4ZB78A Laserjet 107W Lazer Yazıcı Sınırsız Chipli ve Tam Dolu Pluscopy Tonerli Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (51)
Fotoğraflı değerlendirmeler (0)
TÖ
TÖ
31 Ocak, Paz |
T**** Ö*** - Eskişehir
Özellikle kablosuz bağlantı üzerinden kullanım için seçtim. Gayet iyi sonuç aldım.
Hem tüm mevcut bilgisayarlardan ve telefonlardan istenilen A4 kağıt baskıyı alabiliyoruz. İlk kurulumda kablosuz bağlantının sağlanamadığını düşünmüştüm ancak test sayfası işlemini uyguladığımda sorunsuz bağlandığını gördüm. Boyutları küçük olduğundan elektrik bağlantısı sağlayabileceğiniz bilgisayarınızdan uzaktaki dar bir yere bile rahatlıkla koyabilirsiniz. Renkli baskı ihtiyacınız fazla yoksa s/b baskı kalitesi gayet iyi. Satıcının sağladığı tam dolu toner seçeneği ile geldi. Umarım uzun süre toner ihtiyacı olmaz.
EÇ
EÇ
24 Aralık 2020, Perşembe |
E**** Ç***** (36) - Ankara
Saat 16:21 de aldım sonraki gün öğlen saatlerinde farklı şehirde olmama rağmen teslim edildi 👏👏
Ürüne gelince, gayet hızlı çıktı alınıyor. Kurulum basit. İçeriğinde eksik bir şey çıkmadı. Wi-fi sorunsuz ve USB bağlantılı gibi hızlı tepki veriyor. Kabloyu çıkardım attım o derece. Yazıcı’nın boyutları ev için çok ideal. Bazı yorumlarda plastik akşamların kötü olduğu vb. Yorumlar yapılmış, alakası yok. Hafif taşınabilir olsun diye bilerek seçilmiş bence.
Sonuç olarak fiyat/performans ideal.
Teşekkürler
MK
MK
04 Aralık 2020, Cuma |
Murat K**** (33) - Manisa
Güzel ürün hızlı kargo güzel paketleme sorunsuz bir şekilde teslim aldım. Kurulumu basit hemen wireless ile eşleşti hızlı yazdırıyor sessiz dolu kartuş ve tekrar doldurabilir ile göndermeleri hoş olmuş apple ile de uyumlu 5 yıldız👍
AC
AC
18 Aralık 2020, Cuma |
a*********** c***** (43) - İzmir
Ürünü akşam sipariş ettim ,sabah 9.30 da kargoya verildi ve ertesi gün öğlen kapımdaydı. Başta wi-fi bağlantısında zorlamsanda mobil uygulamayı çözünce çok basit olduğu fark ettim. Wi-fi bağlantılı yazıcı inanılmaz rahatlık sağlıyor, üründen çok memnun kaldım. Düşünen herkese tavsiye ederim.
KO
KO
08 Şubat, Pts |
kutlu o******* (38) - İzmir
3 gundur kullaniyorum kurulumu biraz ugrastirdi ama halletim. Hizli yaziyor. Hediye A4 kagit geliyor. Teşekkürler tabsiye ederim
İH
İH
08 Şubat, Pts |
İsmail H******** (40) - Denizli
Yazıcı çok hızlı bilgisayar wi-fi kolayca tanıyor. hızlı gonderi mağazadan toner şimdilik bitmedi bitince yine aynı mağazadan sipariş ederim.
SI
SI
01 Ocak, Cum |
S*********** I*** (38) - İzmir
Sadece yazdırma özelliği var. Gayet başarılı. Wifi özelliği büyük rahatlık sağlıyor.
ŞK
ŞK
24 Aralık 2020, Perşembe |
ş****** k******** - İstanbul
çok beğendik ürünü, kurulumu çok kolay ve boyut olarak da çok iyi. Ayrıca kargonun süper hızlı olması da tercih sebebiniz olabilir, öğleden sonra verdiğim siparişim ertesi sabah elimdeydi, bunun için de satıcıya çok teşekkürler.
ME
ME
29 Aralık 2020, Salı |
M**** E**** (34) - Gaziantep
Evde ya da küçük bir ofiste kullanacaksanız ideal. Ürün çabuk kargo edildi ancak kargo yoğunluğundan dolayı 1 hafta sonra teslim edildi. Kurulumu kolay kablosuz özelliği çok kullanışlı.
AG
AG
23 Ocak, Cts |
A** G***** (33) - İstanbul
Wi-fi ile kablosuz yazdırma özelliği gayet konforlu. Kablosuz yazdırma 20 sn sürüyor başlaması. Toneri dolu geldi.
Eİ
Eİ
21 Ocak, Per |
Evren İ*** - İzmir
Yaklaşık 2 Aydır kullanıyorum Gayet güzel sorunsuz tam bir fiyat performans ürünü.
AA
AA
27 Aralık 2020, Pazar |
Abdurrahman A**** (34) - Isparta
Ürünün kablosunu laptopa takınca hiçbir şey kurmadan çıktı alabildim. (win10) Daha sonra wifi kurulumu için Birkaç gün iki farklı bilgisayardan sürücüleri indirip talimatları uyguladım ama hep başarısız oldu hata mesajı aldım, kurulum tamamlanması. Wifi ile ilgili sıkıntı haricinde şimdilik güzel. Yaklaşık 40 - 50 safya çıktı aldım. Toner %50 görünüyor.
ÖÇ
ÖÇ
05 Şubat, Cum |
ö**** ç****** (35) - Sivas
Ürün güzel ve kullanışlı wifili hızlı ve güvenilir emeği gecen herkese teşekkürler cipsiz geliyo orası ayrı bi güzelliği 👍
BA
BA
14 Şubat, Paz |
B**** A*** (36) - İzmir
Gayet güzel çıktı alınıyor. Ve hızlı
AK
AK
18 Aralık 2020, Cuma |
a**** k************ (44) - İstanbul
evde çocukların ders çıktıları için aldım.wifi özelliği çok kolaylık oldu.memnun kaldım.
İA
İA
15 Aralık 2020, Salı |
İ**** A***** - Mersin
Ürün işimi görüyor Wi-Fi oluşu tercih sebebimdi.Satıcı çok ilgili.Hızlı kargo teşekkürler bitmeyenkartuş ve HB
ÖG
ÖG
26 Aralık 2020, Cumartesi |
Önder G****** - Konya
Sevdim. Ev için ofis için güzel olur. Wi-fi özelliği olması kablosuz bağlantı ile tarama özelliğinin yerini tutuyor.
Gİ
Gİ
26 Aralık 2020, Cumartesi |
G****** İ******* - Ankara
Aldığım günün 24 saati sonrasi kapımdaydı.hizli kargo için çok teşekkür ederim.yaptigim en hızlı internet alışverişi oldu.
MY
MY
27 Aralık 2020, Pazar |
m***** y******* (42) - Gaziantep
Kargo paketleme super evde kullanmaya aldim memnunum
YE
YE
31 Aralık 2020, Perşembe |
y**** e******* (36) - Isparta
Yazıcı kaliteli ama ağa bağlantı sorunu yaşıyorum