Soley | Jersey | %100 Doğal Pamuklu Çift Kişilik 180 x 200 Lastikli Çarşaf Değerlendirmeleri
BÖ
BÖ
30 Temmuz, Sal |
B**** Ö****
Soley'cim sen nerdeydin şimdiye kadar? Ergen kızım artık Elsa'lı Winx'li nevresimlerden baydı, çarşaflar da küçük geliyor yatağını değiştirdiğimizden beri diye, yeni ve uygun fiyatlı bir marka arayışına girdim. Denemek için Soley'den bu lastikli çarşafı aldım. Çocuğun yatağını nevresim altı bi tık daha korusun ve alezi kaymaması için tutsun diye kullanırım dedim. Penye yazdığını görünce ya havlu kumaş ya da esnek tişört gibi bişey sanmıştım çünkü. Meğer penyeymiş hakkaten! Lastikler dikişler süper. Tek bir defosu yok kumaşında da. 100x120 yatağa aynı ölçüde aldım. Tam oturtamamış olabilirim, bi tık oturmadı köşeler ama okey yani. Lastiği, uzun yanlardan biraz daha içe doğru, yani yatağın altına girmiş olsaydı daha çok sevinirdim. Bu ebatta çarşaf bulmak zor, bence oldu o yüzden. 30 derecede yıkadım, ütülemesi çok kolay kumaşın. Fıstık gibi oldu. Teşekkürler Soley! Havlu hediyenizden bana da bi tane gönderseydiniz havlularınızı da denemiş olurdum. Yine de müşteri kazandınız.
RenkBeyaz
TE
TE
03 Nisan, Çar |
tülay e****
23 Mart'ta sipariş verdim çabuk ulaştı elime paketi açtığımda gayet kaliteli duruyordu bugün 3 Nisan kaç gün geçmiş aradan birde şimdiki haline bakın resmen çürük ürün göndermişler heryeri delik deşik olmuş daha 1 hafta bile olmadı kullanalı ayıp yazık günah
RenkGri
30 Kasım 2023, Perşembe |
Z**** K***
RenkPudra
FA
FA
13 Temmuz, Cts |
F**** A****
Yumuşacık ilk defa yatağımı tamamen saran bir çarşaf buldum indirimde aldım diğer renklerini de alacağım.
RenkBeyaz
EF
EF
10 Haziran, Pts |
E**** F****
Ürün kalite olarak görünüş te güzel
.Ama yıkanıp kullanmayınca kesin bir şey diyemem. Birde yorumlarda herkes küçük hediye için tşk etmiş. Ben tşk edemeyeceğim maalesef 🤗çünki hediye koymayı unutmuşsunuz 🫣😊
RenkPudra
EÖ
EÖ
05 Ekim 2023, Perşembe |
E**** Ö****
Soley markalı ilk siparişim 180-200 ebatları bile 160-200 ölçülerinde yatağımı malesef yanlarını kapatmıyordu bundan dolayı 200-200 cm ölçülerinde aldım gerçekten de kenarları 30cm miş çünkü bu seferde biraz büyük oldu sıkıntı yok yıkayınca daha forma girer kalite gerçekten de iyi ben memnun kaldım alacak olanlara örnek olsun diye ölçüleri belirtiyorum zira yorumlar benim için (yıldızlarda) önemli tekrar almayı düşünüyorum siparişim çok da çabuk geldi tüm emeği geçenlere teşekkürler.
RenkMavi
BB
BB
28 Mayıs, Sal |
B*** B****
Hediyeniz için ayrıca teşekkür ederim kaliteli ürünler güzel hizmet.
RenkEkru
Ölçü100 x 200 cm
GN
GN
29 Mayıs, Çar |
G**** N**
Çok beğendim oldukça kaliteli yanında hediye olarak temizlik bezi göndermişler
RenkEkru
BK
BK
20 Aralık 2023, Çarşamba |
B**** K****
Kargo hızlı ve paketleme ıyıydı.hediyeniz için teşekkürler.dokusu güzel bir çarşaf.
RenkHardal Sarısı
30 Kasım 2023, Perşembe |
Z**** K***
Ürün çok güzel ve çok kaliteli gönül rahatlığıyla alınabilir soley kalitesi mükemmel teşekkürler hediyesi için çok güzel
RenkMavi