkıp ellede temizlenememesi bir eksiklik. Onun harici sesi var ama bu tip makinalar zaten böyle. Fiyatına göre makul bir ürün kullanılabilir.
SB
SB
18 Haziran 2022, Cumartesi |
Sibel B**
Hepsiburadadan aldığım ikinci Philips epilatör. İlk epilatörumu 10 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum şimdi aldığım epilatörun de tüy alim performansi çok iyi sadece üründe kullanılan malzemeler kalitesiz ve cihaz özelliklerinde 2 hız kademesi var diye belirtilmiş ama cihaz tek kademeli hızda çalışıyor.
MS
MS
30 Ocak, Pts |
M**** S***
Uygun fiyat ve en önemlisi hızlı kargo için teşekkürler 😍😍😍
EB
EB
18 Haziran 2022, Cumartesi |
Emel B**
Ürünün çalışması ve alımı çok iyi sadece ürün açıklamasında hız ayarı 2 olarak geçiyor ama sadece 1 ayar da çalışıyor fotoğrafta da belirttim 2.hız kademesine çıkmıyor yine de çok beğendim 🥰🤗
RÇ
RÇ
10 Ağustos 2022, Çarşamba |
rabia ç****
Ürünün plastiği ve kablosu Braun un epilasyon cihazına göre daha ucuz buldum braununki daha kaliteli ve sert plastikten yapılmış kablo kısmı da öyle çalışmasında bir sıkıntı yok işlev aynı içinden fırça çıkmıyor Braun mu alsaydın keşke diye düşünmedim değil açıkçası
İD
İD
27 Nisan 2022, Çarşamba |
İ**** D****
Paketleme ve karşılama oldukça iyiydi çık o çabuk elime ulaştı çalışıyor ama daha kullanmafm
EE
EE
27 Nisan 2022, Çarşamba |
E*** E****
Paketleme gayet güzeldi. Çift başlığı olduğu için aldım. Gelir gelmez kontrol ettim çalışıyor. İki günde elime ulaştı. Çok memnunum.
HK
HK
11 Haziran 2022, Cumartesi |
Hatice K****
Fiyatina gore iyi bi ürün herkezin aci eşigi farkli benimki çok acidi ses evet biraz fazla ama gayet guzel begendim
IG
IG
02 Haziran 2022, Perşembe |
i**** g**
Süper hızlı kargo. Güzel paketleme. Kaliteli ürün. Ürün anlatıldığı gibi.
HY
HY
15 Ağustos 2022, Pazartesi |
H**** Y****
Kaliteli ve kullanışlı beğendim.Sesli diyenler olmuş daha önce kullandığım epilatörlerden daha sessiz tıraş başlığı ikinci kademede çalışmıyor,güvenlik açısından olduğunu düşünüyorum diğer epilasyon başlığı her iki kademede çalışıyor.Bir günde elime ulaştı teşekkürler Hepsiburada.