Vi-Vet Ege Sir Ağda Makinesi Vivet Pudralı Boncuk Inci Ağda Pembe 4'lü Set Hassas Bölgeler Için Değerlendirmeleri
MI
MI
07 Mayıs, Paz |
MUHAMMET I****
Güzel ürün
Kullanıcı bu ürünü Artı Parfümeri satıcısından aldı.
SE
SE
25 Temmuz 2022, Pazartesi |
S**** E**
Ürün sorunsuz ve hozlı bi şekilde elime ulaştı keşke kablosu biraz daha uzun olsaydı ıstması gayet güzel
EE
EE
25 Temmuz 2022, Pazartesi |
E**** E****
Eksiksiz ve çabuk geldi kullanınca yorumu güncelleyeceğim
MT
EG
EG
04 Ağustos 2022, Perşembe |
E**** G****
Cok iyi. Hiz bir sekilde agdayi isitiyor cok pratik.
Kullanıcı bu ürünü Artı Parfümeri satıcısından aldı.
KK
KK
03 Kasım 2022, Perşembe |
K**** K****
Resimdeki gibi vi-vet marka ağda gelmedi
26 Aralık 2020, Cumartesi |
E*** U***
Ürün çok çabuk sorunsuz elime geçti. Ben bıyık böylesi için aldım pandemide kuaföre gitmediğim için. Cihazın kullanımı çok basit, fişe takıp ısıyı en yüksele getirince eritmesi 30 saniye alıyor(ben içine çok koymadım ağdadan) içinden çubuk ve uygulama sonrası losyonu da çıkıyor. Çubuklar uzun süre gider. Losyon da yapışıp kalan küçük ağda parçalarını sorunsuz çıkarıyor. İlk kez denememe rağmen %90 başarıyla yaptım. Kesinlikle tavsiye ederim.
Keşke fişinin kordonu biraz daha uzun olsaymış daha iyi olurmuş. Bir de pembe ağa ısınınca çok cıvık oluyor su gibi, belki ben aşırı ısıttığım içindir belki de bu renk böyledir bilemedim. Bir de içinden ağa kağıdı çıksa çok iyi olurdu, uygulaması kolay olurdu. Onu ayrıca aldım. İçinden ağda kağıdı çıkmıyor.
Her şey göz önüne alındığında kesinlikle tavsiye ederim.
ST
ST
17 Ekim 2021, Pazar |
S**** T****
Makine büyük kaliteli ama kullanımını bilmeyenler zorlanabilir. Videolardaki mucizevi temizliği eğer siz yapmayı bilmiyorsanız beklemeyin. Tek eksisi içinde ayrıca agdanin koyulacagi bir kase vs. Birşeyin olmaması.
Kullanıcı bu ürünü FırsatKapıda satıcısından aldı.
22 Ağustos 2020, Cumartesi |
E**** U***
Bu fiyata bu kalite çok normal. Etiketi iyi yapışmamış. Plastik aksam içinde metal bir kase var ve altında elektrikli ısıtıcı ile içine konulan ağda taneleri eritiyor. Tahta araçla sürüp kullanıyorsunuz. Kıl sökme işi başarılı kokısu da mumlarda olan meyva kokusu gibi. Aynı ağdayı işi bitince tekrar eritip kullanabiliyorsunuz. Elektrikli basit bir ısıtıcı düzenek ve plastik olduğu için pek güven vermiyor bu nedenle güvenli olan yerde kullanmak gerekiyor ve elektrik takılı iken başında durulması emniyet açısından önemli. Üretici kaliteyi artırmalı ve dünya ürünü yapmayı hedeflemeli. Çin oyuncağı gibi olmamalı.
Kullanıcı bu ürünü YİSA satıcısından aldı.
ZK
ZK
08 Mayıs 2022, Pazar |
z**** k****
kargo hizli
Kullanıcı bu ürünü kokukrem satıcısından aldı.